PARANGUL SADU – O NOUA VICTORIE IN DEPLASARE

Posted: Martie 21, 2010 in UncategorizedPARANGUL SADU – O NOUA VICTORIE IN DEPLASARE

PARANGUL SADU A OBTINUT O NOUA VICTORIE IN DEPLASREA DE LA STOINA REUSIND SA INVINGA LA  UN SCOR DE FORFAIT ECHIPA LOCALA CU UN NEVEROSIMIL 5-0

Jocul a decurs in nota de dominare totala a echipei noastre care a avut un joc relativ  usor ,singura necunoscuta a acestei partide fiind scorul cu care se va termina partida ,victoria echipei noastre nepunandu-se nici o clipa la indoiala.

FILMUL JOCULUI:

Min. 16 -0-1

-dupa o pasa a lui CAUC la PASCA A.,TRUSCA invaluie pe partea dreapta ,urmeaza centrarea care este scapata in fata de portarul echipei gazda PASCA A. indeplinind o simpla formalitate.

Min.18 -0-2

-pasa pe partea stanga a lui ZGOVANCU catre PASCA A. care patrunde catre careul de 16 m al echipei adverse de unde centreaza perfect la CAUC care marcheaza cu un sut imparabil de la 16 m.

Min.22

-STOICHITESCU primeste cartonas galben

Prima repriza se echilibreaza pe final dar fara a pune in pericol situatia de pe tabela de marcaj care arata la pauza 2-0 pentru formatia noastra,insa scorul putea fi mult mai mare daca nu se ratau cateva ocazii extrem de favorabile.

Repriza a doua debuteaza cu doua ocazii ale gazdelor,care incurajate de un arbitraj care a tolerat jocul dur al gazdelor reusesc sa descumpaneasca pentru moment echipa noastra ,care isi revine repede punand stapanire totala pejoc.

Min.56

Zgovancu primeste cartonas galben

Min.60 -0-3

– o incursiune a lui ZGOVANCU pe partea stanga se soldeaza cu corner pentru noi care este executat foarte bine de ZGOVANCU mingea poposind in plasa echipei gazda dupa o lovitura cu capul a lui VILCEANU .

Min.62 -0-4

-o combinative la mijlocul terenului face ca mingea sa ajunga la CAUC care singur cu portarul il dribleaza si marcheaza cu poarta goala.

Min.67

Schimbare : intra Fainisi in locul lui Stoichitescu

Min.75

Schimbare: intra Humoiu in locul lui lui Baltatoiu Daniel

Min.81 -0-5

-goool PASCA T. dupa un, un doi cu CAUC, scapa singur cu portarul executandu-l cu sange rece .

Jocul se incheie cu un scor care nu reflecta in totalitate situatia din teren diferenta dintre cele doua echipe fiind una extrem de mare.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 7-TRUSCA7,STAICU7,5,VILCEANU 7,5 STOICHITESCU 6,5(FAINSI 7)-ZGOVANCU 7,5 UDRISTE 7,5, BALTATOIU DANIEL 7(HUMOIU 6), PASCA T.7- CAUC 8, PASCA A.7.5

LA JUNIORI

PETROLUL STOINA – PARANGUL SADU 1-0

ECHIPA NOASTRA

STOLOJAN 7- IDITA 6,5,STROE 6, UNGUREANU 6, MAGHERU N.6-MARTINOIU6(MAGHERU A. 5,5),I.MARIUS 6 (PLESA fara nota  a jucat prea putin pentru a fi notat),SERBAN C. 7,STAN 6-ZUGRAVESCU 6,GRECU D. 6

Dupa un joc extrem de dur al gazdelor am pierdut jocul in min.75 dar dupa un joc destul de bun date fiind datele acestui joc in care am jucat fara multi titular din diverse motive.

DUMINICA 28.03 2010 ORA 1100 JUNIORI SI 1300 SENIORI

PARANGUL SADU- STIINTA CEPLEA
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s