PARANGUL SADU – O NOUA VICTORIE

Posted: Mai 3, 2010 in Uncategorized

SE INCINGE LUPTA PENTRU PRIMUL LOC

PARANGUL SADU          –         ENERGIA TURCENI

2 (1)                         –                   1 (1)

Trusca

Tascau

Energia Turceni a pierdut sansa de a se apropia de locul 1 dupa ce a pierdut partida de la Sadu nereusind sa beneficieze de egalul din partida de la Cruset cu Petrolul Ticleni.

Cea mai castigata echipa din aceasta etapa este Petrolul Ticleni care a reusit un egal pe terenul celor de la Cruset reusind sa se mentina pe primul loc la un punct de locul 2 .

Show-ul a fost asigurat atat de erorile din defensive cat si de momentele bune si foarte bune de joc la care au participat ambele echipe.

Am avut ce ne-am dorit in primul rand victoria echipei noastre,goluri ,3 la numar, faze de poarta,iar in final chiar suspans.

Pentru suporterul neutru si nepreocupat de cele doua echipe jocul a fost un derby pe cinste, ce pacat ca pentru noi a fost un derby doar pentru locul 6.

Dupa cum ne asteptam partida a inceput sub semnul echilibrului ambele echipe s-au tatonat precum doi boxeri care asteapta ca celalalt sa greseasca sa ii poata aplica lovitura de gratie.

Din pacate echipa care greseste prima este echipa noastra la un contraatac al echipei din Turceni apararea noastra gafeaza in lant fapt ce a dus la deschiderea scorului de catre echipa oaspete.

Paradoxal echipa noastra nu acuza socul deschiderii scorului de catre oaspeti si incepe sa puna presiune pe apararea echipei oaspete care incepe sa gafeze ,echipa noastra ratand doua oportunitati de a egala prin Vinatoru si Udrescu.

La o astfel de actiune de atac Udrescu obtine o lovitura libera in preajma careului advers executata foarte bine de Cauc,portarul gazdelor avand un reflex uluitor scotand mingea de la vinclu trimitand-o in corner. Cornerul este foarte bine executat de catre Vinatoru pe coltul scurt ,mingea este respinsa gresit de catre portarul echipei oaspete de care profita Trusca care indeplineste o simpla formalitate,cum pana la pauza nu mai era mult prima repriza se incheie la egalitate.

Repriza a doua debuteaza la fel ca si prima cu echilibru atat in teren cat si pe tabela de marcaj pana cand conform zicalei latinesti “mutadis mutandis” s-au efectuat cateava schimbari care au inclinat in cele din urma balanta in favoarea noastra.

Partida a luat o turnura favorabila noua care dupa cateva ocazii ratate de ambele parti echipa noastra reuseste desprinderea pe tabela de scor in min. 87 in urma unei lovituri de la colt executata magistral de Popescu Alin,Tascau se inalta si marcheaza cu capul un gol care noua ne adduce 3 puncte iar oaspetilor le adduce iesirea din lupta pentru promovare.

Echipa noastra a facut un joc foarte bun toata echipa mobilizandu-se exemplar insa cu un plus pentru apararea noastra care a jucat aproape fara greseala mai ales in ultimile minute cand partida a acpatat accente dramatice.

FILMUL JOCULUI;

Min.22; 0-1

-la un contaatac al echipei oapete apararea noastra gafeaza in lant fapt ce le permite oaspetilor sa inscribe cu un sut fara replica pentru portarul nostru.

Min.31;

-ocazie uriasa ratata de Vinatoru care primeste o  centrare de pe partea dreapta suteaza foarte bine cu dreptul portarul avand un reflex de exceptie.

Min.36;

-ocazie mare a echipei noastre,in urma unei lovituri libere din preajma careului,executata foarte bine de Cauc este scoasa uluitor de portar.

Min.37; 1-1

-in urma loviturii de colt ce a urmat loviturii libere echipa noastra egaleaza prin TRUSCA care a urmarit foarte bine mingea respinsa gresit de catre portarul oaspetilor dupa executia foarte buna a lui Vinatoru care a executat cornerul.

Min63 ;

-schimbare: intra Tascau in locul lui Udrescu.

Min.69 ;

-schimbare: intra Fainisi in locul lui Stoichitescu.

Min.72 ;

-ocazie a oaspetilor de a marca este rezolvata cu brio de apararea noastra.

Min.77 ;

-ocazie buna de a marca de partea noastra , in urma unui contraatac scoala Pasca A. scapa spre poarta adversa este oprit prin fault si cartonas galben de catre un fundas advers.

Min.78;

Schimbare: intra Popescu A. in locul lui Cauc

Min.81 ;

-cartonas galben primit de Vinatoru.

Min.87 ; 2-1

-gooooooooool marcat de TASCAU care trimite mingea in poarta adverse cu capul dupa un corner executat foarte bine de Popescu A.

Min.90+2;

-schimbare: intra Humoiu in locul lui Vinatoru.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 7.5; – TRUSCA 8; MORMA 8; STAICU 8; STOICHITESCU 7 (FAINISI 7); – PASCA A. 6.5; PASCA T. 7.5; UDRISTE 7.5; VINATORU 7.5( HUMOIU); – CAUC 7( POPESCU7); UDRESCU 6.5(TASCAU 7.5).

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU     –   ENERGIA TURCENI

1 (0)                     –               1 (0)

Burlan

Pacat ca aceasta partida s-a incheiat nedecis, o partida pe care am controlat-o de la un cap la altul doar ratarile multe si exasperante ale atacantilor nostril si arbitrii care ne-au anulat doua goluri a facut ca echipa noastra sat ermine la egalitate o partida care nu trbuia sa puna probleme.

FORMATIA NOASTRA:

BALTATOIU 6; – COJEI 6.5; VLAICU 7; UNGUREANU(CAP.) 7; MAGHERU N. 6.5; – CIRJAN 4.5 (GROZA 7.5); SPINU 7; ZUGRAVESCU 6.5; I.MARIUS 6.5 (LAZARESCU 7); – GRECU 5 (ENOIU 6.5); BURLAN 6.5

MIERCURI 05 .05 .2010

ORELE 16 00 SI  1800

MINERUL II MATASARI  –  PARANGUL SADU


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s