Debut victorios !

Posted: Martie 14, 2011 in Uncategorized

FESTIVAL DE GOLURI LA SADU

PARANGUL SADU    –    MINERUL II MATASARI

5 (1)                 –                  3 (2)

Zgovancu 2

Bala A.

Diaconu B.

Tudorache

Oras misterios si controversat,Sadu a devenit pentru multi fotbalisti din judet loc de pelerinaj.Multi jucatori au venit la Sadu( Diaconu B.,Tudorache A.,Toropu,Guta,Piinisoara R.) , altii au plecat,unii  au reusit sa se acomodeze iar altii probabil se vor intoarce acasa cu coada intre picioare dupa experientele pe la echipele la care au plecat.

Echipa noastra in acest moment se afla intr-o perioada de reconstructie dupa plecarile a trei jucatori (Cauc, Pasca A., Cotet E.) si arata ca o echipa in adevaratul sens al cuvantului, cu jucatori tehnici care lovesc bine mingea,care stiu sa centreze, stiu sa paseze si care nu s-au pierdut sub presiunea adversarului si scorului care la un moment dat erau impotriva noastra in jocul cu Minerul II Matasari.

Meciul si recordul putea fi un titlu potrivit si pentru acest joc pentru ca echipa noastra asa cum ne-a obisnuit si in turul campionatului cu rezultate imprevizibile a reusit performanata sa intoarca un joc in favoarea sa in numai 25 min.atunci cand tabela de marcaj arata un incredibil 3-1 pentru echipa din Matasari.

Pentru un joc cu Minerul II Matasari se poate spune pastrand proportiile ca s-a jucat cu casa inchisa,stadionul parand neancapator la asa afluenta de public, cei drept ca si vremea a tinut cu fotbalul si a rezultat un joc care a incantat .

Jocul a inceput cu o dominare totala a echipei noastre avand si o posesie covarsitoare. Am reusit relativ repede sa deschidem scorul prin Zgovancu si ceea ce parea a fi un meci usor s-a transformat intr-unul de goana dupa victorie dupa ce intre timp tabela se modificase in favoarea oaspetilor aratand la un moment dat un incredibil 3-1.

A urmat poate cele mai frumoase minute ale echipei noastre care descatusata fiind de golul marcat de Bala cu capul, a reusit in numai 15 min. sa mai marcheze inca de 3 ori prin Zgovancu ,Diaconu si Tudorache goluri care cu greu pot fi departajate intr-un clasament al celor mai frumoase goluri si sa obtina o victorie importanta pentru noi.

Autoritatilor locale le sta in putere sa puna pe harta fotbalului divizionar si localitatea noastra daca tot au tinut in viata fenomenul atata amar de vreme la Sadu ,ca ar fi pacat.

FILMUL JOCULUI:

MIN.16: 1-0

-o combinatie de toata frumusetea pe partea stanga in directia de atac a echipei noastre,Vinatoru paseaza la Teodorescu,acesta catre Tudorache care il gaseste foarte bine pe Vinatoru iar centrarea acestuia este finalizata cu gol de catre ZGOVANCU.

MIN.18:

-oaspetii trimit mingea in bara dupa o faza pe partea stanga.

Min.25: 1-1;

-se restabileste egalitatea in urma unei incursiuni pe partea dreapta a unui jucator scapat din marcaj de catre Teodorescu, centrarea acestuia fiind materializata in gol cu un sut din careu la coltul lung.

Min.35:1-2;

-oaspetii trec in avantaj in urma unui sut de la 40 m cu bolta ce a surprins pe portarul nostru Ardeleanu gafeurul partidei.

Min.46;

-schimbare:intra Ciurezu si iese Vilceanu

Min.52:

-uriasa ocazie a echipei noastre irosita de Toropu care dupa o lovitura de la colt executata de Tudorache mingea este scoasa in extremis de pe linia portii.

