PARANGUL SADU – STIINTA CEPLEA

Posted: Martie 31, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU  – semiesec acasa

PARANGUL SADU                  –                         STIINTA CEPLEA

1 (0)                                                                     1 (0)

Pasca A. min. 22

Pe o vreme potrivnica fotbalului, vant puternic si ploaie marunta, debuteaza partida de fotbal dintre echipa noastra si echipa din Ceplea.

Echipa noastra cu vantul in avantaj debuteaza cu ocazii mari in contul lui PASCA T. care singur cu portarul rateaza deschiderea scorului in min. 10 cand singur cu portarul trimite mingea si peste portar si peste poarta.

Formatia noastra nu rateaza cateva oportunitati de a marca insa in min. 22 scorul este deschis de PASCA A. dupa o combinatie cu fratele sau PASCA T. acesta indeplinind o simpla formalitate singur cu portarul.

In min. 31 PASCA A. este avertizat de cartonas galben.          Partida se schilibreaza treptat,treptat scorul la pauza ramanand    acelasi stability in min. 22.

Reptriza a doua debuteaza nesperat pentru echipa noastra care contra vantului este supusa unei dominari fatale din partea echipei adverse.

Cu toate acestea echipa noastra stapaneste jocul pana in min. 72 cand PASCA A. este eliminate din joc pentru al doilea galben.

Echipa oaspete rateaza cateva oportunitati de a egala scorul pe tabela de marcaj dar apararea noastra si portarul Ardeleanu,sau imprecizia atacantilor adversi fac ca tabela sa ramana nemodificata.

In min. 85 PASCA T. scapa singur cu portarul,il dribleaza si pe acesta si trage intr-un fundas aflat pe linia porti ratand oportunitatea de a ne distant ape tabela de marcaj,si cum este in fotbal cand unii rateaza in min. 87 lovitura de teatru:                      -o lovitura de colt de pe partea dreapta in directia de atac a oaspetilor este transformata in gol dupa o lovitura de cap al unui atacant oaspete respins in prima instanta de portarul ARDELEANU la acest scor meciul se joaca pe contre scorul putand si 2-1 in favoarea oaspetilor cat si in favoarea noastra dupa uriase ratari.

Jocul se incheie nedecis 1-1 formatia noastra ratand oportuniatea de bifa a 3-a victorie consecutive care ne-ar fi propulsat mai sus in clasament.

FORMATIA NOASTRA

ARDELEANU 6,5 ; TRUSCA 5 ; STAICU 6 ; MORMA 5,5 ; VALCEANU 5,5(min. 80 FAINIS) ; ZGOVANCU 5,5 ; BALTATOIU DANIEL 5,5(STOICESCU 6 min. 72) ; UDRISTE 5 ; PASCA T. 5 ; CAUC 5 ; PASCA A. 4,5(eliminate in min 72).

LA JUNIORI

PARANGUL SADU – STIINTA CEPLEA 2-0, VLAICU min 2 ; I.MARIUS 72.

Pe o vreme potrivnica fotbalului echipa noastra obtine prima victorie din acest retur de campionat dupa un joc foarte bun practicant de echipa noastra.

-1-0 min. 7: VLAICU marcheaza dupa lovitura de colt executata foarte bine de COJEI.

-2-0   min. 72:  I.MARIUS scapa singur pe partea stanga a tacului nostrum si executa cu sange rece pe portarul advers cu un sut la coltul lung.

FORMATIA NOASTRA

STOLOJAN 7- IDITA 6 ;(I.MARIUS 7 min. 46) ;VLAICU 7,5 ;UNGUREANU 7 ;MAGHIERU N. 6,5 ;COJEI 7 ;SERBAN 6,5 ;ZUGRAVESCU 6,5 ;CARJAN 6,5(PLESA min. 88) ;HIMOIU 6(min 85. MAGHERU A.)

MIERCURI 31.03.2010 ORELE 14:00 JUNIORI SI 16:00 SENIORI PARANGUL SADU – AVANTUL BAIA DE FIER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s