‘Dezastru la Rosia’

Posted: Septembrie 13, 2010 in Uncategorized

DEZASTRU LA ROSIA

,,Sadu,, este orasul perfect in care sa faci o echipa de fotbal, daca are rezultate nimeni nu se entuziasmeaza, iar daca nu are rezultate nimeni nu se supara exagerat ba din contra sunt destui care abia asteapta cate un rezultat nefavorabil al echipei noastre pentru a critica.

Echipa noastra a aratat ca o formatie mediocra,lipsita de idei si constanta in joc, numai sclipirile lui Pasca si Cauc din prima repriza au facut sa speram la un rezultat favorabil in acest joc.

Am inceput foarte bine jocul chiar daca terenul ne-a fost potrivnic am avut ocazii clare de a marca prin Vinatoru in doua trei randuri, am marcat chiar si un gol foarte frumos prin Spinu intrand la pauza in avantaj si cu mari sperante intr-un rezultat favorabil in acest joc.

Insa nimeni si nimic nu a prevazut ce s-a intamplat in repriza a doua cand echipa noastra a inceput parca iesita din mana iar gazdele nu s-au lasat prea mult invitate la atac delantuind furia asupra echipei noastre in ultimile 25 min..                Dezastrul in echipa noastra a fost la el acasa, noi fiind ca un boxer ce sta sa-si primeasca primeasca loviturile de gratie care nu s-au lasat asteptate ele venind una dupa alta fara sa putem riposta in vreun fel.Nici schimbarile efectuate in echipa nu au dat roade totul s-a naruit in min.60 cand am primit un gol stupid si de aici pana la ce s-a intamplat nu a mai fost decat un pas.

FORMATIA NOASTRA:

ARDELEANU 5, – PIRVULESCU 5,5, BALA 5,5(POPESCU D. PATRASCU), TRUSCA 5, STOICHITESCU 5,5 – SPINU 6, PASCA A. 6, UDRISTE 5,5, TEODORESCU 5,5(BALTATOIU DENIS 5,5) – VINATORU 5,5, CAUC 6

LA JUNIORI:

LA UN PAS DE SEMI-ESEC

FLACARA                       –                   PARANGUL

ROSIA DE AMARADIA   –                    SADU

2 (1)                        –                      3 (2)

Lazarescu (2)

Giurca

Pe un teren execrabil care a dezavantajat net echipa noastra si sub arbitrajul slab al centralului Miclea care a parut total depasit de joc, echipa noastra nu a mai reusit jocul sau obisnuit in care sa ne incante cu faze multe de poarta si un joc foarte bine inchegat.

A rezultat un joc de uzura si munca in care echipa noastra a iesit pana la urma invingatoare si gratie jocului bun facut de Lazarescu autor a doua goluri si care creste de la joc la joc dar si a apararii noastre care a dus greul in acest joc extrem de dificil .

Partida a debutat cum nu se poate mai bine pentru noi reusind sa deschidem relativ repede scorul insa arbitrul ne-a bagat repede in aparare acordand gazdelor nenumarate lovituri libere din preajma careului.De aici si pana la egalarea noastra nu a mai fost decat un pas gazdele beneficiind de aportul arbitrului care a lasat nesanctionat un fault asupra lui Magheru A.

Echipa noastra a dat dovada de caracter si a reusit sa marcheze din nou intrand la pauza in avantaj iar imediat ce a inceput repriza secunda am reusit sa ne marim avantajul dar arbitrul nu se lasa si acorda gazdelor un penalty gratuit si o eliminare in echipa noastra ce a facut ca finalul partidei sa fie unul de-a dreptul halucinant din care am iesit cu brio.

Felicitari echipei noastre pentru modul cum s-au batut si pentru rezultatul obtinut .

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 8 – COJEI 7,5, IDITA 7,5, MAGHERU A. 6, MAGHERU N. 6- GROZA I.6, MANESCU 7,5, ZUGRAVESCU 7 (MARTINOIU 8), LAZARESCU 8(TRAILESCU 7)- CHIRETOIU 6,5, GIURCA 7,5(GRECU 6)

Comentarii
  1. Marty spune:

    ce nota mi.ati dat..m.ati cam umflat pt 10minute care am jucat:))
    posibil ca m-ati punctat maxim la incalzire iar la joc un 6 nesperat..si a-ti facut media..oricum cel mai bun croincar de pe oltenia ramane Nea Vio;))
    Merita o bere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s