VICTORIE – EN FANFARE

Posted: Iunie 6, 2010 in Uncategorized

VICTORIE – EN  FANFARE

PARANGUL SADU   –   STIINTA TURBUREA

8 (2)               –               1 (1)

Vinatoru (3)

Humoiu

Ardeleanu 11m.

Pasca A.

Popescu A. (2)

Echipa noastra < PARANGUL SADU> a spus adio actualei stagiuni a ligii a IV a, terminand pe un onorant loc 6 tinand cont de situatia financiara precara prin care trece formatia noastra cat si subtirimii si tineretii lotului nostru, care in ultima parte a returului s-a confruntat cu numeroase dezertari si indisponibilitati, insa cum ii sta bine unei echipe cu caracter ,echipa noastra a reusit sa treaca peste aceste neajunsuri si sa termine cu bine un retur care a inceput si mai bine.

Acum la ora de bilant putem sa ne declaram multumiti de ce s-a realizat in acest retur, un loc 6 pentru echipa noastra obtinut cu greu tinand cont ca s-a pornit de pe locul 10.

Echipa noastra a pierdut doar 4 jocuri in acest retur fiind pe locul 4 intr-un clasament al returului avand o linie de clasament astfel:

16  9  3  4    42-27   30 p.

Echipa noastra a reusit calificarea in semifinalele “CUPEI” ROMANIEI faza judeteana in care v-a infrunta campioana judetului Gorj “Petrolul Ticleni in doua manse ,tur-retur.

Singura amaraciune ramane ratarea obiectivului la juniori pentru care am fi putut obtine calificarea la turneul zonal, insa ramanem cu satisfactia promovarii juniorilor din ultimul si penultimul an la echipa mare si inceperea reconstructiei echipei de juniori dand credit total juniorilor mici care s-au comportat onorabil terminand pe locul 5 dar cu ratarea obiectivului de a merge la turneul zonal.

Cat priveste jocul din ultima etapa cu Stiinta Turburea acesta s-a dovedit a fi un galop de sanatate pentru echipa noastra care a invins la scor de maidan o formatie care nu s-a ridicat nici un moment la exigentele ligii a IV a.

Confruntandu-ne cu aceleasi absente in echipa noastra ,jocul a inceput cum ne asteptam, cu echipa noastra in atac avand o dominare cvasi totala si cu o posesie de-a dreptul covarsitoare aprox. 80%.

Singura sincopa s-a petrecut in min.32 la scorul de 1-0 pentru echipa noastra care reusise deschiderea scorului inca din min.7 prin Vinatoru, cand un sut nefericit de la 25 m. il gaseste nepregatit pe portarul nostrum care se vede nevoit sa scoata mingea din poarta.

Insa s-a dovedit a fi un foc de paie ehipa noastra reusind relativ repede sa mai inscrie odata in poarta oaspetilor prin Humoiu realizand un scor de 2-1 la pauza relativ mic cu desfasurarea ostilitatilor din teren.

Ce a urmat in repriza a doua este de povestit nepotilor, echipa noastra realizand o repriza secunda de-a dreptul halucinanta ,echipa oaspete nefacand decat sa scoata mingile din poarta, care au curs cu nemiluita ,unul mai frumos ca altul. Echipa noastra a reusit sa treaca pe lista marcatorilor inclusiv pe portarul Ardeleanu.

Formatia noastra a reusit in 12 min. sa duca scorul la un neverosimil 4-1  prin golurile lui Ardeleanu si Pasca A. iar ce a urmat in ultimile 30 a fost o sarabada de ocazii,ratari si goluri la poarta oaspetilor care nu putut stavili nicicum furia echipei noastre reusind scorul etapei 8-1, pe lista marcatorilor facandu-si loc si Popesu A. cu doua goluri de-a dreptul incredibile cat si Vinatoru autor al unui hat‘trick .

FILMUL JOCULUI:

Min.7 ; 1-0

-pasa in adancime data de morma pe partea stanga, il gaseste pe VINATORU care preia si suteaza cu dreptul la coltul lung fara sperante pentru portar.

Min.12;

-ocazie buna de a marca pentru Fainisi care trece de putin pe langa minge in urma unei centrari Pasca A. de pe partea stanga.

Min.16;

-pasa buna in adancime data de morma il gaseste in pozitie ideala de a marca pe Vinatoru care trage pe langa poarta.

Min18;

-centrare foarte buna de pe partea stanga a lui Vinatoru care bine lansat de Morma,il gaseste in pozitie buna de a marca pe Pasca A. care trimite peste poarta cu capul.

Min.20;

-lansat ideal de Staicu, Cauc scapa singur cu portarul de la central terenului dar suteaza pe langa poarta

Min32 ; 1-1;

-la o faza care nu anunta nimic mijlocasul oaspetilor il surprinde cu un sut de la 25 m. pe portarul nostru care are partea lui de vina la acest gol.

Min44; 2-1

-actiune prelungita de atac a echipei noastre, cu driblinguri in cascada ale lui Pasca A., faultat in preajma careului beneficiaza de legea avantajului  si inscrie prin HUMOIU foarte bine gasit in careu de catre Cauc.

Min.46;

-schimbare: intra Popescu A. in locul lui Trusca

Min.51; 3-1;

-penalty transformat cu multa siguranta de ARDELEANU in urma hentului in careu comis de catre oaspeti

Min.52;

-Stoichitescu isi trece si el numele pe lista celor cu ratari dupa ce trimite peste poarta din pozitie ideala dintr-o centrare foarte buna Fainisi.

Min.57; 4-1;

-scorul ia proportii ,autor PASCA A. care gasit in preajma careului de Morma dribleaza tot ce-i iese in cale si finalizeaza cu un sut necrutator cu toata opozitia portarului advers.

Min.62;

-cartonas galben Pasca A.

Min.63;

-schimbare: intra Spinu in locul lui Cauc.

Min.65;

-gasit ideal de pasa lui Popescu , Vinatoru scapat singur cu portarul il ia la tinta pe acesta.

Min.67;

-schimbare; intra Serban in locul lui Pasca A.

Min.71;

-Vinatoru mai iroseste o buna ocazie de a marca ,care bine gasit in careu de centrarea lui Humoiu suteaza din lateral peste poarta.

Min.79;

-cartonas galben Humoiu – proteste la deciziile arbitrului.

Min.80; 5-1

-reuseste si VINATORU sa marcheze indeplinind o simpla formalitate dupa pasa ideala data de Morma.

Min.85; 6-1

-goooooooool de senzatie marca POPESCU ALIN (cel mai frumos gol al meciului) care suteaza din lateral de la 16 m. face ca mingea sa se duca precum pasarea la cuib fara sperante pentru portar, in urma unei pase a lui Staicu.

Min.89; 7-1

-pasa ideala in adancime a lui Morma,care in acest meci a fost servantul ideal pentru colegii lui,catre POPESCU A. il gaseste singur cu portarul pe care il lobeaza perfect.

Min.90; 8-1

-gool VINATORU care inscrie cu poarta goala dupa ce faza a fost creata de Popescu A. care bine lansat in adancime de Morma dribleaza portarul si ii trimite ideal lui Vinatoru.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7; – TRUSCA 7 (POPESCU A. 8); STAICU 7,5; VLAICU 7,5; STOICHITESCU 7 (MAGHERU N. 6,5); – FAINISI 7; PASCA A. 7,5 (SERBAN 6,5); MORMA 8,5; VINATORU 9; – CAUC 7 (SPINU 6,5); HUMOIU 7


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s