MAI BINE NU NE PREZENTAM

Posted: Mai 20, 2010 in Uncategorized

UNIREA CRUSET                       –   PARANGUL SADU

3 (2)                                       –             0 (0)

Teren mic si foarte prost, vremea a fost si ea de asemenea rea, echipa noastra a fost din nou decimata ,abia reusind sa incropim 11 jucatori , acestea au fost conditiile in care a trebuit sa jucam in lunga deplasare de la Cruset.

Jocul a inceput extrem de prost asa cum au fost si conditiile in care ne-am prezentat la acest joc, echipa noastra s-a vazut foarte repede condusa pe tabela de marcaj inca din min.14 si nu a reusit sa-si revina pe toata durata primei reprize, echipa noastra incaseaza si cel de-al doilea gol in min.35 dupa alte cateva ocazii clare de a marca a gazdelor.

Formatia noastra nu a contat deloc in atac in prima parte a meciului, totusi reusind in primul sfert a reprizei secunde sa rateaze doua situatii incredibile prin Baltatoiu si Fainisi, prea putin insa fata de alte jocuri.

Din acest moment pe teren nu s-a aflat decat o singura echipa cea a gazdelor care a profitat din plin de neajunsurile echipei noastre.

Daca scorul nu a luat proportii deosebite este si datorita faptului ca cei doi fundasi centrali ai echipei noastre au avut o evolutie remarcabila daca se poate numi asa ,si paradele de exceptie a portarului nostru Ardeleanu.

Partida s-a incheiat cu un scor de neprezentare, gazdele neprecupetind nici un efort in a umili echipa noastra.

FILMUL JOCULUI:

Min.14 ; 1-0

-dupa o lansare pe partea dreapta in directia de atac a gazdelor si un sut imparabil la coltul lung gazdele deschid scorul.

Min.17;

-din cauza unei nesincronizari intre Trusca si Fainisi gazdele rateaza desprinderea pe tabela de scor dupa un sut peste poarta din pozitie favorabila.

Min.26;

-ocazie uriasa a gazdelor salvata de Stoichitescu dupa o centrare de pe partea stanga.

Min.35; 2-0;

-pasa in adancime pe partea dreapta in directia de atac a gazdelor il gaseste nepregatit pe Stoichitescu care il scoate din offside pe atacantul gazdelor care din 12m. il invinge pe portarul nostru cu un sut imparabil.

Min.52;

-ocazie uriasa a echipei noastre ratata de Baltatoiu D. care din 2m. nu reuseste sa-l invinga pe portarul gazdelor dupa un corner foarte bine executat de Pasca A.

Min.55;

-ocazie imensa a gazdelor face ca tabela sa ramana neschimbata doar datorita interventiei uluitoare a portarului Ardeleanu.

Min.58;

-rateaza si Fainisi din situatie de singur cu portarul.

Min.67; 3-0;

-dupa un corner batut in doi, mingea e centrata in careu si apararea noastra mult prea nemotivata neglijeaza atacantul advers care indeplineste o simpla formalitate.

Min.70;

-in urma unei gafe a lui Trusca, gazdele beneficiaza de inca o oportunitate de a marca insa scoate Ardeleanu.

Min.90+2;

-Ardeleanu scoate inca un sut din 4m.expediat de atacantul gazdelor.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 7 ; – TRUSCA 5; MORMA 6,5; STAICU 6,5; STOICHITESCU 5; – SPINU 5;(HUMOIU 5); BALTATOIU D. 6; UDRISTE 5,5; FAINISI 5,5; – CAUC 5; PASCA A.5

LA JUNIORI :

UNIREA CRUSET             – PARANGUL SADU

4  (2)                           –           3  (1)

Magheru N.

Grecu

Cojei

Pentru ca aschia nu sare departe de gard si echipa de juniori a ajuns la Cruset sa joace ca si echipa de seniori fara a alinia formatia de baza din cauza numeroaselor absente.

Dar si asa formatia noastra putea pleca neanvinsa de la Cruset daca evolutia echipei noastre nu era oscilanta pe intrg parcursul jocului avand loc numai putin de trei rasturnari de scor.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 5; – ENOIU 5,5; VLAICU 6; SERBAN 6; MAGHERU N.6; -IDITA 6; GROZA 5,5; ; ZUGRAVESCU 5,5; COJEI 6; – GRECU 6; MAGHERU A. 5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s