DUMBRAVA CALNIC – PARANGUL SADU

Posted: Aprilie 12, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU- O REMIZA CAT O INFRANGERE

DUMBRAVA CALNIC    –      PARANGUL SADU

2 (1)                 –                   2 (1)

BALTATOIU DANIEL min.6

STAICU min.72  din 11 m

ACEST EGAL CU ULTIMA CLASATA FACE CA ECHIPA NOASTRA SA COBOARE PE LOCUL 8 CU 36 p. LOC MULT PREA JOS PENTRU POSIBILITATILE NOASTRE CARE IN PERIOADA URMATOARE ARE UN PROGRAM INFERNAL CU JOCURI DIN TREI IN TREI ZILE.

Pe un teren mocirlos si cu un arbitraj condus de catre CUTITOIU in ton cu terenul a inceput partida dintre echipa locala din CALNIC si echipa noastra.

Partida debuteaza cum nu se poate mai bine pentru echipa noastra care reuseste rapid deschiderea scorului prin BALTATOIU DANIEL, si chiar putea sa se desprinda pe tabela de scor daca TRUSCA nu irosea o ocazie de singur cu portarul,insa, partida se echilibreaza nesperat pentru noi care ne-am vazut prea devreme invingatori si dintr-o partida care era la discretia noastra a devenit o partida de uzura si de munca pe un teren pe care nu puteai sa construiesti.

Pe la jumatatea primei reprize, gazdele egaleaza situatia pe tabela de marcaj in urma unei lovituri libere si o greseala in lant a apararii noastre si ca totul sa fie complet mai intra in rol si arbitrul CUTITOIU care a tinut mortis sa fie el in prim plan,in locul jucatorilor, el impartind cartonase galbene si rosii complet aiurea la o partida care nu a fost nici pe departe asa cum arata situatia cartonaselor ,echipa noastra a primit 2 eliminari si numeroase cartonase galbene.

Prima repriza se incheie cu egalitate perfecta atat pe tabela de marcaj cat si la numarul jucatorilor, de la noi PASCA A. fiind eliminat prin al doilea galben total aiurea.

Repriza a doua debuteaza ca si prima cu atacuri ale echipei noastre care reuseste sa se desprinda pe tabela de scor in urma penaltyului transformat cu multa siguranta de STAICU,dar conform legilor lui MURPHY ce incepe prost se termina si mai prost asa s-a intamplat si aici, abitrul CUTITOIU a tinut sa echilibreze din nou partida eliminandu-ne inca un jucator,gazdele reusind sa egaleze situatia pe tabela de marcaj in min.90+2 .Astfel s-a incheiat o partida care ne-a stat la indemana dar daca nu am reusit sa castigam vina nu apartine in totalitate arbitrajului ci si echipei noastre care a facut in momentele importante ale jocului niste greseli impardonabile .

FILMUL JOCULUI:

Min.6 ; -0-1

-In urma unui un doi cu CAUC jucatorul nostru BALTATOIU DANIEL reuseste deshiderea scorului dupa ce a driblet tot ce i-a iesit in cale inclusiv portarul.

Min.10;

-TRUSCA scapa singur cu portarul intarzie sutul si este blocat de catre portarul advers ratand o ocazie imensa care ne-ar fi dat mai multa liniste.

Min.20;

–      Cartonas galben PASCA A.

Min.28; -1-1

-in urma unei lovituri libere de pe partea dreapta in directia de atac a gazdelor apararea noastra gafeaza facilitand gazdelor sa restabileasca egalitatea .

Min.40;

-PASCA A. primeste al doilea galben, complet aiurea acordat de arbitrul intalnirii .

Min. 46;

–      Schimbare :iese VINATORU si intra TASCAU

Min.62;

–      Ocazie uriasa in contul echipei noastre irosita de catre CAUC care intarzie sutul dintr-o pozitie extrem de favorabila .

Min 71: 1-2

–      Penalty obtinut in urma unui hent facut in careu de catre un jucator gazda, e transformat de catre STAICU printr-o executie care a lasat portarul echipei adverse fara replica.

Min. 75

–      Schimbare : intra UDRISTE in locul lui STOICHITESCU

Min.78

–      Cartonas galben UDRISTE –pentru un fault de joc

Min.82

–   cartonas rosu  UDRISTE – al doilea galben pentru ca a dat in minge dupa fluierul arbitrului.

Min.90+2; -2-2

–      Greseala in lant a apararii noastre face ca echipa gazda sa egaleze printr-un sut foarte bine plasat la coltul lung de la 16 m.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 6- VILCEANU 6; STAICU 6; MORMA 5,5; STOIHITESCU 6 (UDRISTE 4) –VINATORU 5,5 (TASCAU 6); BALTATOIU D. 6 ; PASCA T.6; TRUSCA 6; – CAUC 6; PASCA A. 4.

LA JUNIORI:

DUMBRAVA   CALNIC                 –           PARANGUL SADU

0 (0)                                 –                     1 (1)

ZUGRAVESCU min. 38

Pe un teren extrem de greu si cu o echipa incropita in ultimul moment am reusit sa castigam acest joc care nu trebuia sa ne puna probleme dar imprecizia la finalizare (s-a ratat chiar si penalty) a facut ca scorul sa fie unul minim dar care aduce 4 p. in dreptul nostru si care ne mentine pe locul 3.

Golul nostru a fost marcat de Zugravescu care a avut o executie de exceptie in urma unei lovituri de colt executata bine de Magheru N. Pacat ca a luat un cartonas rosu acordat complet aiurea de arbitru.

FORMATIA NOASTRA:

COJEI 6,5; – PLESA 6; VLAICU 7; UNGUREANU (cap.) 7; MAGHERU N. 7; –  SERGIU 7; ZUGRAVESCU 7; GROZA 7,5; CIRJAN 6; GRECU 6; BOROACA 6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s