…!!!

Posted: Martie 21, 2011 in Uncategorized

UNDE-I UNUL NU-I PUTERE……!!

DUMBRAVA CILNIC      –    PARANGUL SADU

6 (2)                     –                3 (0)

Toropu

Aninisi

Staicu

Vremurile cand echipa noastra baga frica in marile echipe din judet si nu numai,par sa apuna.

In mod firesc , in actualul sezon echipa noastra si-a propus reconstructia echipei,s-a propus si un buget mult imbunatatit fata de stagiunile precedente iar din acest retur are si un lot mai numeros, un pic mai valoros insa neomogen iar rezultatele intarzie sa apara.

In mocirla de la Cilnic a fost atata tensiune publica in jurul meciului,incat e mai mult ca sigur ca fiecare spectator si jucator si-a trait deznodamantul meciului ca pe propria condamnare. A plouat la propriu de trei zile ceea ce a facut ca terenul sa devina o ,,oaza,, de namol in care numai fotbal nu s-a putut juca,dar ceea ce e mai trist la acest joc este ca a plouat si cu goluri in poarta noastra nu mai putin de 6 la numar.

Despre jucatori si echipe se spune ca sunt iubite atunci cand nu mai sunt sau se retrag, probabil ca nici jucatorii si nici echipa noastra nu fac exceptie de la regula, insa iubirea implica suferinta si lipsuri fata de jucatorii care nu mai sunt sau de echipele care odinioara erau in floare.Macar de ar veni ziua in care sa spunem macar si soptit ca ne lipsesc echipa si jucatorii.

Cat despre jocul de la Cilnic mult nu prea e de spus pentru ca echipa noastra nu s-a adaptat jocului in mocirla si a incasat repede 2 goluri facand ca tabela sa arate un 2-0 sec pentru gazde la pauza.

Dupa pauza mai incasam repede un gol dupa care incepe revirimentul in tabara noastra reusind in 5 min. sa marcam de doua ori prin Toropu si Aninisi,insa cand sa zicem si noi doamne ajuta apre la rampa arbitrul Andriuca care face praf jocul prin deciziile lui, prilejuind astfel echipei gazda sa mai inscrie de trei ori noi ramanand cu satisfactia marcarii unui ultim gol.

Se termina 6-3 un rezultat mult prea aspru fata de cele petrecute pe teren. Ce pacat ca in echipa noastra sunt jucatori care nu au tras la aceeasi caruta cu restul si s-au menajat iar unde-I unul nu-I putere unde-s doi puterea creste si……

Trebuie sa inceteze cumva aceasta resemnare paguboasa,caderea asta libera si sa inceapa totul de undeva.

Echipa noastra:

ARDELEANU 6,5 – VILCEANU 6,5 (CIUREZU), STAICU 6,5, DIACONU 5 (GUTA 5), STIOCHITESCU 5- TEODORESCU 5,5,(STROE 5,5), TUDORACHE 5,5, BALA A. 6,5, ANINISI 6,5 – TOROPU 6,5, VINATORU 5( IORDACHE 5,5).

LA JUNIORI:

DUMBRAVA CILNIC     –     PARANGU SADU

2 (1)                      –               5 (4)

Ionescu

Spinu (3)

Stolojan  11m


GLADIATORI     IN      MOCIRLA

Ca sa castigi intr-o astfel de mocirla cum a fost la Cilnic aveai  nevoie de indarjire si sacrificiu.Echipa noastra a aratat aceste doua calitati din plin luptand pana la ultima picatura de energie pentru victoria echipei noastre care ne mentine lideri in clasamentul juniorilor.

Dintr-o echipa ursuza si pe alocuri neinspirata in jocul cu echipa din Matasari echipa noastra a reusit in partida de la Cilnic sa devina una vie, care intelege sa se daruiasca sa puna suflet.

In acest joc am aratat ca avem capacitatea de a ne mobiliza la maximum in momente dificile,aceasta atitudine cu siguranta ne vor adduce multe puncte in acest retur.

Prin aducerea celor trei jucatori, jocul nostru a capatat o alta dinamica fata de alte echipe ,noi castigand in tur cu o cu totul alta distributie,insa important e ca echipa sa joace cum a jucat in acest joc.

E reconfortant pentru toata lumea din jurul echipei ca echipa joaca pana in min. 90 si o face bine.

Jocul de la Cilnic a inceput cu echipa noastra turata la maxim reusind in min.1 deschiderea scorului prin Ionescu care lansat in adancime nu il iarta pe portarul gazdelor,insa bucuria a fost de scurta durata gazdele reusind sa restabileasca egalitatea in urma unei grave greseli a lui Idita.

Echipa noastra nu acuza socul si trece la carma partidei iar dominarea cvasi-totala este incununata cu inca trei goluri pana la pauza autori fiind Spinu de doua ori si Stolojan dintr-un penalty scos tot de Spinu.

Repriza a doua este parca trasa la indigo cu cea din partida cu echipa din Metasari cand ratarile uluitoare devin specialitatea casei, echipa noastra reusind sa mai marcheze o singura data prin Spinu si sa si primeasca un gol dupa o grava greseala in aparare la o lovitura libera.

Pana la sfarsitul acestei saptamani mai avem doua lupte la Stanesti si acasa cu Rosia de Amaradia iar mai presus de punctele puse in joc e nevoie ca in randul echipei noastre sa reanvie spiritul de echipa.

Echipa noastra:

STOLOJAN 7 (RADUTOIU 7) – COJEI 7 (TRAILESCU 7), MAGHERU A. 7,5, IDITA (MARTINOIU 8), MAGHERU N. 6,5 – LAZARESCU 6,5 (CHIRETOIU 6,5), ZUGRAVESCU 8, FICEA 7,5, SPINU 8,5 – IONESCU 8, GRECU 6,5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s