CUPA ROMANIEI -SEMIFINALE

Posted: Iunie 16, 2010 in Uncategorized

CUPA ROMANIEI  -SEMIFINALE

PARANGUL SADU- LA UN PAS DE ELIMINARE

PETROLUL TICLENI                    –            PARANGUL SADU

5 (2)                                   –                       0

Chiar daca l-a aceasta partida am reusit sa aliniem un unsprezece mai aproape de formatia ideala, rezultatul cat si jocul echipei noastre a fost unul dezastruos atat din punct de vedere tehnico- tactic cat mai ales organizatoric.

De acest joc depindea in mare masura calificarea echipei noastre in finala competitiei care incununa astfel un sfarsit de stagiune cu totul si cu totul merituos dup ace se reusise un loc 6 in campionat,insa ce a fost in teren exprima inimaginabilul in sport , cu greseli enorme si impardonabile in contul echipei noastre care a fost depasita total de miza jocului.

Inaintea jocului , nimeni nu prevestea acest deznodamant chiar daca in fata noastra se afla campioana judeteana din aceasta editie.

Jocul debuteaza curajos din partea noastra care se stinge odata cu marcarea primului gol al gazdelor dintr-o lovitura libera de la 17m. cand echipa noastra era preocupata sa faca zidul fara a cere 9m.,echipa gazda trimitand mingea in plasa fara nici o opozitie din partea noastra.

Sansa noastra a fost Vinatoru care imediat dupa golul gazdelor, singur cu portarul trimite peste poarta.

Prima repriza se incheie cu 2-0 dupa un gol marcat in urma unei lovituri de colt urmata de un sut deviat de un aparator al nostru in poarta dar si cu nenumarate ocazii in dreptul gazdelor unele de-a dreptul uluitoare.

La pauza jocului s-a incercat dregerea busuiocului prin efectuarea unor schimbari care in afara a trei ocazii clare de a marca prin Cauc, Burlan si Vinatoru prea putin insa pentru o echipa care avea pretentii de a juca finala.

Cu toate ca repriza a doua a fost ceva mai echilibrata in ultimile 20 min.scorul a devenit 5-0 pentru gazde care practic scoate echipa noastra din ecuatia calificarii.

FILMUL JOCULUI:

Min.7;

-Humoiu scapa pe partea dreapta dupa lansarea lui Cauc insa centrarea lasa de dorit care a fost preferata sutului dintr-o pozitie foarte buna.

Min.8;

-ocazie uriasa a gazdelor care in situatie de unu la unu cu portarul Ardeleanu il evidentiaza pe acesta in doua randuri.

Min.9;

-atacantul gazdelor scapa singur cu portarul nostru insa trimite peste poarta.

Min.13; 1-0;

-lovitura libera de la 17m. este transformata in gol dupa ce echipa noastra dormea in ghete preocupati mai mult de zid decat de executants.

Min.14;

-uriasa ocazie Vinatoru care scapat singur cu portarul trimite peste poarta.

Min.22; 2-0;

-in urma unui corner executat pe coltul lung, mingea este deviate in poarta de Staicu care a incercat sa se opuna sutului atacantului advers.

Min.37;

-uluitoare ocazie a gazdelor care scapati singur cu portarul, il dribleaza sip e acesta insa Staicu scoate mingea de pe linia portii de doua ori.

Min.44;

-interventie extraordinara Ardeleanu care scoate scoate printr-un reflex de zile mari lovitura de cap a atacantului advers din 4 m. singur cu portarul.

Min.51;

-ocazie imensa Burlan, care intrat in locul lui Baltatoiu scapa singur cu portarul si suteaza din pozitie ideala paralel cu poarta.

Min.60;

-pentru a cata oara Vinatoru iroseste inca o ocazie de singur cu portarul sutand in acesta.

Min.70; 3-1;

Sut fara sperante pentru portar dup ace o centrare de pe partea drapta gaseste nemarcat atacantul gazdelor.

Min.80;

-se remarca din nou Ardeleanu care scoate o minge in situatie de unu la unu.

Min.81;

-ca totul sa fie complet rateaza si Cauc in situatie de singur cu portarul sutand pe langa poarta.

Min.83; 4-0;

-sut la coltul lung ,cu toata opozitia portarului nostru dupa ce atacantul gazdelor a patruns printr-o aparare rarefiata.

Min.87; 5-0;

-pasa in adancime pe partea stanga se centreaza si atacantul gazdelor ramanand singur cu portarul indeplineste o simpla formalitate.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 6; – TRUSCA 4,5; (FAINISI 4,5); STAICU 4,5; VLAICU 4,5; STOICHITESCU 4,5; -PASCA T. 4,5; BALTATOIU D. 4,5;(BURLAN 4,5); VINATORU 4,5; – HUMOIU 4,5;(COJEI 4,5); CAUC 4,5.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s