Min.65:

-Ardeleanu isi face numarul si scapa in fata o minge sutata de la aprox. 45m insa sutul atacantului trece peste poarta.

Min.66: 1-3;

-greseala grava in aparare a lui Bala care le face oaspetilor cadou o minge atacantul oaspetilor finalizand cu o scarita.

Min.70:

-schimbare: intra Iordache care il inlocuieste pe Suta.

Min.72:

-schimbare :in locul lui Toropu intra Stroe.

Min.73:2-3;

-BALA reuseste sa reduca din handicap cu o lovitura de cap dintr-o centrare foarte buna a lui Vinatoru.

Min.76:3-3;

-ZGOVANCU reuseste un gol de generic cu un sut imparabil la vinclu dupa o lansare foarte buna a lui Tudorache.

Min.87:

-uriasa ocazie Zgovancu care trimite mingea catre vinclul portii insa portarul oaspetilor are o interventie de zile mari.

Min.88:4-3;

-echipa noastra intra in avantaj prin golul marcat de catre DIACONU care suteaza imparabil din careu dupa o lovitura de la colt executata foarte bine de catre Zgovancu.

Min.88:

-schimbare ;Ungureanu ia locul lui Zgovancu

Min.89;5-3;

-TUDORACHE isi incheie evolutia foarte buna din acest joc cu un gol dintr-o centrare Vinatoru.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 5 – VILCEANU 5,5 (CIUREZU 6,5), STAICU 7, BALA 7,5, TEODORESCU 6 – VINATORU 7,5, DIACONU 7,5, TUDORACHE 8, ZGOVANCU 8,5 (UNGUREANU) – TOROPU 6 (STROE 6,5),SUTA 5(IORDACHE 5).

LA JUNIORI ;

PARANGUL SADU   – MINERUL II MATASARI

3 (2)                 –              1 (1)

Ionescu

Spinu

Chiretoiu

UN NOU INCEPUT

Echipa noastra se comporta ca o echipa simpla, care ascunde un demers complicat de constructie, ascensiune si mentinere la un nivel cat mai inalt.

Ce se intampla acum la si cu echipa noastra reprezinta expresia maximala a unei viziuni fabuloase si a unei structuri oraganizatorice,capabila sa puna in practica aceasta viziune.

In ultimii ani am fost a fost un grup inchis,izolat de catre cei care au dominat fotbalul la nivel de juniori in judetul nostru,insa acum suntem pe cale sa devenim o echipa deschisa, sprijinita de catre un grup de jucatori de valoare.

Jocul cu echipa din Matasari a inceput cu o noutate in primul 11, in echipa facandu-si loc si Ionescu un jucator transferat in aceasta iarna la echipa noastra de la Tismana.

Meciul a debutat cu echipa noastra in atac reusind ca in min 30 sa avem chiar 2-0 pe tabela de marcaj prin golurile marcate de catre Ionescu care lansat foarte bine de Manescu trimite mingea in poarta pe langa portar si de catre Spinu care a marcat cu capul dintr-o pozitie ideala tot in urma unei lovituri libere executate de Manescu.

A urmat gafa monumentala a lui Stolojan care  a oferit cadou o minge oaspetilor din care s-a redus din handicap.

Repriza a doua a fost un asediu la poarta oaspetilor ,echipa noastra ratand ocazie dupa ocazie si marcand doar un singur gol prin jucatorul Chiretoiu introdus in repriza secunda.

Echipa noastra:

STOLOJAN 6 – COJEI 7,5,IDITA 7,5, MAGHERU A. 7,5, MAGHERU N. (cap.)6 – LAZARESCU 7 (MARTINOIU 7,5), MANESCU 7,5, ZUGRAVESCU 7 (GRECU 6), SPINU 8 – TASCAU 6 (CHIRETOIU 7), IONESCU 8

REZERVE;

RADUTOIU (portar)- venit de la UNIV. C. BRINCUSI BRATUIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s