Posted: August 30, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU –DEBUT VICTORIOS

PARANGUL SADU – DINAMO INTER STANESTI

2 (1)                          –                         1 (0)
Popescu A.min.37
Popescu A. min. 76 penalty

Pe o vreme potrivnica fotbalului ,,a batut vantul ca in vremurile bune”a inceput noul campionat al ligii a IV a, care pentru echipa noastra a inceput cu o victorie muncita si obtinuta in ultimul sfert de ora.
Contrar asteptarilor , datorita faptului ca vremea era cum era , in tribune banci nu sunt (stadionul din Sadu fiind in reconstructie), au venit destui spectatori sa vada noul ,,PARANGUL,,care la debutul in noul sezon a avut o evolutie destul de multumitoare tinand cont de dificultatea jocului, timpul nefavorabil (echipa noastra fiind cea care trebuia sa construiasca),cat si a numeroaselor absente din cadrul echipei noastre.
Cu vantul in avantaj incepe prima repriza pentru echipa noastra care pune repede stapanire pe joc instalandu-se confortabil la carma jocului, practic oaspetii au venit sa se apere si sa contraatace atunci cand aveau posibilitate.
Echipa noastra a jucat curajos fata de duritatea cu care a fost intampinata de jocul oaspetilor care au terminat jocul in inferioritate numerica.
Au aparut si ocaziile la poarta oaspetilor,doua dintre ele fiind chiar monumentale prin Popescu Alin,care singur cu portarul rateaza deschiderea scorului pe tabela de marcaj.
Golul insa plutea in aer si este marcat de acelasi Popescu Alin care speculeaza si finalizeaza dupa o grava greseala a unui fundas advers, facand ca tabela de marcaj sa arate 1-0 pentru echipa noastra, scor ce se mentine pana la pauza.
Am ratat inceputul reprizei a doua,primind repede golul egalizator dupa o lovitura libera de la aprox. 45m lateral stanga care a gasit nemarcat in careu un jucator advers insa de aici partida s-a schimbat.
Este adevarat ca am parut putin obositi dar per total am fost mai puternici.
Am facut o partida frumoasa si la 1-0 am incercat sa ne marim avantajul pentru a nu mai avea probleme in repriza a II a insa tensiunea din randul jucatorilor adverse, care erau preocupati numai sa loveasca ,chiar si fara minge a facut ca echipa noastra sa se intrebuinteze pentru a reveni pe tabela de marcaj ,lucru care se obtine in ultimul sfert de ora din lovitura de pedeapsa marca ,,Cauc,,si transformat cu multa siguranta de Popescu Alin.
Pana la final am consemnat doua eliminari ale oaspetilor care au jucat extrem de dur pe un teren din deplasare (oare cum or juca acasa?)

FILMUL JOCULUI:
Min.3;
-ocazie buna a echipei noastre care dupa o combinatie Cauc – Popescu ,primul trimite peste poarta din pozitie favorabila.
Min.18;
-Cauc este lansat in adancime si este faultat in postura de ultim aparator.
Min.22;
-ocazie uriasa a echipei noastre,Popescu Alin singur cu portarul la 8m ia portarul la tinta dupa o combinatie cu Cauc.
Min.28;
-monumentala ocazie de a marca a echipei noastre care rateaza prin Popescu Alin singur cu poarta goala din 3m dupa o centrare foarte buna a lui Vinatoru.
Min.37;
– cartonas galben Zgovancu dupa o altercatie cu un jucator advers.
Min.44;
-ocazie buna de a marca a oaspetilor este rezolvata de portarul nostru Ardeleanu.
Min.45; 1-0;
-goool Sadu; -un fundas al gazdelor incearca sa-l dribleze pe atacantul nostru Popescu Alin care nu se lasa pacalit trimitand un lob peste portarul advers de la aprox. 35m.
Min.54; 1-1;
-se restabileste egalitatea pe tabela de marcaj in urma unei lovituri libere de la aprox. 45m lateral stanga ce gaseste nemarcat atacantul oaspetilor in careul nostru.
Min.60;
-ocazie buna de a marca pentru Baltatoiu Denis care suteaza de putin pe langa poarta din pozitie favorabila.
Min.66;
-oaspetii trec pe langa gol dupa un sut inselator la poarta noastra rezolvat de Ardeleanu.
Min.70;
-ocazie uriasa pentru echipa noastra, Zgovancu scapa singur cu portarul echipei adverse,lobeaza peste acesta insa portarul oaspetilor comite hent in postura de ultim aparator si este eliminat de catre arbitrul partidei.
Min.75; 2-1;
-goool si victorie pentru echipa noastra in urma unei lovituri de la 11 m transformat de catre Popescu Alin in urma faultului in careu asupra lui Cauc.
Min.82;
-oaspetii raman in 9 jucatori de camp in urma eliminarii a inca unui jucator ce a lovit fara minge pe jucatorul nostru Teodorescu.
Min.83;
-Cauc ia o minge pe cont propriu si este oprit prin fault la marginea careului de 16 m.
Min.90;
-o ultima ratare a echipei noastre este trecuta in contul lui Zgovancu care suteaza din pozitie favorabila insa portarul advers este la post.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 7 – PIRVULESCU 7,5, BALA A. 8, TRUSCA 7,5, SPINU 7,5 – BALTATOIU DENIS 6(TEODORESCU) (STROE), UDRISTE 6, ZGOVANCU 6, VINATORU 6(POPESCU DANIEL 6),- CAUC 6,5, POPESCU A. 8.

LA JUNIORI:

STANESTIU – KNOCK OUT

PARANGUL SADU – DINAMO INER STANESTI
11 (2)                       –                    0 (0)
GRECU D. (2)
MAGHERU N.(2)
CHIRETOIU (3)
MANESCU
ZUGRAVESCU
FERUGEAN

Chiar daca vantul a batut cu putere noua noastra echipa de juniori au facut un meci mare spulberand fara drept de apel mai ingamfata echipa din Stanesti.
Echilibrul jocului s-a rupt relativ tarziu fata de cele petrecute in teren unde echipa noastra a avut o posesie zdrobitoare, un joc laborios la mijlocul terenului in care au excelat Manescu si Zugravescu cu o aparare extrem de sigura cu Idita si Magheru A.,si cu un atac percutant in care Chiretoiu si Grecu s-au dovedit a fi in zi fasta.
Cu toate astea trebuie sa remarcam intreaga echipa pentru evolutia ei care nu a lasat nici o sansa echipei oaspete, jocul de-a dreptul a fost unul care a incantat asistenta de la joc chiar daca nu asa numeroasa.
Inceputul a fost promitator sa vedem continuarea pentru atingerea obiectivului care ramane de 2 ani locul unu naeccesibil pana acum.

FORMATIA NOASTRA:

BALTATOIU A. 7 – COJEI 7,5 (ENOIU ), IDITA 8, MAGHERU A.8, MAGHERU N., 8, – GIURCA 6,5 (CHIRETOIU 8 ), ZUGRAVESCU 8, MANESCU 8,5, GROZA I. 7,5, – TASCAU 6,5(FERUGEAN 7), GRECU 7,5, (TRAILESCU 7).

Comentarii
  1. Vio spune:

    Vreau sa joc si eu pt Parangul Sadu . . Da-ti-mi o sansa 😐
    Varsta 22 de ani . sunt din Tg-Jiu
    Contactat : tel. 0763189954

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s