Posted: Septembrie 6, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU –   REMIZA ECHITABILA

MINERUL MATASARI II        –       PARANGUL SADU

1 (0)                                                –                     1 (0)

Staicu min.88

Desi privita cu scepticism noua noastra echipa a confirmat din nou ca este pe un drum bun reusind sa plece neanvinsa de la mult prea experimentata echipa din Matasari.

Destul de multi spectatori in tribuna stadionului din Matasari au tinut sa urmaresca echipa din Matasari insa au ramas dezamagiti de echipa lor care nu a reusit sa invinga prea harnica noatra echipa.

Dar ca orice problema tehnica si o echipa se construieste daca  se acorda suficient timp si bani;doar ca nu ti se acorda niciodata destul timp si bani, pentru ca la noi la echipa daca rezultatele nu se cunosc dinainte ,fondurile iti vor fi refuzate.

Prima parte a partidei a fost extrem de echilibrata fazele realmente periculoase au lipsit totul derulandu-se la mijlocul terenului intr-un joc de uzura si munca,doar arbitrul intalnirii a tinut mortis sa iasa in evidenta nesanctionand jocul dur al gazdelor el sfarsind prin a fi contestat la finalul partidei de ambele echipe.

Contrar primei parti repriza a doua debuteaza cu atacuri in tromba ale gazdelor care pun repede stapanire pe joc,evident apar si ocaziile de gol unele realmente rarisime doar interventia portarului Ardeleanu si Staicu care a scos o minge de pe linia portii au facut ca tabela sa ramana nemodificata, asta pana in min.80 cand dupa o grava eroare de arbitraj care a acordat gazdelor o lovitura libera din preajma careului mare ce a fost fructificata in doi timpi de catre gazde.

La acest scor o mutare inspirata a antrenorului Iovan care il trimite in atac pe Staicu face ca tabela sa arate un neverosimil 1-1 in min.88 dupa o incursiune a lui Staicu care a driblat si portarul si a sutat sec in coltul lung aducand tristetea in tribune si in randul echipei gazda si multa bucurie in tabara noastra.

Echipa noastra a beneficiat si de jocul foarte bun a lui Cauc aflat in zi fasta si cu o pofta de joc remarcabila.

Pentru spectatorul neutru partida a fost una care a oferit de toate :2 goluri frumoase, rasturnare de situatie iar in final chiar suspans.

FILMUL JOCULUI:

Min.3;

-Cauc primeste cartonas galben pentru proteste la arbitru dupa un fault asupra lui ramas nesanctionat.

Min.6;

-ocazie buna de a inscrie pentru echipa noastra care in urma unei lovituri libere din prejma careului mare, sutul bun al lui Staicu trece de putin peste poarta.

Min.39;

-tot in urma unei lovituri libere executata de Vinatoru face ca mingea sa ajunga in careu la Staicu care o trimite cu capul peste poarta cei drept dintr-o pozitie dificila.

Min.42;

-o buna oportunitate de a marca au si gazdele care dupa o incursiune pe partea stanga, mingea centrata foarte bine in careu ajunge la un atacant gazda care dintr-o pozitie extreme de favorabila lufteaza copilareste.

Min.45;

-o ultima faza a primei reprise apartine echipei noastre care in urma unei lovituri de colt executata bine de Spinu si respinsa de portar face ca mingea sa ajunga la Pasca T. care dint-o pozitie buna suteaza peste poarta.

Min.46;

-schimbare in echipa noastra intra Teodorescu in locul lui Pirvulescu accidentat.

Min.55;

-cartonas galben Stoichitescu dupa un fault dur.

Min.60;

-uriasa ocazie de care beneficiaza gazdele este rezolvata cu brio de catre Portarul Ardeleanu si nu in ultimul rand de catre Staicu care scoate miraculous de pe linia portii.

Min.61;

Schimbare: iese Popescu Daniel si intra Stroe

Min.62;

-gazdele au din nou o ocazie uriasa sutul atacantului advers trece de putin pe langa poarta din pozitie extreme de favorabila.

Min.64;

-din nou gazdele trec pe langa deschiderea scorului la capul trims catre poarta de catre atacantul advers insa portarul nostrum a fost la post.

Min.80; 1-0;

-acest min. aduce si deschiderea scorului de catre gazde care beneficiaza de o lovitura libera de pe partea dreapta executata in careu si respinsa in prima faza de catre Staicu face ca mingea sa ajunga la Trufelea care din 10 m. indeplineste o simpla formalitate.

Min.83;

-schimbare :intra Martinoiu in locul lui Vinatoru.

Min.88; 1-1;

-in urma inspiratei treceri a lui Staicu in atac pentru a forta egalarea o minge in adancime trimisa foarte bine de catre Trusca il gaseste foarte bine demarcat pe Staicu care scapa singur cu portarul, il dribleaza si pe acesta sutand apoi cu sete la coltul lung aducand multa bucurie in tabara noastra.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7,5 – PIRVULESCU 7(TEODORESCU 7), TRUSCA 7,5 , STAICU 8, STOICHITESCU 7,5, – BALTATOIU 6,5, SPINU 7,5, PASCA T. 6,5, VINATORU 6 (MARTINOIU), – POPESCU D. 6(STROE 6,5), CAUC 8,5.

LA JUNIORI:

VICTORIE CLARA SI MERITATA

MINERUL MATASARI II      –     PARANGUL SADU

0 (0)                          –               3 (0)

Groza Ionut (2)

Giurca

Extraordinar joc facut de echipa noastra care a confirmat pe deplin jocul bun facut in urma cu o saptamana si asta in dauna campioanei en titre care a facut un joc la intimidare cu multe faulturi, insa a dat peste mult prea motivata echipa a noastra care a avut un joc foarte bine organizat atat pe faza de aparare care a reusit sa nu primeasca  nici in acest joc gol, cat si pe faza de atac in care am reusit sa punctam de 3 ori.

De mentionat ca echipa noastra a beneficiat si de jocul foarte bun a lui Groza care s-a dovedit a fi in zi de gratie dar si de jocul foarte bun in echipa care se vede ca se sudeaza de la un meci la altul.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5, – COJEI 7,5 (ENOIU), MAGHERU A. 7,5, IDITA 8, MAGHERU N. 7,5, – GROZA 8,5 (TRAILESCU 7), ZUGRAVESCU 7,5, MANESCU 7,5, GRECU 7 , – TASCAU 6 ,(GIURCA 7 ), CHIRETOIU 6,5(LAZARESCU 7)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s