…?

Posted: Decembrie 6, 2010 in Uncategorized

DECEPTIE

UNIREA CRUSET     –     PARANGUL SADU

                       9 (5)                   –                0 (0)

 

     Vorbim tot mai des in in ultima perioada ca: ba arbitrii ne dezavantajeaza ,ba autoritatile locale nu ne sprijina, ba dam vina pe teren,ba pe ghinion, dar de fiecare data cand vorbim despre ele nu facem altceva decat sa dam dovada de inferioritate ,neputinta,lipsa de valoare,si una peste alta,mentalitate de pierzator.Si ce este mai rau ca se intampla cam des in ultima perioada.

    Ghinion pentru noi ar spune unii si in jocul de la Cruset ar fi fost ca afara a plouat ,ca terenul a fost greu desi in alte dati am avut noroc cand a plouat,insa in realitate singurul nostru ghinion in jocul cu Unirea Cruset este ca nu putem scapa de aceasta mentalitate.

 ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 4,5 – UNGUREANU 4,5,PATRASCU 4,5,COTET 4,5, STOICHITESCU 4,5 – GROZA 4,5, MORMA 4,5, DOGARU 4,5, TEODORESCU 4,5- CAUC 4,5, VINATORU 4,5 (IORDACHE 4,5)  

LA JUNIORI: 

CINE E PE PRIMUL LOC?…. SADU E, SADU E!! 

UNIREA CRUSET         –         PARANGUL SADU

                    2 (1)                      –                    3 (0)

Tascau (2)

Magheru A.

     Ca sa fii campion nu trebuie neaparat sa castigi trofee.Echipa noastra este exemplul viu al faptului ca adevaratii campioni sunt cei care reusesc sa treaca granitele posibilului chiar si cand altii le pun piedici,insa sunt destui care ne si sustin, au vibrat, alaturi de noi si ne-au imbarbatat ,iar soarta si ambitiile echipei noastre au facut ca echipa noastra sa termine pe primul loc turul de campionat devenind pentru prima oara in istorie CAMPIOANA DE TOAMNA.

    Chiar si in conditii vitrege echipa noastra a terminat anul in postura de lider.O merita din plin,antrenorii fiind artizanii unui parcurs de exceptie pentru un grup de jucatori de exceptie care merita toata lauda.

     Returul se anunta unul teribil cu trei echipe care forteaza castigarea campionatului.

    E clar pentru toata lumea ca inamicul celor doua echipe care aspira la castigarea campionatului este echipa noastra si nu se vor recunoaste invinse pana in ultima etapa.

     Cat despre jocul de la Cruset se poate spune un singur lucru, ca a fost o lupta de gladiatori in mocirla din care invingator a iesit Tascau,jucatorul zilei, autor a doua goluri de kinograma.

    Jocul a avut de toate greseli flagrante, intoarceri spectaculoase de scor,in final chiar suspans ,totul culminand cu golul marcat de Tascau in min.83 care a adus victoria, declansand fiesta in tabara noastra.

   Meritul in totalitate este al echipei care a reusit intr-o mocirla sa gasesca puterea de a reveni in doua randuri dupa ce a fost condusa.

     Victoria este cu atat mai pretioasa ca cat a fost obtinuta cu multa truda in min.83.

BRAVO BAIETI!!

MERITATI TOATE FELICITARILE NOASTRE!

 

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5 – TRAILESCU 7, MAGHERU A. 8, IDITA 6,5, MAGHERU N.7,5 – COJEI 5 (CHIRETOIU 7), ZUGRAVESCU 7,5, MANESCU 7,5, LAZARESCU 7- GRECU 7, TASCAU 8,5

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s