Daca nici…

Posted: Septembrie 21, 2010 in Uncategorized

DACA NICI PE BALESTI… PE CINE…?

Echipa noastra merge din rau in mai rau dupa plecarile lui Staicu si Pasca T.,inlocuitorii lor neridicandu-se la nivelul celor plecati.

Toate premisele acestui joc indicau ca favorita echipa noastra insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ,echipa noastra a mai reusit inca o performanta, aceea de a nu castiga al doilea joc consecutiv acasa cu ultima clasata.

Sunt multe de pus la punct in echipa noastra insa scopul este acela de a face din aceasta echipa o echipa stabila si mai coerenta in exprimare,insa in acest moment mai importanta este stabilitatea decat sa ne punem cenusa in cap si sa strangem randurile fiindca potential exista iar schimbari majore nu pot fi facute momentan.

Prima repriza debuteaza cum nu se poate mai rau pentru echipa noastra care se vede condusa inca din min.4,cand o greseala in lant pe centrul terenului face ca atacantul oaspetilor sa ajunga singur cu portarul nostru trimitand mingea in poarta.

Echipa noastra acuza socul si numai imprecizia atacantului advers si parade lui Ardeleanu fac ca tabela sa ramana la un neverosimil 1-0 insa incet, incet echipa noastra incepe sa puna stapanire pe joc,reusind chiar sa egalam prin Pasca A.,insa incepe sa intre in rol arbitrajul care intai mai timid insa pe masura ce timpul trecea greselile in defavoarea noastra s-au inmultit refuzanduni-se cel putin trei lovituri de pedeapsa in diferite momente ale jocului.

Repriza secunda incepe cu marcarea golului doi de catre echipa noastra care preia conducerea printr-un gol de generic marcat de catre Cauc si totul parea in regula, insa echipa noastra dupa acest gol nu a aratat mai bine dupa pauza ba dimpotriva, baietii nostrii in loc sa incerce sa rezove meciul marcand inca un gol au dovedit ca au o mentalitate de echipa mica ei incercand sa conserve un scor mult prea fragil si   mult prea devreme.

Dupa ratarile uluitoare de singur cu portarul ale lui Zgovancu si Vinatoru,norocul si arbitrul surade celor mai ,,indrazneti,,adica oaspetilor care beneficiaza de o grava eroare a portarului nostru care se soldeaza cu penalty transformat cat si cu eliminarea de pe teren a lui Pirvulescu care intr-o ultima incercare de a evita golul respinge cu mana mingea de pe linia portii care oricum se indrepta catre gol.

De aici intra si arbitrul in rol care a avut o maniera cel putin dubioasa de a conduce acest joc refuzandu-ne doua penaltyuri si lasand nesanctionat un fault in atac avantajand oaspetii sa intre in avantaj,iar ca totul sa fie total ni se mai refuza un penalty in min.90.

Astfel se incheie o partida care ne-a stat la indemana dar nu am stiut sa abordam o partida relativ usoara.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 5 – PIRVULESCU 4,(eliminat), BALA 5, TRUSCA 5,(TEODORESCU5) STOICHITESCU 5, (VINATORU 5) – SPINU 6, UDRISTE 5, MANESCU 5, (STROE 5), ZGOVANCU 5, – CAUC 6, PASCA A.6


LA JUNIORI:

VICTORIE LEJERA

PARANGUL SADU          –         INTER BALESTI

18 (10)                         –                 0 (0)

Giurca (4)

Chiretoiu (4)

Grecu (4)

Idita (2)

Magheru

Baltatoiu Denis (2)

Cojei

Echipa noastra se afla in fruntea clasamentului si se anunta una din echipele surprinzatoare care se pot bate la titlu.

Aceste rezultate fac parte din categoria marilor investitii umane  in tineret, care la noi la echipa este primordiala, de altfel avem cea mai tanara echipa atat la juniori cat si la seniori.

Jocul in sine in compania echipei din Balesti a fost un galop de sanatate,zdrobind pur si simplu o echipa care nu a facut decat figuratie pe teren.

Nu-i mai putin adevarat ca si echipa noastra a jucat extraordinar nelasand nici macar o sansa echipei din Balesti ramanand concentrata pe toata durata partidei,doar fluierul final al arbitrului a facut ca echipa noastra sa nu duca scorul la unul de neimaginat.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 8,5 – COJEI 8,5, IDITA 8,5, TRAILESCU 8,5, MAGHERU N.8,5 – GRECU 9, MARTINOIU 8,5, ZUGRAVESCU 8,5, LAZARESCU 8,5 – GIURCA 9,(ENOIU 8) CHIRETOIU 9 (BALTATOIU DENIS 8,5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s