Infrangere!

Posted: Noiembrie 8, 2010 in Uncategorized

INFRANGERE LA SCOR 

RALBEX  TURCINESTI               –            PARANGUL SADU

             6 (2)                                –                     2 (1)

                                                         Vinatoru (2)

        Tinut artificial in viata de cateva persoane, clubul nostru aluneca iremediabil spre o situatie din care nu se mai poate iesi. Cu jucatori nerasplatiti pentru munca lor,cu un primar caruia nu-i place fotbalul (singurul sport ramas fanion in orasul nostru) nu poti obtine rezultate meritorii intr-un campionat in care comunele au buget de doua ori mai mare decat al echipei noastre.

    Dintr-o echipa care avea in componenta ei majoritara juniori am ajuns sa cerem sprijinul ,,batranilor,,care au inteles ca suntem intr-o situatie dificila spre a redresa echipa vaduvita tot mai mult de jucatorii sai tineri plecati la alte institutii din tara fiindca in orasul nostru nu exista nici o perspectiva.

      Acesta este tabloul trist al unei echipe de legenda a orasului nostru care se scufunda iremediabil in uitare.

      Peste toate trebuie sa ne gandim ca si noi avem problemele noastre ce trebuie rezolvate cat mai repede.

     In partida cu Ralbex Turcinesti am facut un meci nereusit per ansamblu fiindca avem multe complexe fata de aceasta echipa ,insa speram sa ne revenim cat mai repede.

      Cu o echipa incropita in ultimul moment si cu un arbitraj potrivnic uneori echipei noastre am inceput destul de curajos intalnirea cu liderul campionatului, doar imprecizia atacantilor nostri au facut ca prima repriza sa nu ne gaseasca in avantaj prima repriza incheindu-se cu 2-1 in favoarea echipei gazda dupa doua ratari monumentale ale lui Vinatoru.

     Ce s-a intamplat in repriza a doua cu inca patru goluri pentru echipa gazda si unul in favoarea noastra trebuie sa dea de gandit. A fost umilitoare infrangerea, dar ce a dezamagit a fost atitudinea unei echipe fara suflet , fara vointa si fara chef de joaca. 

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 6 – DEDIU 5(UNGUREANU), COTET 6, MORMA 6, STOICHITESCU 5,5 – SPINU 6,UDRISTE 5,5 (PATRASCU), ZGOVANCU 6, TEODORESCU 5,5(IORDACHE 5) – CAUC 5,5 , VINATORU 6,5

 

LA JUNIORI: 

VICTORIE DE MORAL 

 

RALBEX TURCINESTI           –            PARANGUL SADU 

                  1 (1)                          –                       3 (2)

                                                       Grecu (2)

                                                       Cojei

      Relativ usoara parea aceasta partida datorita disproporitiei mari a locurilor in clasament, insa echipa noastra a intrat relaxata in teren dand posibilitatea echipei gazda sa ne puna destul de multe probleme.

      Am reusit destul de repede sa deschidem scorul prin Grecu care bine lansat in careu nu-l iarta pe portarul advers,insa tot asa de repede s-a restabilit si egalitatea dupa o grava greseala a portarului nostru.

    A urmat o dominare cvasi totala a echipei noastre care reuseste sa intre in avantaj pana in pauza printr-un gol marcat de Grecu, insa faza a fost una de-a dreptul extraordinara, practic echipa noastra a marcat fara ca echipa gazda sa atinga mingea in urma mai multor combinatii de toata frumusetea.

    Repriza a doua isi pastreaza trendul insa ratarile incredibile ale atacantilor nostri face tabela sa arate doar 3-1 la final dupa golul inscris de Cojei intr-o partida in care am ratat cat pentru 3 jocuri. 

ECHIPA NOASTRA: 

BALTATOIU 7 – ENOIU 7 (MAGHERU N.7,5), MAGHERU A. 8, MARTINOIU 8, TRAILESCU 8 – COJEI 8, ZUGRAVESCU 8, MANESCU 8, LAZARESCU 8 – GRECU 8,5 , GIURCA 6,5( ILIOIU 6,5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s