Rezumat

Posted: Martie 17, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU A DEBUTAT CU VICTORIE IN PRIMA ETAPA

DINAMO INTER STANESTI-PARNAGUL SADU 0-1 (0-1)

PARANGUL SADU A DEBUTAT IN PRIMA ETAPA DIN RETURUL CAMPIONATULUI JUDETEAN CU O VICTORIE IN DEPLASARE LA STANESTI.

FORMATIA NOASTRA A FOST COMPUSA DIN:

ARDELEANU-8,5 ; VALCEANU-8; STAICU-7,5; MORMA-7,5; STOICHITESCU-7,5; TRUSCA-7;BALTATOIU DANIEL-7(FAINISI-6,5); UDRISTE-7,5; ZGOVANCU-7,5; CAUC-7,5(GRECU D.); PASCA ALEX.-7,5;

PARTIDA A INCEPUT IN NOTA DE DOMINARE A GAZDELOR CARE IN PRIMELE MINUTE AU RATAT CATEVA OCAZII FAVORABILE DE A MARCA,INSA INCET,INCET FORMATIA NOASTRA A PUS STAPANIRE PE JOC CARE S-A MATERIALIZAT SI PE TABELA DE SCOR IN MIN. 7 CAND A REUSIT SA DESCHIDA SCORUL IN URMA UNUI CORNER EXECUTAT DE PE PARTEA DREAPTA IN DIRECTIA DE ATAC A ECHIPEI NOASTRE DE CATRE STOICHITESCU ECHIPA GAZDA A MARCAT IN PROPRIE POARTA IN URMA PRESIUNII FACUTE DE CATRE ATACANTII ECHIPEI NOASTRE .

DUPA MARCAREA GOLULUI ECHIPA NOASTRA DOMINA PRIMA REPRIZA A PARTIDEI AVAND IN DOUA,TREI RANDURI POSIBILITATEA DE A MARI AVANTAJUL PE TABELA DE MARCAJ,INSA PRIMA REPRIZA SE INCHEIE CU SCORUL DE 1-0 IN FAVOAREA ECHIPEI NOASTRE.

REPRIZA A DOUA DEBUTEAZA CU O DOMINARE TOTALA A ECHIPEI GAZDA CARE ARE IN DOUA,TREI RANDURI OPORTUNITATEA DE A EGALA SCORUL PE TABELA DE MARCAJ INSA PARADELE DE EXCEPTIE ALE PORTARULUI ARDELEANU CAT SI APARAREA NOASTRA FAC CA TABELA DE SCOR SA RAMANA NEMODIFICATA PANA IN FINAL.

LA JUNIORI DIN PACATE S-A PIERDUT O OPORTUNITATE DE A NE APROPIA DE LOCUL I IN CLASAMENT ECHIPA NOASTRA PIERZAND CU SCORUL DE 3-1 DUPA UN JOC DEZAMAGITOR.

FORMATIA NOASTRA DE JUNIORI A FOST COMPUSA DIN:

STOLOJAN-6,5; DOBROVIE-5(MARTINOIU-5,5); STROE-5; UNGUREANU-5,5; STAN-5,5; ZUGRAVESCU-6; PASCA T.-7; VLAICU-6; I. MARIUS-5; COJEI-5(MAGHERU A.-5); UTA-5(BURLAN) (CIRJAN-5).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s