Posted: Septembrie 9, 2010 in Uncategorized

DEZAMAGITOR

PARANGUL SADU  –  DUMBRAVA CALNIC

0 (0) –            0 (0)

Un proverb romanesc spune ca ,,LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL,, astfel nici echipa noastra nu a facut exceptie remizand cu ultima clasata Dumbrava Calnic dupa un joc dezamagitor mai ales in prima repriza cand echipa noastra a fost de nerecunoscut, cu un joc greoi imbatranit desi avem cea mai tanara echipa din serie.

Ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare datorita faptului ca pentru doi dintre jucatorii nostrii Pasca T. si Staicu C., era ultimul joc din acest an (ei plecand la scolile de subofiteri din Campina respectiv Falticeni)s-a transformat intr-un fiasco.

Chiar daca debutul partidei ne-a apartinut si am dominat jocul, a fost o dominare sterila cu mingi aruncate in fata la ce-o iesi , echipa noastra a parut o echipa fara busola dezorientata total, ocaziile de gol lipsind cu desavarsire.

Dupa retusurile de la pauza si remanierile din cadrul echipei in timpul celei de a doua reprize echipa noastra a parut o alta echipa mult mai motivata si cu un joc mult mai bun fata de cel din prima repriza avand nemeroase ocazii de a marca ratate insa prea usor de catre jucatorii echipei noastre.

Nu-i mai putin adevarat ca am intalnit si o echipa care a fost preocupata mai mult sa nu primeasca gol uzitand de toate mijloacele ce i-au stat la indemana, echipa noastra nereusind sa gasesca drumul spre gol.

Echipa noastra putea pleca chiar infranta in acest joc cand la singura actiune mai inchegata a oaspetilor acestia au trimis mingea in bara portii noastre.

Desi intrasem in criza de timp si actiunile noatre nu mai erau la fel consistente ca la inceputul reprizei secunde am reusit sa avem cateva ocazii clare de gol ratate cu seninatate de jucatorii nostrii.Am avut chiar si un penalty in min.87 refuzat de catre arbitrul partidei.

Astfel se mai scrie o pagina neagra si trista in palmaresul echipei noastre.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 6, – PIRVULESCU 6, STAICU 6, BALA 6, STOICHITESCU 5,5 (TEODORESCU 5,5), – TRUSCA 6, PASCA T.6, UDRISTE 5,5 (POPESCU D.5,5), BALTATOIU 5,5(VINATORU 5,5), – SPINU 5,5, PASCA A.6

LA JUNIORI:

DIN VICTORIE IN VICTORIE

PARANGUL SADU              –            DUMBRAVA CALNIC

9 (4)                                                     1 (0)

Giurca (3)

Zugravescu (3)

Lazarescu

Manescu

Martinoiu

Daca la echipa de seniori a fost tristete ,la echipa de juniori a fost bucurie mare ,echipa noastra reusind sa ajunga la a treia victorie consecutiva dupa un joc care a stat tot timpul la discretia gazdelor,ei reusind sa faca spectacol si sa incheie jocul la un scor de forfait.

Avand in Zugravescu si Manescu in zi de gratie care au zburdat prin rarefiata aparare a oaspetilor si in Giurca autor a unei triple ca de altfel si Zugravescu, echipa noastra a facut sa fie felicitata de insusi observatorul partidei care a apreciat calitatea jucatorilor nostrii cat si a jocului extrem de bun al echipei noatre.

Daca toate au mers bine ramane totusi o umbra de tristete datorita faptului ca am primit gol ,apararea noastra gafand la un corner al oaspetilor lasand nemarcat atacantul echipei adverse.

Una peste alta cu un punctaj maxim acumulat si cu un golaveraj zdrobitor echipa noastra se mentine lider in clasamentul juniorilor ceea ce ne da sperante in realizarea obiectivului nostru acela de a merge la turneul final.

FORMATIA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5,(BALTATOIU A.7) – COJEI 7,5, IDITA 7,5(TRAILESCU 7),MAGHERU A. 8, MAGHERU N.7 – GROZA 7,5, ZUGRAVESCU 9, MANESCU 8,5,LAZARESCU 7,5(MARTINOIU 7,5), – CHIRETOIU 7( ENOIU 6,5), GIURCA 8(GRECU6,5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s