PARANGUL SADU – STIINTA HUREZANI

Posted: Aprilie 15, 2010 in Uncategorized

CUPA  ROMANIEI

PARANGUL SADU – MERGE MEI DEPARTE

PARANGUL  SADU                 –    STIINTA  HUREZANI

4 (1)                             –               1 (0)

Morma 11 m

Vinatoru (2)

Baltatoiu Daniel

Parangul Sadu debuteaza cu dreptul in noua editie a “CUPEI ROMANIEI”, invingand in prima etapa a acestei competitii formatia din liga a V a, Stiinta Hurezani la un scor confortabil.

Pe o vreme ploioasa si un teren care a rezistat destul de bine conditiilor atmosferice incepe partida dintre echipa noastra si formatia din Hurezani.

Partida a parut una destul de dificila la inceputul jocului tinand cont ca echipa noastra a avut multe absente din echipa standard cu care era obisnuita, nu mai putin de 4 titulari lipsind din echipa noastra din diferite motive.

Echipa noastra si-a pastrat blazonul incepand jocul foarte bine impulsionati si de Udrescu care a jucat din nou la echipa noastra dupa o pauza indelungata, asfel se deschide scorul dupa o faza lucrata de mijlocasii nostrii face ca mingea sa ajunga la Udrescu care scapa singur cu portarul obtine un penalty care este transformat cu multa siguranta de Morma.

Partida este la discretia echipei noastre care domina in continuare jocul dar scorul primei reprize ramane 1-0 asta doar datorita impreciziei atacantilor nostrii.

Repriza a doua debuteaza mult mai bine pentru echipa noastra care in 20 min. rezolva ecuatia acestui joc inscriind de trei ori in poarta echipei adverse prin jucatorii VINATORU de doua ori si BALTATOIU DANIEL.

La acest scor s-au efectuat mai multe modificari in echipa noastra care a avut in componenta echipei 7 juniori pe parcursul jocului, slabind un pic din consistenta jocului de pana atunci, oaspetii reusind sa reduca din diferenta catre finalul partidei cand zarurile fusesera déjà aruncate si calificarea acontata.

Jocul a fost unul de slaba factura tehnico-tactica, asta si datorita echipei oaspete care a dat o replica extrem de slaba echipei noastre.

FILMUL JOCULUI:

Min.12 ; 1-0

-in urma loviturii de la 11m. obtinuta de UDRESCU face ca tabela sa arate 1-0 pentru echipa noastra dupa executia foarte buna a lui MORMA.

Min.22;

-ocazie buna de a marca pentru echipa noastra este irosita de Vinatoru care suteaza in portar dintr-o pozitie favorabila.

Min.34;

–       Tascu rateaza singur cu portarul (12m), sutand in acesta dintr-o pozitie perpediculara cu poarta adversa.

Min.38;

–       Se mai iroseste o oportunitate de mari avantajul pe tabela de scor prin Udrescu.

Min.51;

–       Schimbare: iese Humoiu si intra Baltatoiu Daniel

Min.53;

-ratare mare Vinatoru singur cu portarul suteaza pe langa poarta.

Min.56; 2-0

-o actiune luata pe cont propriu de catre Tacau face ca mingea sa ajunga la VINATORU care singur cu portarul reuseste sa lobeze mingea peste portar reusind un gol foarte frumos, tinand cont ca a reusit sa marcheze dupa un timp destul de indelungat.

Min.60;

–       Schimbare: intra VLAICU in locul lui UDRESCU

Min.62; 3-0

–       O centrare de pe partea dreapta a lui TRUSCA face ca mingea sa ajunga in careu la VINATORU care indeplineste o simpla formalitate.

Min.70;

–       Schimbare: intra Magheru Narcis in locul lui TASCAU.

Min.72; 4-0

-o pasa in adancime a lui Staicu pentru Trusca face ca acesta din urma sa ramana singur cu portarul, pe care il dribleaza, dar isi prelungeste prea mult mingea care ajunge la BALTATOIU ,acesta nelasandu-i nici o speranta portarului advers.

Min.76; 4-1

–       O actiune pe partea dreapta in directia de atac a oaspetilor face ca mingea sa ajunga in poarta noastra in urma unui sut bun al unui atacant advers de la 12m de poarta noastra.

Min.77;

–       Schimbare: intra Serban C. in locul lui Trusca

Min.80;

–       Cartonas galben SERBAN in urma unui atac dur

Min.90+2;

–       Al doilea cartonas galben incasat de catre SERBAN face ca echipa noastra sa ramana in 10 oameni.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 6; -VILCEANU 6; MORMA 6; STAICU6; -HUMOIU 6 (BALTATOIU D. 6,5); TRUSCA 6; (SERBAN 3) PASCA T.6; VINATORU 8; UDRESCU 6,5 (VLAICU6); TASCAU 6 (MAGHERU N.6.5).

DUMINICA 18 04 2010 ORELE 11 JUNIORI SI 13 SENIORI

PARANGUL SADU        –       ENERGETICA TISMANA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s