Remiza !

Posted: Octombrie 12, 2010 in Uncategorized

O REMIZA CAT O VICTORIE !

PARANGUL  SADU          –          STIINTA PESTISANI

1 (0)                          –                     1 (1)

Vinatoru

Partida dintre Parangul Sadu si Stiinta Pestisani era un meci perfect pentru relansarea noii noastre echipe.     Nu facem parte din aceeasi grupa valorica,palmaresul echipei noastre fiind infinit mai bogat decat a echipei din Pestisani,dar facem parte din aceeasi categorie a necajitilor de azi ai fotbalului.

In plus, in cazul unei infrangeri in jocul cu Pestisanii nimeni nu poate critica mult prea saraca noastra echipa asa cum si in cazul unei victorii nimeni nu vine sa sa premieze echipa, asa ca a rezultat un joc cu destule ambitii si orgolii ceea ce a facut o buna propaganda fotbalului pentru destul de numerosii spectatori aflati in tribuna.

Pentru echipa noastra orice rezultat in afara unui esec ar fi fost bun in fata unei echipe care joaca pe niste prime de invidiat chiar si pentru o echipa de liga a III a.

Destule motive de ingrijorare in tabara noastra inaintea acestei partide si datorita faptului ca echipa noastra este foarte mult subdimensionata, insa surpriza placuta a venit din partea celor doi jucatori (Pirvulescu si Trusca) cat si a lui Morma care au reusit sa vina sa joace impotriva echipei din Pestisani.

Pe o vreme admirabila pentru fotbal si in compania multor ,,vip-uri,,dar si a numerosilor spectatori care au asistat la joc, echipa noastra parea stapana pe meci in prima ora de joc avand posesie, ocazii si mult calm in joc.

Vinatoru reuseste un eurogol din lovitura libera de la aprox. 30 m. lateral dreapta in min.60, cand sutul sau practic l-a bagat in poarta pe portarul advers,moment in care echipa noastra se relaxeaza nepermis, ba mai mult incaseaza si un cartonas rosu prin Pasca A.in urma unei altercatii cu un jucator advers.

Date fiind conditiile, echipa noastra a mai avut o ocazie uriasa prin Udrescu ,care scapat singur spre poarta adversa suteaza imprecis,nu ne ramanea decat sa aparam acest rezultat si de ce nu sa obtinem victoria care pana in acel moment ne statea la indemana.

Ce pacat ca bucuria deschiderii scorului a fost repede spulberata de egalarea echipei oaspete care a profitat din plin de golul lasat in aparare de catre eliminarea lui Pasca A.

Jocul se incheie nedecis,fapt ce a nemultumit total echipa adversa care venise cu gandul victoriei insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.

Echipa noastra a dovedit ca si-a revenit fiind pe un drum ascendent ceea ce ne da sperante in partida de duminica cand intalnim acasa echipa din Baia de Fier.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7,5 – PIRVULESCU 7,5, MORMA 7,5 ,BALA 7, STOICHITESCU 7 (IORDACHE 6,5)- VINATORU 8, PASCA A. 4, ZGOVANCU 7,5, TEODORESCU 7,5- CAUC 7,5, UDRESCU 6 (TRUSCA 7)

LA JUNIORI:

DIN VICTORIE IN VICTORIE

PARANGUL  SADU             –         STIINTA  PESTISANI

2 (2)                          –                         1 (0)

Tascau

Manescu

Noua noastra echipa ,crescuta in spiritual rivalitatii a afisat la fluierul de start o mina incruntata, serioasa care trada imediat importanta acestui joc dintre echipa noastra Parangul Sadu, ocupanta locului I in clasament si echipa din Pestisani o contracandidata la locul I.

In tribuna destui sustinatori ai ambelor echipe au facut atmosfera iar in teren echipa noastra a facut legea in prima repriza cand in 30 minute totul era transat in favorea echipei noastre prin doua goluri unul mai frumos ca celalalt reusite de catre Tascau care cu un sut din intoarcere reuseste sa deschida scorul iar eurogolul marcat de catre Manescu cu un sut de la aprox. 25m la vinclu face sa intregeasca o repriza pe care am dominat-o de la un cap la altul.

Cat despre echipa noastra, ea este compusa din   jucatori care nu ies in evidenta decat atunci cand intra pe teren si care odata cu fluierul de start ar arbitrului scoate din echipa talentul urias al jucatorilor ce o compun, disciplina si modestia care au adus atatea victorii.

Repriza a doua a debutat extrem de echilibrat ,echipa noastra dand dovada de slabiciune in joc cedand prea usor mijlocul terenului si implicit fraiele jocului.

A rezultat un joc de uzura cu atacuri dupa atacuri la poarta noastra oaspetii reusind chiar sa reduca din handicap dintr-o pozitie suspecta de offside ,insa echipa noastra a dat dovada de caracter si a revenit in joc reusind sa mentina rezultatul de 2-1,obtinand astfel cea de-a noua victorie consecutiva.

In acest joc greul a fost dus de catre apararea noastra care a jucat ireprosabil iar la mijloc Zugravescu si Manescu au aratat gandire si maturitate in joc, ceea ce a facut ca intreaga echipa sa merite felicitarile de la sfarsitul jocului care prin rezultatul obtinut incununeaza o munca de 3 luni.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5 – COJEI 8, MAGHERU A. 8, IDITA 8, MAGHERU N.8 – GRECU 7, MANESCU 8,5, ZUGRAVESCU 8, LAZARESCU 7,5 (GIURCA 6)- SPINU 6,5, TASCAU 7( TRAILESCU 7)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s