Victorie!

Posted: Octombrie 4, 2010 in Uncategorized

PRIMA VICTORIE IN DEPLASARE

 

VIITORUL  NEGOMIR    –                     PARANGUL SADU

                    1 (1)                   –                       2 (1)

                                                        Vinatoru

                                                        Cauc

 

         E clar de acum ca la echipa noastra s-a reusit operatia de resuscitare,care inceputa miercuri cand am reusit sa invingem liderul a devenit evidenta duminica in jocul de la Negomir cand am reusit o noua victorie.

       In numai o saptamana conducerea noastra a reusit cateva lucruri remarcabile :remotivarea echipei,inversarea trendului descendent pe care pornise iar echipa a raspuns pozitiv prin stoparea seriei parca interminabila de rezultate negative.

       Saptamana trecuta pe vremea asta era clar ca ne astepta o saptamana infernala tinand cont ca eram pe pozitia a 13 a si aveam de disputat trei jocuri extrem de grele, jocuri de care se legau toate sperantele noastre de reviriment.

       Echipa noastra a gestionat cu multa grija aceasta criza reusind doua victorii in trei zile ceea ce ne da un ragaz si un moral bun pentru a pregati in liniste si cel de-al treilea meci extrem de greu cel in compania echipei din Pestisani de duminica.

       Urmatoarea si principala misiune ramane totusi integrarea in echipa a cat mai multor juniori care sa completeze si asa prea putin numerosul nostru lot devenit odata cu plecarile la diferite scoli a multor din componentii echipei noastre.

       Cu o echipa care avea in componenta ei doi juniori (Lazarescu si Trailescu) care au jucat nesperat de bine in acest joc,si cu veteranii din echipa care au dus greul am inceput partida de la Negomir in ofensiva ceea ce ne-a adus si golul relativ repede prin Vinatoru care a reusit sa sparga gheata marcand un gol foarte frumos dupa o deviere a lui Udrescu.

      Impulsionati de acest inceput bun de joc , echipa noastra incepe ofensiva catre poarta adversa si doar imprecizia atacantilor nostrii face sa nu mai inscriem nici un gol ba dimpotriva, la o grava greseala in careu a lui Stroe care faulteaza un atacant gazda, reusim sa fim egalati in urma loviturii de pedeapsa ce a fost acordata.

     Dupa acest gol primit,in tabara noastra apare descumpanirea ceea ce face ca gazdele sa forteze inscrierea celui de-al doilea gol ,insa formatia noastra da dovada de caracter si mentine rezultatul de egalitate pana la pauza.

        Dupa pauza atacurile gazdelor se intetesc insa apararea noastra rezista cu brio si datorita aportului foarte bun a lui Zgovancu la mijlocul terenului care alaturi de Cauc si apararea noastra au dus greul jocului.

       Atacurile gazdelor veneau unul dupa altul,noi reusind sa le anihilam, asta pana cand apare la rampa jucatorul nostru Cauc care in acest joc a pasat foarte bine a marcat, chiar a venit sa ajute si prea incercata noastra aparare.

      Astfel la o degajare a portarului nostru ,Ardeleanu face ca mingea sa ajunga la Cauc care dupa ce dribleaza doi jucatori adversi intra in careu si suteaza fara sperante pentru portar aducand scorul la 2-1 pentru echipa noastra ceea ce pana in final s-a dovedit decisiv in economia jocului.

      A dovedit ca este un jucator care atunci cand este motivat are acea genialitate care face diferenta putand sa castige un meci de unul singur asa cum a facut-o si in jocul cu Tismana si de ce nu chiar si in jocul de la Negomir.

     Echipa noastra a facut un joc extraordinar aratand ca o echipa  bine organizata, harnica si modesta.

 

FILMUL JOCULUI:

 

MIN.3;

          -lovitura libera de la aprox. 40m. executata foarte bine de catre Zgovancu este scoasa de catre portarul gazdelor cu un reflex de ultim moment.

Min.7: 0-1;

          -scorul este deschis de catre echipa noastra in urma unei pase lungi catre Cauc, mingea este deviata la Udrescu,iar pasa acestuia cu capul catre Vinatoru il pune pe acesta in postura de a marca ,lucru ce este realizat fara mari probleme cu un sut imparabil.

Min.11;

         -ocazie buna de a marca pentru echipa noastra dupa o lansare a lui Pasca A. in careu catre Udrescu, gasit in pozitie favorabila de a marca, insa sutul acestuia lasa de dorit.

Min.12;

        -o deviere buna a lui Udrescu il gaseste in pozitie favorabila de a marca pe Lazarescu insa acesta suteaza de putin pe langa poarta dintr-o pozitie extrem de favorabila.

Min.20;

        -echipa noastra trece de putin pe langa majorarea scorului ,in urma unei lovituri de la colt foarte bine executata de Vinatoru, mingea ajunge la Udrescu care din plonjon trimite mingea catre poarta insa portarul scoate cu un reflex uluitor.

