PARANGUL SADU IN SEMIFINALE

Posted: Mai 31, 2010 in Uncategorized

CUPA ROMANIEI

PARANGUL SADU  IN SEMIFINALE

O PARTIDA DE ZILE MARI

PARANGUL SADU               –    UNIV. C. BRINCUSI

3 (1)                              –               1 (1)

Morma 11m.

Cauc

Humoiu

Partida s-a vrut a fi spalarea rusinii din partida de la Negomir cat si dorinta de revansa din partida de campionat cand doar ratarile incredibile din tabara noastra ne-a privat de un rezultat favorabil.

Nici la acest joc nu am putut prezenta cel mai bun 11 al nostru avand din nou o problema in alcatuirea echipei ,insa cei care au intrat in teren au dat dovada de mult caracter reusind sa faca cea mai buna partida din acest retur de campionat.

Partida a debutat pe o caldura insuportabila fiind necesare si doua reprize de hidratare din partea brigazii de arbitrii cu o usoara dominare din partea oaspetilor dar cu o asezare foarte buna a echipei noastre care s-a lasat deliberat dominata stiind ca echipa oaspete poate fi surprinsa pe contraatac.

Astfel in primele 20 m. am ratat trei ocazii uriase una chiar cu poarta goala nereusind deschiderea scorului care ne-ar fi stat in putinta.

Contrar cursului jocului cei care inscriu sunt oaspetii care beneficiaza de un penalty dupa ce ne-au surprins cu arma noastra.

Echipa noastra acuza socul,apar certuri si reprosuri in tabara noastra care sunt repede aplanate  dupa schimbarea efectuata si incet incet impinge jocul catre poarta adverse.

In finalul primei reprize beneficiem si noi de un penalty in urma faultului in careu obtinut de catre Vinatoru, transformat cu multa siguranta de catre Morma si astfel partida se relanseaza.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru echipa noastra care in repriza a doua  a aratat alta fata aceea a unei echipe hotarate ambitioase care stie ce vrea si astfel dupa cateva ratari de ambele parti echipa noastra reuseste sa preia conducerea printr-un eurogol marca Cauc si de aici pana la obtinerea victoriei nu a mai fost decat un pas chiar daca oaspetii au dominat jocul, cele mai mari ocazii de a marca s-au petrecut la poarta lor.

La o astfel de ocazie Vinatoru a driblat chiar si portarul insa a trimis mingea in bara dintr-un unghi cei drept inchis.Pe masura ce timpul trecea presiunea oaspetilor la poarta noastra se accentua , au aparut si ocaziile mari la poarta noastra insa acestea au fost rezolvate cu brio de catre apararea noastra care a jucat ireprosabil fie de portarul nostru care a avut cateva interventii salutare.

In finalul partidei reusim sa marcam si golul 3 prin Humoiu insa conform zicalei ACTA EST FABULA –PARTIDA FUSESE JUCATA.

FILMUL JOCULUI:

Min.15;

-uriasa ocazie Vinatoru care singur cu portarul rateaza si el dupe ce in prealabil ratase Pasca A. lansat foarte bine in adancime de Cauc

Min.18;

-ocazie uriasa a formatiei noastre care rateaza in doua randuri prin Udrescu si Pasca A. care a trimis mingea peste poarta goala dupa o pasa ideala a lui Cauc.

Min.20;

-lansat foarte bine in adancime de catre Cauc,Vinatoru singur cu portarul il ia la tint ape acesta.

Min.38; 0-1

-penalty transformat cu multa siguranta de oaspeti dupa un fault in careu a lui Staicu in postura de ultimo aparator

Min.40.;

-schimbare intra Cojei in locul lui Udrescu

Min.45; 1-1

-penalty transformat cu sange rece de catre Morma in urma faultului suferit de catre Vinatoru care a slalomat printre aparatorii adverse

Min.50;

-ocazie buna Cauc care nu mai ajunge o centrare de pe partea dreapta  a lui Humoiu

Min.51;

-uriasa ocazie a oaspetilor care trimit peste poarta din 5m.

Min.55;

-Vinatoru suteaza peste poarta din pozitie favorabila

Min.57;

-rateaza oaspetii o ocazie buna , Ardeleanu scoate cu piciorul

Min.60;

-eurogooool CAUC care dupa o lovitura libera de la peste 40m trimisa in careu mingea este respinsa de catre aparatorii oaspeti pana la Cauc care catapulteaza mingea in plasa portii adverse cu un sut de senzatie care mai intai a intalnit si transversal

Min.67;

-uriasa ocazie a oaspetilor care scot mingea de pe linia portii noastre dupa o lovitura din lateral dreapta

Min.83;

-ocazie rarisima Vinatoru care lansat foarte bine scapa singur cu portarul il dribleaza si pe acesta insa suteaza in bara

Min.88;

-Trusca scoate o minge periculoasa din preajma portii noastre

Min.90; 3-1

-faza scoala de atac –Pasca A.il lanseaza in adancime pe Stoichitescu care centreaza perfect la Humoiu care indeplineste o simpla formalitate cu capul

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 8; – TRUSCA 7,5; MORMA 8; STAICU 7,5; STOICHITESCU 7,5; HUMOIU 7; PASCA A. 7,5; VLAICU 8; VINATORU 7,5; (MAGHERU) – CAUC 8,5; UDRESCU 5; (COJEI 7;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s