CUPA ROMANIEI –RETUR

Posted: Iunie 18, 2010 in Uncategorized

CUPA ROMANIEI –RETUR

AR FI FOST PREA FRUMOS

PARANGUL SADU    –     PETROLUL TICLENI

1 (0)                  –                  0

Morma

Echipa noastra a facut un joc extraordinar,doar imprecizia atacantilor nostrii ne-a privat de un rezultat mult mai concludent, de ce nu chiar si de o calificare.

Cu doua modificari fata de echipa din tur dar si cu o mobilizare exemplara echipa noastra a dorit foarte mult victoria care a fost obtinuta relativ usor fata de scorul inscris pe tabela de marcaj, echipa noastra ratand cu o seninatate dezarmanta ocaziile imense de care a beneficiat.

Toata echipa noastra astepta revansa in acest joc cu campioana Gorjului ,care se pregatea si pentru jocul de baraj, un joc care parea asa de disproportionat datorita rezultatului din tur incat misiunea parea una imposibila.

Stiind ca echipa din Ticleni beneficia de un atac bun si o defensiva vulnerabila am inceput jocul modesti, harnici, disciplinati si cu o determinare iesita din comun.

Campionii judeteni au luat de sus mai putin cotatul adversar, au dominat steril asteptand finalul jocului cu repetate trageri de timp pentru a conserva rezutatul din tur, insa au dat de prea disciplinata noastra echipa care a ratat cu o prea mare usurinta ocazie dupa ocazie reusind sa castige abia cu 1-0.

Finalul a gasit echipa noastra trista ca nu a putut intoarce rezultatul din tur dar si bucuroasa ca o candidate la liga a III a nu a aratat mai nimic, iar daca articolul acesta a aparut mai tarziu nu este intamplator, autorul articolului asteptand si rezultatul barajului pentru promovare in care echipa din Ticleni a fost spulberata de campioana judetului Olt cu 4-0.

In concluzie asa le trebuie ,prea se credeau ei cei mai buni.

FILMUL JOCULUI:

Min.12;

-incursiune a lui Vinatoru pe partea stanga are sa se soldeze cu autogol dupa centrarea ce a urmat,mingea trecand de putin peste poarta.

Min.13;

-corner executat bine de Vinatoru face ca mingea sa fie scoasa de pe linia portii in urma executiei cu capul a lui Morma.

Min.25; 1-0;

-cea mai frumoasa faza a jocului se soldeaza si cu gol- recupereaza Vlaicu care paseaza mingea lui MORMA, acesta face un un doi cu Tascau si ramane singur cu portarul pe care il executa cu o scarita de exceptie.

MIN.32;

-Schimbare: intra Udriste in locul lui Tascau.

Min.37;

-bine lansat de Staicu,Vinatoru este gasit singur in careu cu portarul ,dar sutul acestuia intarziat face ca mingea sa treaca peste portar si peste poarta.

Min.40;

-de aceasta data lansat de catre Cauc, Vinatoru ramane singur cu portarul si scoate abia corner.

Min.42;

-scorul putea fi majorat de catre Vinatoru, dar acesta lansat de aceasta data de Udriste,prefera o centrare neajunsa de Fainisi in locul unui sut din pozitie extrem de favorabila.

Min.46;

-schimbare: intra Pirvulescu in locul lui Fainisi

Min.62;

-ocazie buna oaspetii rezolvata de Ardeleanu.

Min.65;

-campionul ratarilor,Vinatoru,dupa o faza foarte frumos creata de echipa noastra scapa singur cu portarul,trimite in acesta,mingea sare fericit la Cauc,care nu se lasa mai prejos si cu o indolent iesita din comun iroseste cea mai mare ocazie a reprizei secunde trimitand mingea prea usor catre poarta goala, caeasta fiind respinsa in ultima instant de pe linia portii.

Min.66;

-indolenta nu mai are limite la echipa noastra face ca dupa lansarea foarte buna a lui Morma sa-l gaseasca pe Cauc singur cu portarul dar acesta il ia la tinta.

Min.70;

-a fost minutul cu noroc pentru echipa noastra care la singura ocazie a oaspetilor face ca mingea sa intalneasca bara portii lui Ardeleanu care a scapat de un gol ca si facut.

Min.73;

-schimbare: intra Humoiu in locul lui Stoichitescu.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 6,5; – TRUSCA 7,5; STAICU 8; VLAICU 8; STOICHITESCU 8 (HUMOIU 6); – FAINISI 7 (PIRVULESCU6); PASCA T.7,5; MORMA 8,5; VINATORU 6,5; – CAUC 6; TASCAU 6(UDRISTE 7,5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s