Min.23;

          -ocazie uriasa a lui Vinatoru, care gasit foarte bine in careu de catre centrarea lui Cauc trimite mingea peste poarta dintr-o pozitie din care si juniorii marcau.

Min.25;

         -bine lansat in careu de catre Udrescu, Lazarescu scapa singur cu portarul insa este oprit de catre portar in ultim moment.

Min.30; 1-1;

         -se restabileste egalitatea in urma unui penalty facut de Stroe si transformat fara probleme de catre gazde.

Min.31;

         -gazdele trec pe langa desprinderea pe tabela de marcaj cand sutul unui atacant advers intalneste bara portii aparate de catre portarul Ardeleanu.

Min.66; 2-1;

         -echipa noastra reuseste sa marcheze in urma unei degajari foarte precise a lui Ardeleanu care il gaseste demarcat pe Cauc ,acesta dribleaza tot ce intalneste in cale si suteaza fara sperante pentru portarul advers.

Min.70;

         -gazdele trec pe langa egalare, cand atacantul gazdelor rateaza o ocazie uluitoare de singur cu portarul.

Min.72;

         -Vinatoru scapat pe partea stanga reuseste un sut foarte bun care trece de putin pe langa poarta.

Min.88;

         -schimbare:intra Giurca in locul lui Udrescu.

Min.90+2;

         -gazdele trec pe langa egalare in urma unei neantelegeri intre portarul Ardeleanu si Stoichitescu.

Min.90+3;

         -schimbare :intra Patrascu in locul lui Vinatoru.

        

 

 

ECHIPA NOASTRA:

 

ARDELEANU 7,5 – TRAILESCU 7,5, STOICHITESCU 7,5, STROE 7, TEODORESCU 7,5 – VINATORU 7,5 (PATRASCU), PASCA A. 7, ZGOVANCU 8, LAZARESCU 7 (IORDACHE 7) – CAUC 8,5, UDRESCU 7 (GIURCA).

 

 

LA JUNIORI:

DIN VICTORIE IN VICTORIE

 

VIITORUL NEGOMIR            –        PARANGUL SADU

                 0 (0)                               –                  2 (0)

                                                        Idita

                                                        Tascau

 

          O vorba spune ca o echipa este echipa cand  jucatorii care o compun au ,,CIP-ul,, cu ei, adica Cap, Inima si Plaman. Echipa noastra a reusit sa se impuna in derbiul etapei si datorita faptului ca au jucat cu capul, cu inima si au alergat cat pentru doua jocuri.

       In urma victoriei de la Negomir, echipa noastra si-a depus serios candidatura la castigarea campionatului de juniori aflandu-ne la al doilea derbi castigat.

       Echipa noastra a inceput mai greu jocul semn ca motorul este diesel se incalzeste mai greu insa ce este imbucurator este faptul ca am terminat in forta asa cum sta bine unei echipe mari.

    Gazdele intra motivate in teren ocupand locul 2 inaintea acestui joc si ataca poarta noastra cu fundasii la central terenului, insa echipa noastra rezista foarte bine avand si doua oportunitati de a marca insa nu reusim sa fructificam ocaziile avute.

    La jumatatea primei reprize suntem sanctionati cu penalty in urma faultului in careu comis de catre Martinoiu insa portarul nostrum stolojan aflat in zi de gratie reuseste sa pareze lovitura de pedeapsa.

     Aceasta a fost singura ocazie a gazdelor care dupa aceasta ratare nu face altceva decat sa execute noianul de lovituri libere acordate cu prea mare usurinta de catre arbitrul partidei.

     Prima repriza se incheie nedecis ceea ce face ca in repriza a doua  echipa noastra sa iasa mai curajos la atac si sa marcheze un gol de generic prin Idita care suteaza de la 35 m. dintr-o lovitura libera ,mingea deviata ducandu-se in vinclul portii adverse.

      In urma deschiderii scorului echipa noastra se inchide bine in propria jumatate rezistand cu brio noianului de centrari in careul nostru si contratacand periculos.La un astfel de contraatac, Tascau ia o minge pe cont propriu dribleaza tot ce-i iese in cale si suteaza fara sperante pentru portar la coltul lung aducand marea bucurie in tabara noastra si tristete mare in randul echipei adverse care se vede nevoita sa se recunoasca infranta.

     Cu acest rezultat echipa noastra isi consolideaza pozitia de lider autoritar.

 

ECHIPA NOASTRA:

 

STOLOJAN 9 – COJEI 6, MAGHERU A. 8, IDITA 8, MAGHERU N.8 – GRECU 7, MARTINOIU 7,5, MANESCU 7,5, SPINU 7 – ZUGRAVESCU 7, TASCAU 7,5( ENOIU)

 

      

 

      

      

       

   

 

       

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s