VICTORIE CHINUITA DAR MERITATA

Posted: Mai 31, 2010 in Uncategorized

VICTORIE  CHINUITA DAR MERITATA

FLACARA ROSIA DE AMARADIA –PARANGUL SADU

1 (1)                                 –          2 (0)

Spinu

Humoiu

Mari probleme organizatorice erau sa dea si aceasta partida peste cap echipa noastra cofruntandu-se din nou si pentru a cata oara cu o <criza> de fotbalisti.

Datorita faptului ca am fost in imposibilitate de a ne prezenta in conditii optime la acest loc s-a luat hotararea sa se meraga la acest joc doar cu echipa de seniori daca se poate numi asa intrucat in echipa noastra au fost doar 5 seniori echipa completandu-se cu jucatori de la juniori care au avut o evolutie meritorie pentru pentru varsta lor cat si cu Spinu care practic a tras echipa dupa el .

Partida a inceput cum nu se pote mai prost pentru echipa noastra care s-a vazut condusa inca din min.9 dupa o grava greseala a aparatorilor nostrii.

Partida se echilibreaza repede insa echipa noastra sufera in joc si datorita terenului impracticabil avand iarba atat de mare de nu se vedea mingea din ea.

Echipa noastra reuseste sa domine jocul insa o dominare sterila care reuseste sa aduca in fata portii gazdelor trei ocazii rarisime ratate cu nonsalanta de Cauc .Nu-i mai putin adevarat ca si gazdele isi puteau mari avantajul pe tabela de marcaj insa iarba mare portarul nostrum cat si imprecizia suturilor fac ca scorul pauzei sa fie cel stabilit in min.9.

Pauza avea sa aduca si revirimentul in echipa noastra care dupa doua shimbari inspirate reuseste sa arate alta fata, dominarea echipei noastre fiind una cvasi totala, impulsionata de jocul foarte bun a lui Spinu care practic a hartuit apararea gazdelor fiind mereu un real pericol pentru poarta gazdelor.

Egalarea si despriderea pe tabela de scor s-a reusit realmente tarziu intre min 76 si 81 dar partida nu a fost pusa deloc sub semnul intrbarii ,echipa noastra a fost privata de un rezultat mai concludent numai de ratarile mari si multe ale atacantilor nostrii.

FILMUL JOCULUI:

Min.9; 1-0

-dupa o aruncare lunga de la margine pana in careul mic al echipei noastre gaseste nemarcati atacantii adverse care dupa un prim sut aparat de Ardeleanu reusesc deschiderea la cel de-al doilea sut.

Min.10;

-lansare in adancime Ungureanu il gaseste singur cu portarul pe Cauc care trimite mingea pe langa portar cat sip e langa poarta.

Min.20;

-ocazie buna gazdele care il evidentiaza pe Ardeleanu care scoate cu dificultate sutul gazdelor

Min.21;

-ocazie uluitoare a gazdelor in care Ardeleanu scoate in doua    randuri in situatie de unu la unu dup ace atacantii gazdelor au facut jaloane aparatorii nostrii

Min.25;

-Cauc singur cu portarul dupa o  lansare Spinu suteaza in bratele portarului

Min.30;

-acelasi Cauc care dupa o deviere Humoiu trimite mingea peste poarta din situatie favorabila

Min.40;

Schimbare: intra Serban in locul lui Ungureanu

Min.55;

-ghinionistul Cauc isi mai trece in cont o ratare uriasa care dupa o deviere a lui Cojei ramane singur cu portarul, mingea fiind respinsa de pe linia portii

Min.57;

-corner executat de Spinu il gaseste in pozitie favorabila de a marc ape Fainisi care suteaza de putin pe langa poarta

Min.62;

-schimbare:intra Magheru N. In locul lui Cojei

Min.76; 1-1

-Magheru N. este faultat in careu insa arbitrul scoate lovitura la 16m. care este executata foarte bine de Morma mingea fiind respinsa cu greu de un fundas pana la Spinu care din 4m. suteaza fara sperante pentru portar.

Min.81;1-2

-gol marcat de Humoiu dupa o faza scoala de contraatac- lansat foarte bine in adancime de catre Morma ,Spinu suteaza ,portarul are o interventie salutara respingand mingea pana la Cauc acesta ii paseaza cu calcaiul lui Humoiu care ramas singur cu portarul il executa cu sange rece.

Min.89;

-ocazie uriasa Spinu care singur cu portarul il ia pe acesta la tinta.

Min.90+2;

-schimbare intra Cirjan in locul lui Spinu

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 8; – FAINISI 7; MORMA 7,5; STAICU 7,5; STOICHITESCU 7; -UNGUREANU 6; (SERBAN 7); VLAICU 7; SPINU 8,5; ( CIRJAN); COJEI 6,5;(MAGHERU N. 6,5) -CAUC 6;HUMOIU 7

MIERCURI 02.06.2010

ORELE 16.00(JUNIORII) ;ORELE 18.00 (SENIORII)

PARANGUL SADU  –  STIINTA TURBUREA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s