4-4…Ca la teatru !!!

Posted: Noiembrie 2, 2010 in Uncategorized

4-4…CA LA TEATRU!!! 

PARANGUL SADU              –           ENERGIA TURCENI

            4 (3)                          –                       4 (3)

Udrescu (2)

Popescu A. (2)

     Echipa din Turceni are ciudata vocatie a hotului care striga hotii. Acela care prins fiind cu mata in sac incercand sa obtina toate punctele intr-un mod bizar dintr-un joc ,in care echipa din Turceni a prezentat la Sadu o echipa care nu isi merita locul in clasament.

      A rezultat ditamai scandalul pentru un punct amarat, macar sa fi  luat noi toate punctele in acest joc in care echipa din Turceni a contat numai in anumite momente ale jocului si asta destul de suspect.

     S-a dovedit inca o data ca echipa noastra isi apara corect sansele in orice joc pentru ca nu i se potriveste asta si ori de cate ori a fost pusa in asemenea ipostaze a fost nenaturala si chiar penibila uneori. ( vezi ultimul joc).

      Echipa noastra si-a respectat inca o data, daca mai era nevoie renumele de echipa imprevizibila reusind sa bifeze inca un rezultat pozitiv pe teren propriu in compania ocupantei locului 2 in clasament, care conform clasamentului erau favoriti la castigarea acestui joc,orice rezultat in afara victoriei era considerat un esec rasunator.

     Pe o vreme excelenta pentru fotbal si intr-un décor de partida mare echipa noastra care abia a incropit un 11 de start a reusit o prima jumatate de ora de vis ducand scorul la un neverosimil 3-0 dupa primele 3o min. prin golurile marcate de Udrescu (2) si Popescu A., facand asistenta sa se intrebe care e echipa ce trage la promovare.

    A urmat o slabiciune de neanteles  in randul echipei noastre care face ca echipa din Turceni sa restabileasca egalitatea profitand de largul concurs al echipei noastre.

    Simtind penibilul situatiei in care ne aflam echipa noastra intra hotarata de la cabine sa se revanseze in fata suporterilor prezenti in nr. mare la stadion si reuseste sa intre in avantaj prin golul marcat de catre Popescu A., insa egalitatea se restabileste oarecum repede iar pana la final am inregistrat un joc de uzura echipa noastra reusind mentinerea rezultatului de egalitate in ciuda dominarii totale a echipei din Turceni care a trecut pe langa victorie in doua randuri doar interventia portarului nostru Ardeleanu a facut ca tabela sa ramana nemodificata.

     Se termina nedecis ceea ce face ca echipa din Turceni sa se departeze de locul ce duce la promovare in liga a III a.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7 – TRAILESCU 6,5, COTET 6,5, STOICHITESCU 6,5 ( PATRASCU), TEODORESCU 7 – IORDACHE 6,5, ZGOVANCU 8, POPESCU  A.8,5, VINATORU 7( UNGUREANU D. 6) – CAUC 6,5, UDRESCU 8.

 

LA JUNIORI: 

REZULTAT NEMERITAT

 

PARANGUL  SADU                 –                ENERGIA TURCENI

          2 (2)                                –                           3 (1)

Grecu

Spinu

      Desi s-au scurs doar 13 etape din acest campionat lupta pentru locul 1 este mai aprinsa ca niciodata si datorita acestui rezultat nefavorabil pentru echipa noastra care a reusit sa-i bage in carti si pe componentii echipei din Turceni.

      Seci,reci,dar clare sumele greselilor facute de juctorii nostrii au inclinat balanta in favoarea echipei din Turceni care pana in min. 30 erau in corzi ,tabela aratand un clar 2-0 pentru echipa noastra.

    Nu-i mai putin adevarat ca in acest joc am fost lipsiti si de zeita ,,FORUTNA,, care a suras total nemeritat echipei oaspete care la scorul de 2-2 ,sanctionata fiind cu un penalty reuseste sa iasa cu bine ,noi ratand acel penalty prin Zugravescu,si conform zicalei ,,D-zeu iti da dar nu-ti baga si in buzunar,, mai reusim performanta de a mai incasa un gol ca totul sa fie complet pentru echipa din Turceni.

   Nu ne ramane decat sa strangem randurile sa pastram ce am facut bine si sa eliminam greselile mari pana la jocul cu Ticlenii de peste 3 etape.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7 – COJEI 4, MAGHERU A. 6,5, UDRISTE 6, MARTINOIU 6,5, – SPINU 7,5, ZUGRAVESCU 6, MANESCU 6,5, GROZA 6 – TASCAU 6, GRECU 7 (CHIRETOIU 6)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s