Nedecis !

Posted: Noiembrie 29, 2010 in Uncategorized

REZULTAT  NEDECIS

PARANGUL SADU       –    PETROLUL TICLENI

2 (0)                  –                2 (0)

Vinatoru (2)

,,Parangul Sadu-Petrolul Ticleni’’-il putem numi un derby,un derby al orgoliilor,echipa din Ticleni creeandu-ne mereu probleme ,nu numai in lupta pentru promovarea in liga a 3-a,ci si in Cupa Romaniei.In majoritatea disputelor punctele au fost impartite in mod egal.

Pe o vreme capricioasa si un teren impracticabil,incepe partida dintre Parangul Sadu si Petrolul Ticleni.Debutul este unul contrar asteptarilor noastre,in care puteam deschide scorul inca din min.2 prin Udrescu,care scapat din marcajul aparatorilor echipei oaspete,ajunge singur cu portarul,insa terenul ii creeaza probleme la finalizare.

O faza trasa la indigo o putem nota cateva minute mai tarziu,cand acelasi Udrescu ramane singur cu porarul,il lobeaza,dar aceasta cu un ultim efort reuseste sa retina de pe linia portii.

Pana la finalul reprizei am fost dominati de atacurile furibunde ale oaspetilor,numai imprecizia acestora la finalizare au facut ca scorul sa ramana nul la pauza.

Repriza a doua a inceput cu un joc haotic al ambelor echipe,acestea jucand balonul numai zona centrului terenului.Minutul 58 aduce si deschiderea scorului,dar din pacate pentru echipa oaspete care a profitat de o eroare a apararii noastre.Bucuria acestora nu a durat decat 10 min,atunci cand Cauc l-a demarcat excelent pe Vanatoru,care cu o cursa incredibila de la mijlocul terenului,aduce egalarea si totodata bucuria in tribuna.Se pare ca acest scor nu i a multumit pe oaspeti,care au mai punctat inca o data in min 75,un gol contestat vehement de echipa noastra datorita unei suspecte  pozitii de offside .

Pana la final echipa noastra da dovada de caracter si reuseste egalarea prin golul marcat de catre Vinatoru dupa o faza foarte frumos lucrata de catre Zgovancu care il lanseaza foarte bine in careu pe Udrescu care scapat singur cu portarul rateaza copilareste insa mingea ajunge la Dogaru care recentreaza in fata portii de unde Vinatoru indeplineste o simpla formalitate.

ECHIPA NOASTRA:

Ardeleanu 7-Pirvulescu7(Dediu 6,5 ),Morma 7,Cotet 7,Stoichitescu4(a luat rosu)-Teodorescu6,5(Dogaru 7),Pasca7,Zgovancu7,Vanatoru8-Cauc6,5,Udrescu6,5

LA JUNIORI:

TRIUMF LA…. SADU

PARANGUL SADU       –     PETROLUL TICLENI

2 (0)                 –              1 (1)

Spinu (2)

Echipa noastra a triumfat in derbiul etapei castigand jocul in fata ocupantei locului I in clasament.

Izolati tot mai mult de catre autoritati, baietii din echipa noastra de juniori si-au trait momentul de glorie intr-o zi mohorata de duminica rasplatiti fiind de o victorie mare. Au meritat-o din plin.

Jucatorii echipei noastre sunt cei care au mentinut flacara aprinsa dupa esecul din partida cu echipa din Turceni,acesta fiind triumful lor pana la urma.

A fost frumos, si ei adevaratii jucatori si spectatori radiau de fericire la sfarsitul unui joc de infarct, sentiment pe care il au numai cei care stiu sa se sacrifice pe teren.

Bucuria,gramada deschisa de la final si scandarile de bucurie din vestiar au reantregit imaginea unui spectacol de zile mari petrecut ,va vine sa credeti chiar la ,,Sadu,,

Felicitari echipei noastre care ne-a adus aminte sa ne bucuram!!

Cat despre joc trebuie remarcat aportul intregii echipe care a dovedit un spirit de echipa iesit din comun, reusind sa intoarca rezultatul in favoarea sa chiar si in 10 jucatori.Au dovedit ca au suflet si incredere de sine,si nu in ultimul rand trebuie apreciata evolutia eroului zilei, Spinu, autor a doua goluri in acest joc, care efectiv a tras echipa dupa el .

Echipa noastra:

STOLOJAN 8 – COJEI 7,5(TRAILESCU 7), IDITA 8, MAGHERU A.8, MAGHERU N. 8,5 – SPINU 9, ZUGRAVESCU 6,5(LAZARESCU 7,5), MANESCU 7,5, GROZA 4 – TASCAU 7,5(GIURCA), GRECU 7,5 (MARTINOIU7)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s