Ghinion…!

Posted: Octombrie 25, 2010 in Uncategorized

 

INFRANGERE  NEMERITATA

 

PETROLUL STOINA                –              PARANGUL SADU

              1 (0)                            –                          0 (0)

 

        Peste stralucirea si performantele celor doua echipe abonate intr-un timp la liga a III a s-a asternut praful dupa aproape un sfert de secol.Primii s-au blazat iar echipa noastra dupa dezintegrare abia reuseste sa incropeasca o echipa decenta pentru restul etapelor ce au mai ramas pana la sfarsitul turului.

      Confruntarea dintre cele doua echipe nu a fost una facila pentru echipa din Stoina doar norocul si imprecizia atacantilor nostri la finalizare a facut ca echipa noastra sa plece fara nici un punct de la Stoina, lucru ce ne-a stat la indemana .

     Echipa noastra a pierdut sansa de a se mai ridica in clasament dupa o serie excelenta de patru jocuri fara infrangere si asta in ciuda faptului ca echipa noastra a dominat jocul de la un capat la celalalt,iar ceea ce este mai frustrant este faptul ca echipa gazda la singura ocazie avuta reuseste sa marcheze iar echipa noastra nu a reusit acest lucru nici dupa patru ocazii rarisime.

      Partida dintre cele doua echipe a fost dominat net de formatia noastra care la pauza putea conduce chiar la trei goluri diferenta insa nu a fost sa fie, a fost ziua gazdelor care in repriza a doua au reusit sa inscrie la o greseala a lui Pasca si totul s-a naruit.Pana la final am reusit sa ne mai trecem in cont o bara prin Udrescu insa cam atat .

     Nu ne mai ramane decat sa strangem randurile sa ne mobilizam pentru ca ne asteapta doua etape extrem de grele  in compania  echipelor Energia Turceni si Ralbex Turcinesti ocupantele locurilor doi si respectiv unu in clasamentul ligii a IV a.

Filmul Jocului:

Min. 3;

        -ocazie uriasa Cauc, care scapa singur cu portarul si trimite mingea in portar dupa o pasa buna data de Udrescu dupa care Vintoru reia peste poarta din pozitie favorabila.

Min. 12;

            -singur singurel Vinatoru, dupa o lansare Udrescu trimite in portar din 4 m din lateral dreapta rateaza deschiderea scorului. 

Min. 22;

            -ocazie buna a gazdelor care dintr-un sut de la 18 m trimite putin peste poarta. 

Min. 23;

            -uriasa ocazie Udrescu care dupa o centrare a lui Stoichitescu trimite mingea catre poarta insa este scoasa miraculos de catre portar.

Min. 30;

            -ocazie gazdele care suteaza  periculos spre poarta lui Ardeleanu dintr-o pozitie extreme de buna.

Min. 31;

            -Ardeleanu scoate miraculos o minge trimisa cu capul din 11 m de catre atacantul gazdelor

Min. 35;

            -Cauc este oprit eronat pe motiv de offside dupa un un doi cu Vinatoru.

Min. 50;

            -lovitura libera de la 18 m executata foarte bine de Cauc face ca portarul advers sa aiba o interventie salutara.

Min. 52;

            -cartonas galben Zgovancu.

Min. 53;

            -cartonas galben Vinatoru-protest

Min. 54;

            -cartonas galben Stoichitescu pentru fault dur

Min. 68; 1-0

            -dupa o greseala grava a lui Pasca A. gazdele reusesc sa deschida scorul dupa o patrundere pe centrul terenului prin care atacantul gazdelor il invinge pe Ardeleanu printr-un sut de la 16 m.     

Min. 69;

            -Udrescu cartonas galben-protest

Min. 70;

            -schimbare Stoichitescu-> Iordache  

Min. 76;

            -ocazie uriasa Udrescu care dupa o pasa ideala a lui Cauc, ramas singur cu portarul trimite mingea in bara

Min. 90;

            -shimbare Pirvulescu-> Patrascu          

ECHIPA NOASTRA: 

ARDELEANU 7 – PIRVULESCU 7(PATRASCU), BALA 7, COTET 7, STOICHITESCU 6,5 (IORDACHE 5,5)- VINATORU 6,5, ZGOVANCU 7,5, PASCA A. 6, TEODORESCU 7- CAUC 6,5, UDRESCU 6,5.

 

LA JUNIORI:

 

ISTORIA MERGE MAI DEPARTE

 

PETROLUL STOINA                –           PARANGUL SADU

            2 (1)                              –                      3 (2)

                                                     Grecu

                                                     Cojei

                                                     Magheru A.

     Echipa noastra a reusit sa invinga un adversar extrem de dificil nu prin faptul ca echipa din Stoina ar fi cine stie ce echipa ci prin faptul ca practica un joc foarte dur si tolerat de arbitraj. Nici acest joc nu a facut exceptie de la regula,echipa gazda beneficiind de un arbitraj care nu se poate cataloga in nici un fel ,a inceput sa joace ce stie mai bine dupa ce echipa noastra a intrat in avantaj.

    Te uiti pe clasament si parca nu iti vine sa crezi, echipa noastra e pe primul loc dupa 11 etape scurse si dupa mai bine de doua sezoane de incercari.

      Echipa noastra a reusit sa faca minuni intr-un timp extrem de scurt si asta mai ales ca la inceputul campionatului nimeni nu ii dadea nici o sansa.

    Echipa noastra a inceput jocul curajos cu o dominare care ne-a adus si cateva ocazii importante ba chiar si doua penaltiuri refuzate de un arbitru care in cazul de fata a fost purtator illegal de echipament de arbitru, insa contrar cursului jocului cei care inscriu sunt gazdele dupa o greseala a apararii noastre.

     Echipa noastra nu acuza socul si incepe goana dupa egalare ce este obtinuta repede prin Grecu, care lansat bine in careu de catre Manescu trimite mingea in poarta pe langa portar, si cum ii sta bine unei echipe de pe locul I echipa noastra reuseste sa intre si in avantaj prin golul marcat de catre Cojei care reia in poarta o minge venita dintr-o lovitura de colt executata bine de catre Spinu.

     Cu ajutorul arbitrului care a impins echipa gazda catre poarta noastra gazdele reusesc sa egaleze iar din acest moment gazdele au fost preocupate numai de scandal lovind fara minge si intretinand continuu o stare de teroare in teren si in afara lui .

     Au rezultat doua eliminari ,una de fiacare parte si un joc pierdut total din mana de arbitru.

     Echipa noastra a dat dovada de caracter, si in ciuda atmosferei din teren a reusit sa inscrie golul victoriei prin Magheru A. urcat in atac care l-a executat cu mult calm si sage rece  pe portarul advers.

     Tensiunea a atins cote maxime la finalul partidei cand jucatorii echipei gazda s-au napustit la microbuzul echipei noastre luand la bataie jucatorii nostri,doar interventia echipei mari si a unor oameni aflati in preajma au reusit sa stinga conflictul.

     Echipa noastra cred ca a inceput sa deranjeze prin pozitia ei in clasament, ca altfel nimic nu explica gesturile echipei din Stoina .

 

ECHIPA NOASTRA:

 

STOLOJAN 7 – MARTINOIU 7,5, MAGHERU A. 8,5, IDITA 7,5, MAGHERU N. 4 – COJEI 7,5, ZUGRAVESCU 7,5, MANESCU 8,5, LAZARESCU 7,5 (TRAILESCU 7,5) – GRECU 7,5, SPINU 7,5

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s