PARANGUL SADU – INFRANGERE LA MATASARI

Posted: Mai 7, 2010 in Uncategorized

MINERUL II MATASARI                                 – PARANGUL SADU

3 (2)                                                     –           1 (1)

Cauc

Jocul se dorea a fi o repetitie inaintea derbyului de duminica cand echipa noastra v-a intalni ocupanta locului I ,Petrolul Ticleni dar in final s-a dovedit a fi un fiasco.

Jocul a fost unul aparte si datorita faptului ca s-a jucat de la ora 1800 ,echipa noastra facand deplasarea de la ora 14, asteptand desfasurarea jocului pana la ora 1800 in tribuna pe o caldura sufocanta.

Si totusi echipa noastra a debutat curajos punand stapanire pe joc inca de la inceput reusind chiar deschiderea scorului prin CAUC catre finalul primei reprize.

Din pacate echipa noastra s-a vazut prea devreme invingatoare, retragandu-se deliberat in propria jumatate de teren si abandonand atacul a dat posibilitate echipei gazda sa atace ,lucru ce nu s-a lasat prea mult asteptat.Au urmat atacuri dupa atacuri la poarta noastra , care au rezistat o perioada dar totul s-a naruit cand in 5 min. apararea noastra a facut cadou echipei gazda doua goluri jucand un falimentar joc la ofsaid.

S-a intrat la pauza cu scorul de 2-1 in favoarea gazdelor un scor mincinos dupa aspectul jocului.

Inceputul reprizei a doua gaseste echipa noastra in atac care rateaza o ocazie uriasa prin Pasca A.care singur cu portarul, intarzie sutul inexplicabil si este deposedat in ultimul moment .

Dupa acest moment si cu echipa noastra in atac, echipa gazda obtine un corner catre jumatatea reprizei din care isi mareste avantajul pe tabela de marcaj dupa o executie foarte buna cu capul.

S-a efectuat si singura modificare pe care am avut-o la dispozitie dar rezultatul nu a fost unul scontat jocul derulandu-se cu ocazii uriase la ambele porti ratate cu nonsalanta de catre Tascau care era mai mult preocupat sa i se faca poze decat sa se concentreze sa marcheze el trecand in trei randuri pe langa gol.

De mentionat ca si gazdele au trecut pe langa un scor de forfait ei avand in doua randuri posibilitatea sa maresca avantajul pe tabela de marcaj, doar bara salzvandu-l pe portarul Ardeleanu, insa nu-I mai putin adevarat ca si echipa noastra a avut o bara prin Trusca si inca o ocazie prin Cauc.

Una peste alta cea de a doua repriza a fost una echitabila ,ce pacat ca rezultatul jocului fusese decis inca din prima repriza din doua gafe monumentale ale apararii noastre.

FILMUL JOCULUI.

Min.13;

-ocazie buna de a marca pentru gazde in urma unei lovituri de colt ,rezolvata bine de apararea noastra.

Min. 18;

-tot in urma unei faze fixe echipa gazda are o ocazie mare mingea lovind si bara la un moment dat dupa un prelungit atac.

Min.23;

-ocazie buna de a marca pentru echipa noastra prin Vinatoru care dintr-o pozitie favorabila trage pe langa poarta.

Min.30; 0-1;

-dupa o lansare extraordinara in adancime a lui Pasca E. catre CAUC acesta din urma il executa pe portarul advers cu un lob de mare efect.

Min.34; 1-1;

-gafa in lant a apararii noastre care joaca la offside in preajma careului nostru lasandu-l nemarcat pe atacantul echipei gazda care marcheaza fara nici o opozitie.

Min.38;2-1;

-faza trasa la indigo cu cea din min.34 cu aceeasi actori din partea noastra si cu altul la finalizare din partea gazdelor.

Min.52;

-ocazie uriasa de a marca pentru echipa noastra ratata cu nonsalanta de PASCA A. care dupa o lansare foarte buna in adancime scapa singur cu portarul advers dar intarzie nepermis sutul si astfel se pierde oportunitatea egalarii.

Min.57;

-schimbare: intra TASCAU in locul lui BALTATOIU DANIEL.

Min.68; 3-1;

-in urma unei lovituri de colt gazdele isi maresc avantajul pe tabela de marcaj dupa o lvitura cu capul.

Min.72;

-ocazie buna de a marca pentru echipa noastra care dupa o cantrare de pe partea stanga a lui Vinatoru, Tascau trce pe langa minge dintr-o pozitie favorabila.

Min.75;

-ocazie mare de a marca pentru gazde care trimit mingea in bara.

Min.78;

-ocazie uriasa de a marca pentru echipa noastra, care dupa sutul extraordinar a lui Trusca, mingea loveste bara transversala de unde ricoseaza la Tascau care singur in 4 m cu portarul gaseste Solutia pasarii mingea acestuia in locul unui sut in coltul opus.

Min.82;

-ocazie buna de a marca pentru gazde.

Min.84;

–         Tascau trimite de putin cu capul pe langa poarta dintr-o centrare buna a lui Vinatoru.

Min.85;

-schimbare : intra Humoiu in locul lui Udriste.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 5; – TRUSCA 6; MORMA 5,5; STAICU 5,5; FAINISI 5,5; – UDRISTE 6 (HUMOIU); PASCA T. 6; BALTATOIU D. 5,5 (TASCAU 5,5); VINATORU 6; – CAUC 6; PASCA A. 6

LA JUNIORI:

MINERUL II MATASARI      –     PARANGUL SADU

3 (0)                           –                0 (0)

Rezultatul acestei partide este unul mincinos fata de ce s-a petrecut pe teren ,chiar daca am jucat cu locul I , echipa noastra a avut o evolutie foarte buna cel putin in prima repriza si putin in cea de a doua cand doar nesansa a facut sa nu marcam primii, echipa noastra avand chiar si o bara.

Totul s-a naruit in min.64 cand gazdele au reusit deschiderea scorului dupa ce inainte cu 5 min . Grecu a tras pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila.Nici egalarea nu am reusit-o imediat dupa primirea golului , Burlan ratand singur cu portarul iar la faza urmatoare se face 2-0.

In ultimile minute primim si golul 3 care oricum nu mai conta jocurile fusesera facute.

ECHIPA NOASTRA;

BALTATOIU 7,5; – IDITA 6; STROE 6; UNGUREANU 6; MAGHERU 6; -COJEI 6 (CIRJAN 5,5); MAGHERU A. 6,5; ZUGRAVESCU 6 (LAZARESCU 6); GRECU 6;- VLAICU 6,5; BURLAN 6.

DUMINICA 09 .05 . 2010

ORELE 1100 – JUNIORI

ORELE 1300 –  SENIORI

PARANGUL SADU  –  PETROLUL TICLENI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s