PARANGUL SADU – PRIMA INFRANGERE

Posted: Aprilie 29, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU – PRIMA INFRANGERE

UNIV. C. BRANCUSI      –       PARANGUL SADU

4 (0)                        –                 1 (1)

Vinatoru

Partida s-a disputat marti dupa consumarea etapei datorita faptului ca echipa gazda a amanat disputarea jocului la data stabilita din motive subiective.

Partida a fost una speciala si datorita faptului ca se intalneau ocupantele locurilor 4 si respectiv 7 echipe ce nu suferisera nici o infrangere pana in acel moment.

Echipa noastra a acuzat disputarea jocului marti si datorita faptului ca nu am putut prezenta nici echipa standard ,prezentandu-ne la acest joc in 11 jucatori atat la echipa de seniori cat si la cea de juniori.

Pe o vreme excelenta pentru fotbal si pe un teren foarte bun  (sintetic) ,cu doua echipe extrem de motivate incepe partida de fotbal dintre Univ.C. Brancusi si echipa noastra sub arbitrajul partinitor al brigazii de arbitrii conduse de Costreie si sub observarea mai putin atenta a prof. Nicolicescu.

Partida incepe destul de echilibrat fapt ce denota ca echipele se cunosc nici una din echipe neriscand nimic .

Pe acest fond de joc echilibrat echipa noastra reuseste sa marcheze singurul gol al echipei noastre dupa un contraatac scoala purtat pe partea stanga si finalizat de catre VINATORU.

Echipa gazda acuza socul acestei deschideri de scor si incepe sa gafeze dar echipa noastra nu a reusit sa se desprinda pe tabela de scor in urma numeroaselor ocazii clare de a marca,practic echipa gazda a asteptat sa i se dea lovitura de gratie care nu a venit.

Echipa gazda a scapat  numai cu 1-0  la pauza datorita fapului ca ratarile echipei noastre au fost de-a dreptul exasperante .

Pauza a fost un sfetnic bun numai pentru gazde care au inceput repriza cu atacuri in valuri la poarta noastra care a rezistat foarte bine , echipa noastra  avand chiar o bara prin Fainisi la inceputul reprizei, pana cand arbitrii au lasat nesemnalizata o pozitie clara de ofsaid din care s-a egalat scorul pe tabela de marcaj.Si cum este in fotbal pana la marcarea golului doi de catre gazde a fost doar un pas si datorita faptului ca echipa noastra a acuzat socul egalarii cat si a faptului ca am jucat in 9 jucatori, Tascau si Cauc s-au accidentat ei facand figuratie in teren dupa ce in primele 60 min. fusesera sufletul echipei.

Din acest moment pe teren nu a mai existat decat o singura echipa, cea gazda care pana in final a reusit sa mai marcheze de doua ori si astfel am trecut pe langa un rezultat mare aici .

FILMUL MECIULUI:

Min.16 ; 0-1

-dupa un contraatac scoala pe partea stanga  in directia de atac a echipei noastre, mingea ajunge la VINATORU foarte bine lansat in careu de catre Cauc, care inscribe cu un sut la coltul lung fara sperante pentru portar.

Min.22;

-ocazie mare ratata de VINATORU care scapa singur in careu si se impiedica in momentul sutului.

Min.26;

-oportcazie uriasa ratata de FAINISI care singur singurel cu arul trimite mingea de putin pe langa poarta.

Min.33;

-inca o oportunitate de a marca are si Tascau care in loc sa paseze unui coechipier aflat in situatie buna de a marca suteaza la poarta irosind o situatie buna de a marca.

Min.41;

-ratare incredibila Cauc care dupa o faza clasica de contraatac primeste mingea singur cu portarul perpendicular pe poarta dar isi face preluarea in portar care salveaza o situatie rarisima.

Min.52;

-ratare monumentala Fainisi care singur singurel cu portarul, dupa o faza construita ca la carte de echipa noastra trimite mingea in bara dup ace portarul echipei adverse era batut.

Min.60 ; 1-1

-se egaleaza scorul pe tabela de marcaj dupa un ofsaid de 3 m. ramas nesemnalizat de catre asistentul partidei.

Min.64; 2-1

-gazdele intra in avantaj dupa un sut din afara careului nostrum dup ace apararea noastra a fost surprinsa dupa o lovitura de la margine.

Min.72;

-ocazie mare a gazdelor care trimit mingea in bara dupa un sut spectaculos din afara careului de 16 m.

Min.78; 3-1

-gazdele isi maresc avantajul dupa ce capitanul echipei gazda ridiculizeaza apararea noastra  trimite mingea atacantului care indeplineste o simpla formalitate.

Min.90+1; 4-1

-dupa o combinatie in careul echipei noastre se inscrie si golul 4 de catre gazde printr-un sut din careu la care apararea noastra astepta fluierul final.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 5,5; – TRUSCA 7; STAICU 5,5; MORMA 5,5; STOICHITESCU 6,5; – FAINISI 6; PASCA T. 7; UDRISTE 6; VINATORU 6,5; – CAUC 7; TASCAU 5,5.

LA JUNIORI:

UNIV. C. BRANCUSI                       – PARANGUL SADU

1 (1)                                        –          3 (1)

Magheru N.

Grecu D.

Cojei V.

Dupa un joc foarte bun practicat de echipa noastra am reusit sa invingem formatia din Tg.-Jiu care si-a vandut scump pielea scorul putand fi foarte bine si in favoarea gazdelor care au ratat un penalty la scorul de 1-1.,insa echipa noastra chiar daca foarte tanara si numai in 11 jucatori a dat dovada de caracter si a reusit o victorie care este cu atat mai pretioasa cu cat a fost obtinuta dupa ce gazdele au condus cu 1-0 inca din min.24.

FORMATIA NOASTRA:

BALTATOIU 8; – IDITA 7,5; VLAICU 8; UNGUREANU 7,5(CAP.); MAGHERU 7; -COJEI 7; GROZA I. 8; ZUGRAVESCU 7,5; HUMOIU 7; – BURLAN 7; GRECU 7

Duminica 02.05.2010 ORELE 1100 JUNIORI SI 1300 SENIORI

PARANGUL SADU        – ENERGIA TURCENI

DERBIUL ETAPEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s