Liderul invins !

Posted: Octombrie 1, 2010 in Uncategorized

PARANGUL SADU –  SCHIMBA LIDERUL

PARANGUL SADU                –            ENERGETICA TISMANA

1 (0)                             –                            0 (0)

Cauc

Etapa a VII a a inregistrat rezultate in care favoritele si-au respectat in mare masura statutul,insa fara indoiala performera rundei a fost echipa noastra care a reusit sa aduca prima infrangere si totodata detronarea liderului Energetica  Tismana.

Orice ar fi fost de spus dar sa gandeasca cineva ca echipa noastra ar putea aduce prima infrangere liderului la zi ,dupa rezultatele din ultima vreme ar fi fost luat drept nebun.

Cu o echipa completata cu Morma in linia de fundasi a echipei noastre si cu un joc care s-a jucat cu prima de joc  pe masa am inceput jocul increzatori ca putem obtine un rezultat favorabil.

Jocul incepe pe o vreme ploioasa nepropice unui joc de buna calitate insa cu o ambitie iesita din comun pentru echipa noastra,care preia fraiele jocului inca din primele minute ratand si cateva ocazii foarte bune de a marca.

Golul care plutea in aer este reusit de Cauc cu un sfert de ora inainte de finalul primei reprize  marcand un gol de generic cu un sut de la aprox. 30m lateral stanga, mingea catapultata se duce sub bara si tot stadionul este in delir.

Dupa acest gol oaspetii acuza socul si doar imprecizia atacantilor nostrii face ca tabela sa ramana nemodificata pana la pauza.

Pentru repriza a doua calculele sunt simple, noi trebuie sa rezistam in aparare mai ales ca la inceputul reprizei secunde il pierdem si pe Stoichitescu,insa inlocuitorul sau pe post Zgovancu a reusit un joc mare anihiland practic toate atacurile oaspetilor de pe acea parte.

Stiind ca echipa din Tismana,liderul la zi isi v-a vinde scump pielea,incepe nebunia si goana noastra dupa pastrarea acestui rezultat care este mentinut pana la final dupa un joc in care echipa noastra s-a autodepasit jucand cu o ambitie iesita din comun.

Se vede treaba ca daca echipa noastra este stimulata de mult prea zgarcita noastra ,,PRIMARIE,,rezultatele vor veni si ele,insa acum nu mai are rost sa ne plangem de mila fiindca nu ne-ar fi de prea mare ajutor pentru ca am ascunde practic si propriile noastre probleme.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7,5 – TEODORESCU 7,5, BALA 7,5, MORMA 8, STOICHITESCU 7,5(IORDACHE 6,5) – ZGOVANCU 7,5 (STROE), UDRISTE 7,5, PASCA A. 8, VINATORU 7, – CAUC 8,5, UDRESCU 6,5

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU –  LIDER AUTORITAR

PARANGUL SADU               –        ENERGETICA TISMANA

4 (1)                            –                       1 (1)

Spinu

Tascau (2)

Magheru N.

Echipa din Tismana venea la Sadu de pe pozitia a III a in clasament si au demonstrat si in acest joc ca este o echipa incomoda,greu de batut.Echipa noastra in ciuda scorului mare nu a avut deloc o viata usoara trebuind sa se intrebuinteze foarte serios pentru a castiga acest joc cei drept beneficiind si de aportul a doi jucatori (Spinu si Tascau) care au facut diferenta.

Pe o vreme capricioasa incepe partida destul de echilibrata la inceput semn ca echipele nu sunt dispuse sa riste ,punctele puse in joc fiind extrem de importante.

Beneficiind de un atacant foarte bun oaspetii reusesc sa deschida scorul contrar cursului jocului printr-un eurogol marcat din preajma fanionului de la coltul terenului,insa echipa noastra isi revine rapid reusind sa restabileasca egalitatea prin Spinu care marcheaza fara probleme dupa o lansare a lui Zugravescu.

Rezultatul pauzei ramane nedecis si datorita faptului ca portarul oaspetilor reuseste sa scoata doua mingi grele.

Prin introducerea lui Tascau in teren atacul nostru se revigoreaza insa se joaca pe contre, contraatacurile oaspetilor fiind extrem de periculoase, asta pana cand Tascau reuseste sa marcheze golul 2 care practic a descatusat echipa noastra , pe teren fiind practic o singura echipa cea a noastra,golurile 3 si 4 marcate de Magheru N. si Tascau fiind consecinta  jocului foarte bun facut de echipa noastra care si-a regasit cadenta.

Cu acest joc  si rezultat foarte bun echipa noastra isi consolideaza pozitia de lider in clasament ceea ce ne da sperante ca putem obtine titlul in vara viitoare.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5 – COJEI 7 ( ENOIU ), MAGHERU A. 7,5, IDITA 7,5, MAGHERU N. 8 – GROZA 7, MANESCU 7(MARTINOIU 7), ZUGRAVESCU 7,5 (TRAILESCU 6,5), LAZARESCU 6,5 (GRECU 7,5) – GIURCA 6,5 (TASCAU 8,5), SPINU 8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s