PARANGUL SADU –DIN VICTORIE IN VICTORIE

Posted: Aprilie 6, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU –DIN VICTORIE IN VICTORIE

INTERNATIONAL                                       PARANGUL

BALESTI                           –                         SADU

2 (1)                             –                            3 (1)

Pasca A. min.28;

Zgovancu  min.64;

Staicu  min.80

O NOUA VICTORIE IN DEPLASRE FACE CA ECHIPA NOASTRA SA INREGISTREZE A 5 A VICTORIE CONSECUTIVA SI SA OCUPE POZITIA A 6 A IN CLASAMENT CU 37 P. CU UNUL MAI PUTIN DECAT OCUPANTA LOCULUI 5

Se pleaca in aceasta deplasare pe o vreme “cainoasa”( ploua si bate vantul ) cu gandul de a se inregistra a 5 a victorie consecutiva, care se va obtine in cele din urma in aceasta deplasare de la Balesti dupa un joc extrem de bun facut de echipa noastra mai ales in repriza a doua.

Pe un teren moale ,partida dintre echipa noastra si cea din Balesti debuteaza cum nu se poate mai prost pentru echipa noastra cu o bara in min.2 pentru gazde si chiar deshiderea scorului in min.3 de catre gazde care beneficiaza de un penalty acordat cu mare usurinta de catre arbitrul partidei (PIRVAN) chiar gratuit as spune transformat cu multa siguranta de catre atacantul gazdelor.

Descumpanirea din tabara noastra se resimte catava minute,dupa care echipa noastra incepe sa impinga jocul catre poarta adversa care presata in propria jumatate de teren incepe sa greseasca astfel ca pe la jumatatea primei reprize ZGOVANCU sa rateze singur singurel cu portarul dupa o pasa in adancime a lui CAUC mingea trecand peste portar dar si peste poarta parasita de acesta.

Inevitabilul se produce cateva minute mai tarziu cand PASCA ALEX. aduce egalarea dupa un sut la coltul lung al portii oaspete. Ultima zvacnire a gazdelor face sa  consemneze si o ultima ocazie ce-i drept uriasa in contul gazdelor in ultimul min. al primei reprize .

Repriza a doua debuteaza cu atacuri furibunde ale echipei noastre la poarta gazdelor care au fost ajutate de un arbitru care a parut depasit de miza acestei partide.

Avantajul echipei noastre pe tabela de marcaj survine  relativ repede, in urma unui penalty transformat de catre ZGOVANCU dupa alte doua oportunitati de penalty avute la care arbitrul inchide ochii.

Jocul a curs intr-o singura directive echipa noastra ratand alte cateva ocazii uriase, avand chiar si o bara prin ZGOVANCU care a facut o partida foarte buna tinand cont ca poate a fost ultimul joc in tricoul echipei noastre in actuala stagiune de campionat el plecand la scoala.

Cu 10 min. inainte de final echipa noastra isi mareste avantajul oarecum normal dupa aspectul partidei prin STAICU care il executa cu sange rece pe portarul advers in urma unui corner, si ca totul sa fie mai palpitant pana la sfarsit echipa gazda reduce din diferenta cu 4 min. inainte de final ,insa maturitatea echipei noastre isi spune cuvantul echipa noastra reusind sa mentina avantajul pana la final chir daca echipa gazda a mai avut o ultima zvacnire in final rezovata bine de portarul ARDELEANU si apararea noastra.

FILMUL JOCULUI:

Min.2

-ocazie uriasa a gazdelor care trimit mingea in transversal

Min.3 – 1-0

-penalty gratuity acordat gazdelor este transformat cu siguranta

Min.27

-ocazie monumentala ZGOVANCU ,care dupa o pasa in adancime data de CAUC rateaza singur cu portarul trimitand mingea si peste portar si peste poarta goala.

Min.28 -1-1

-marcheaza PASCA A. cu un sut la coltul lung dupa o pasa foarte buna a lui BALTATOIU DANIEL.

MIN.43

-ocazie uriasa a gazdelor care trimit mingea peste poarta dintr-o pozitie extreme de favorabila.

Min.62

-schimbare intra TASCAU in locul lui UDRISTE

Min.64 1-2

-ZGOVANCU marcheaza din 11 m. dupa ce tot el fusese faultat in suprafata de pedeapsa

MIN.66

-BALTATOIU DANIEL trimite peste poarta dintr-o lovitura libera de la 18m.

Min.69

-cartonas galben STOICHITESCU

Min.72

-cartonas rosu in dreptul gazdelor dupa un fault extrem de dur asupra lui TASCAU.

Min.80

-ocazie uriasa a lui ZGOVANCU care foarte bine lansat in adancime scapa singur cu portarul oaspetilor dar trimite mingea in bara de unde mingea ricoseaza la PASCA A. care obtine cornerul.

Min.81 1-3

-goool marcat de STAICU care l-a exectat cu sange rece pe portarul gazdelor in urma unui corner executat de PASCA A. si respins de catre portarul oaspetilor .

Min.82

-schimbare intra FAINISI si iese CAUC

Min.86 2-3

-gazdele reduc din diferenta in urma unei lovituri libere de la 18m. lateral stanga executata foarte bine la coltul scurt

Min.90

-o ultima zvacnire a gazdelor este rezolvata de portarul ARDELEANU

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 8- TRUSCA 7,5, STAICU 8, MORMA 7, STOICITESCU 7- PASCA T. 7,5, UDRISTE 7 (TASCAU 6), BALTATOIU D.7,5 ,ZGOVANCU 8-PASCA A. 7, CAUC 7 (FAINISI)

LA JUNIORI:


INTER BALESTI                       -PARANGUL SADU

3 (2)                                  –         10 (6)

Popescu Daniel  3

Grecu Dragos  2

Humoiu Ionut

Vlaicu Claudiu

Zugravescu Dragos

Magheru Narcis

Ungureanu Denis 11m.

Chiar daca echipa noastra tanara a beneficiat de avantajul echipei gazda care s-a prezentat la acest joc in inferioritate numerica a practicat in joc foarte bun reusind sa inregistreze un scor care reflecta fidel situatia din teren.

FORMATIA NOASRTA:

STOLOJAN 7.5 – PLESA 6,5, (VANCEA 6), UNGUREANU 7,5, VLAICU 7 – HUMOIU 7, ZUGRAVESCU 8, SERBAN 6,5, COJEI 7,5-POPESCU D. 8,5, GRECU 7,5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s