PARANGUL SADU – VULTURII FARCASESTI

Posted: Mai 20, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU  – VICTORIE LEJERA

PARANGUL  SADU                –   VULTURII FARCASESTI

5 (2)                                 –                  1 (0)

Pasca T.(2)

Fainisi

Pasca A. (2)

Chiar daca vremea a fost una potrivnica pentru fotbal (vant puternic) si jocul s-a desfasurat de la ora 18, fiind etapa intermediara ,echipa noastra a demonstrat caracter si a facut uitata partida de la Cruset nu numai prin victoria categorica dar si prin maniera in care a obtinut-o in stil de echipa mare.

Echipa noastra a debutat cu atacuri furibunde catre buturile adverse si doar indolenta cu care a tratat faza penaltyului din min.7, Cauc a facut ca tabela sa nu se modifice repede.

A urmat o perioada de maxima nervozitate din partea ambelor echipe soldate cu numeroase cartonase galbene datorita unui arbitraj care a lasat mult de dorit si a incurajat manifestarile nesportive ale ambelor echipe.

Dupa aceasta perioada scurta de nervozitate echipa noastra pune stapanire totala pe joc si pana la deschiderea scorului nu a fost decat un pas.

Reusim sa deschidem scorul in min.43 prin Pasca T. care a executat direct in poarta un corner de pe partea stanga, sis a-l majoram 2min. mai tarziu prin Fainisi care a speculat o greseala a portarului in urma altui corner executat de aceasta data de Pasca A.

Intram la cabine cu un rezultat care ne da linistea necesara abordarii reprizei secunde cu mult mai multa incredere si cu gandul de a juca si pentru suporteri in repriza a doua veniti intr-un numar destul de mare pe o vreme foarte friguroasa.

Dupa cum anticipam echipa oaspete a facut figuranta in teren iar echipa noastra spectacol,care dupa marcarea celui de al treilea gol prin Pasca T.incepe sa joace numai cu calcaie si din devieri facand invidioasa chiar si o echipa de prima liga….

Practic echipa oaspete s-a dovedit a fi un sparing partener si de ce nu chiar un bun incasator daca ne referim la numarul golurilor si chiar al ocaziilor de gol.

Dupa o sarabanda de ratari la poarta echipei oaspete irosite de catre Vinatoru, Pasca A. sau Cauc echipa noastra reuseste si scorul de forfait prin marcarea a inca doua goluri (unul mai frumos ca altul ) prin Pasca A. care a reusit un joc foarte bun dovedind o foarte mare pofta de joc.Oaspetii beneficiaza in minutele de prelungire de un penalty gratuit acordat de catre arbitrul partied, insa portarul nostru Ardeleanu se opune in doua randuri suturilor executantului.

FILMUL JOCULUi:

Min.7;

-penalty ratat de Cauc care trateaza faza cu multa indolenta , penalty obtinut in urma unei greseli de arbitraj care in loc sa lase avantaj echipei noastre care marcase acorda penalty in urma unui hent.

Min.10

-ocazie buna a oaspetilor rezovata cu brio de Ardeleanu.

Min.24;

-cartonas galben Pasca T. in urma unui fault la central terenului.

Min.27;

-cartonas galben Vinatoru –proteste la arbitru.

Min.30;

-cartonas galben Morma – proteste la deciziile arbitrului.

Min.32;

-uriasa ocazie ratata de Pasca T.care dupa o lansare in adancime scapa singur cu portarul si in loc sa suteze simuleaza un penalty care nu vine.

Min.43; 1-0;

-Staicu il lanseaza in adancime pe Vinatoru care dupa o cursa solitara obtine un corner care este executat cu multa maiestrie de PASCA T. direct in poarta ajutat cei drept si de vant.

Min.45; 2-0;

-tot in urma unui corner executat de catre Pasca A.,portarul respinge mingea pana la FAINISI care din 2m. indeplineste o simpla formalitate.

Min.50; 3-0;

-goool PASCA T.,care dupa o lansare in adancime de catre Cauc portarul care ii iese in intampinare da pe langa minge iar Pasca T. indeplineste o simpla formalitate.

Min.52;

-ocazie uriasa Vinatoru care din 4m. nimereste portarul dupa o pasa foarte buna data de catre Pasca A.

Min.53;

-schimbare intra Humoiu in locul lui Vinatoru

Min.54;

-rateaza Pasca A. din centrarea lui Humoiu.

Min.59;

-schimbare: intra Vlaicu in locul lui Baltatoiu D.

Min.65;

-Ardeleanu scoate o minge trimisa din 4m cu capul.

Min.67;

-oaspetii lovesc bara transversal a portii noastre dintr-o lovitura de la peste 30m.

Min.70; 3-1;

-autogol Trusca dupa o greseala in lant a apararii noastre care nu s-au sincronizat.

Min.73; 4-1;

-gooooool PASCA A.care primeste o minge de la Vlaicu patrunde singur in careu si-l executa pe portar cu un sut la coltul lung.

Min.76; 5-1;

-dupa o incursiune a lui Cauc de la centra terenului este oprit in preajma careului mare, mingea deviaza la PASCA A.care il ridiculizeaza pe portar cu un sut printr picioarele acestuia.

Min.85;

-penalty gratuity acordat oaspetilor aparat uluitor de  Ardeleanu in doua randuri .

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 8,5; – TRUSCA 6; STAICU 7; MORMA 7; STOICHITESCU 7; – FAINISI 7; PASCA T.8; BALTATOIU D.7;(VLAICU 6,5) VINATORU 7 ;(HUMOIU 6,5) CAUC 6; PASCA A.8

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU      –     VULTURII FARCASESTI

5 (2)                    –                             2 (1)

Burlan (3)

Grecu

Magheru

Chiar daca vremea a fost potivnica pentru fotbal echipa noastra a reusit cel mai bun joc al sau din acest retur spulberand practic echipa din Farcasesti care nu a contat in joc decat in prima parte a primei reprize cand a avut vantul in avantaj , echipa noastra reusind sa inscribe de trei ori in prima repriza prin Burlan, Grecu si in urma unor unor incursiuni de la central terenului urmate de driblarea portarului.

Repriza a doua este in avantajul nostrum care reusim sa mai inscriem de doua ori prin Magheru N.care marcheaza cu capul dintr-o lovitura de la colt si acelasi Burlan care s-a descatusat .

Victoria este cu atat mai pretioasa cu cat la echipa noastra au mai  debutat inca 3 jucatori de la grupa de ’95 dupa Groza si Enoiu care si-au facut debutul cu cateva etape mai inainte.

FORMATIA NOASTRA:

BALTATOIU A. 7,5; – IDITA 7,5;(SPIRACHE 7); SERBAN 7,5; UNGUREANU 7,5; MAGHERU N. 7,5;(LAZARESCU 7) -COJEI 7;(ENOIU 7); ZUGRAVESCU 7;(FERUGEAN ); MAGHERU A. 7;(POPESCU ); GROZA 7; – GRECU 7,5; BURLAN 8,5

DUMINICA 23 .05 .2010

ORELE 11. OO(JUNIORI) SI 13. 00 (SENIORI)

VIITORUL NEGOMIR –PARANGUL SADU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s