PARANGUL SADU 1-1 PETROLUL TICLENI

Posted: Mai 11, 2010 in Uncategorized

Incredibil dar adevarat leader-ul la zi al campionatului a reusit nonperformanta de a se impiedica de echipa noastra,bine disciplinata din punct de vedere tactic.

Catalogat derby-ul etapei jocul dintre cele doua echipe s-a dovedit a fi unul extrem de spectaculos cu ocazii multe de o parte si de cealalta.

Datorita speculatiilor nefondate partida avea sa fie pusa sub semnul intrebarii la un moment dat,cand toata lumea credea ca echipa noastra se v-a da la o parte insa nu acesta avea sa fie deznodamantul partidei.

Desi nu au beneficiat in niciun moment de sprijinul suporterilor,baietii nostrii au reusit sa-si pastreze onoarea prin remiza 1-1 scoasa in fata leader-ului.

Meciul a inceput pe fondul unui ritm destul de alert,cele doua echipe refuzand a se tatona ci practicand adevarate lupte grele la mijlocul terenului.

Prima ocazie avea sa fie notificata in contul oaspetilor in min.17′ cand doar interventia portarului nostru (ARDELEANU) face ca tabela sa ramana intacta.Cateva minute mai tarziu tot oaspetii sunt cei care irosesc o buna oportunitate de a marca.

Asemenea unui meci de box echipa noastra se trezeste din pumni abia pe la jumatatea reprizei cand reuseste in doar 6 min. sa iroseasca nu mai putin de trei ocazii clare de a marca.Doua dintre ele vizandu-l pe (VINATORU) care aflat in situatii ideale isi face obicei din a rata cu seninatate.Ultima ocazie a primei parti din tabara nostra avea sa fie una rarisima dar si tratata cu nonsalanta de atacantul nostru (CAUC) care din 5m nu reuseste sa-l invinga pe portarul oaspetilor.

Contrar cursului jocului echipa noastra avea sa fie pedepsita in min.38′ cand oaspetii modifica tabela 0-1 prin STROE ALIN (fost jucator al echipei noastre) reusind un gol fortuit in urma unei lovituri de cap dupa un corner,marcajul fundasilor nostrii fiind unul mult prea indolent.EX-jucatorul nostru STROE dand dovada si de lipsa de caracter manifestandu-si bucuria intr-un mod exagerat.

Una peste alta repriza avea sa se incheie dezamagitor pentru noi,avantaj minim pentru oaspeti dar si incredibil de imbucurator pentru cei aflati in tribuna.

Repriza a doua avea sa arate o alta fata a echipei noastre impulsionata si de extrem de inspiratele decizii tactice ale bancii tehnice.Astfel incat dupa alte trei ocazii ratate pe rand de catre CAUC,VINATORU si UDRESCU,inevitabilul nu mai poate fi amanat si se produce in min.80′ cand VINATORU speculeaza o pasa trimisa excelent de BALTATOIU si o fructifica in gol declansand dezastrul in tabara oaspetilor care la acest scor cedeaza prima pozitie.

Finalul partidei avea sa fie unul incandescent,tensiunea atingand paroxismul la o faza la care apararea noastra evita golul chiar si de pe linia portii.In urma asediului exercitat de oaspeti baietii nostrii nu mai reusesc sa notifice decat o singura ocazie prin UDRESCU care dintr-o lovitura libera trage agonizant de aproape pe langa butul din dreapta portarului.

Fluier final,echipa noastra nu isi pateaza onoarea dar totusi acest rezultat este considerat inexplicabil unul suparator pentru toata lumea.

FILMUL JOCULUI

REPRIZA 1

-( min.7′): cartonas galben incasat de STAICU dupa ce loveste mingea in mod inexplicabil dupa fluierul arbitrului.

-(min.17′): ocazie buna pentru oaspeti de a deschide scorul insa  ARDELEANU este la post.

-(min.18′): cartonas galben incasat de fundasul nostru MORMA in urma nenumaratelor proteste adresate centralului aceste partide.

-(min.28′): din nou oaspetii irosesc o buna oportunitate de a marca.

-(min.30′): ocazie trecuta in contul gazdelor prin VINATORU care aflat in situatie favorabila intarzie sutul si este deposedat.

-(min.34′): modificare la gazde iese TASCAU si intra STOICHITESCU

-(min.35′): ocazie rarisima pentru gazde tratata cu nonsalanta de CAUC care din 5m nu reuseste sa-l invinga pe portarul oaspetilor.

-(min.36′): din nou gazdele au ocazie prin VINATORU care ramas singur in careu lateral stanga trage agonizant pe langa.

-(min.38′):GooooooLLL    (0-1)  oaspetii reusesc deschiderea scorului prin STROE ALIN(EX-PARANGUL SADU) in urma unui corner si o fortuita lovitura de cap.

REPRIZA 2

-(min.55′): o buna ocazie irosita de CAUC in urma unei pase trimisa de PASCA A.

-(min.65′): sansa imensa pentru gazde de a restabili egalitatea pe tabela insa VINATORU rateaza exasperant,sutul acestuia trecand de putin pe langa poarta.

-(min.73′): un trasor trimis de catre STAICU dintr-o lovitura libera de la mare distanta face ca UDRESCU sa ramana singur in 5m cu portarul insa acesta trimite balonul mult mult peste transversala.

-(min.78′): Incredibila ocazie ratata de oaspeti care nu-l pot invinge pe ARDELEANU aflat in zi de gratie.

-(min.80′): GoooooLLL  (1-1)  VINATORU speculeaza o pasa trimisa excelent de BALTATOIU si o fructifica in gol dupa un sut plasa la coltul scurt portarul neputand interveni.

-(min.84′): schimbare iese CAUC intra HUMOIU

-(min.88′): ocazie uriasa pentru oaspeti tensiunea atingand paroxismul cand gazdele reusesc sa vite golul chiar de pe linia portii datorita interventiilor pe rand ale portarului ARDELEANU si fundasului STAICU.

-(min.90’+2′): lovitura libera de la 25m executata de UDRESCU in contul gazdelor insa sutul acestuia trece agonizant de aproape pe langa butul din dreapta al portarului.

ARDELEANU 7,5; –  MORMA 7;  STAICU;7  FAINISI 6,5 ;(UDRESCU 6); TRUSCA 7 ; – PASCA T. 7 ; BALTATOIU 6,5  (UDRISTE) ; PASCA A. 7 ; VINATORU 7 ; – CAUC 6  ;(HUMOIU) ; TASCAU 6 (STOICHITESCU 6).

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU 0-4 PETROLUL TICLENI

Din pacate nu s-a mai repetat jocul bun din partida de la Matasari,echipa noastra necontand in joc decat in prima repriza.

Formatia noastra :

BALTATOIU 4,5 ; –  IDITA 6 ; VLAICU 6 ; UNGUREANU 5,5 ; MAGHERU N. 5,5 ; –  GRECU 6 ; MAGHRU A. 6,5 ; ZUGRAVESCU 5,5 (CIRJAN 5,5) ; I.MARIUS 5,5 (LAZARESCU 6) ; –  COJEI 4 ; BURLAN 5,5 (GROZA 6).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s