Daca…!

Posted: Martie 25, 2011 in Uncategorized

DACA NU AR FI DE RAS AR FI DE PLANS……

DINAMO INTER STANESTI    –    PARANGUL SADU

3 (1)                            –              0

In comparatie cu echipa din Stanesti,de-a lungul timpului echipa noastra a avut de partea ei un numar impresionant de suporteri, dar pe multi dintre acestia i-a pierdut,echipa noastra a avut traditie si palmares fata de echipa din Stanesti despre care nu s-a prea auzit in fotbalul romanesc,echipa noastra a avut stadion care este in curs de modernizare in comparatie cu echipa din Stanesti care nu are decat suprafata de joc, per total un avantaj net in favoarea noastra inaintea intalnirii de la Stanesti nematerializata insa si pe tabela de marcaj,echipa noastra fiind surclasata cu un sec 3-0 de o echipa care nu a aratat mai mult fotbal decat echipa noastra insa a fost mult mai pragmatica.

Raspunsul ar fi ca echipa noastra e inca in cautari,in formare,uneori lipsita de experienta, dar sa recunoastem ea trebuie sa aibe un viitor.

De aici ar trebui sa se pornesca, sa se identifice unde s-a gresit in toti acesti ultimi ani pentru ca daca returul acesta nu va fi ultimul in care sa suferim, presedintele, autoritatile locale trebuie sa schimbe ceva, chiar aruncand cu ochiul si copiind ce au facut alte echipe mult mai putin potente financiar pentru sustinerea singurei discipline de sport din localitate ,fiindca  orasul nostrul merita o echipa de fotbal in randul celor de liga a III-a.

Cat despre jocul de la Stanesti trebuie  spus ca echipa noastra nu a jucat asa rau cum o arata scorul, ba chiar in unele momente am fost si dezavantajati de arbitrul intalnirii, insa una peste alta victoria echipei gazda este una meritata insa scorul  asa mare nu reflecta realitatea din teren.

Echipa noastra:

ARDELEANU 6 – TEODORESCU 7, VILCEANU 7, DIACONU 6,5, STOICHITESCU 6(GUTA 4,5) – ANINISI 6, TUDORACHE 6, BALA 6,5, VINATORU 5,5 (IORDACHE 5) – TOROPU 5,5, SUTA 5,5 (UDRESCU 5).

REZERVE:

RADUTOIU  – Portar

LA JUNIORI:

DINAMO INTER STANESTI  – PARANGUL SADU

2 (1)                           –            3 (1)

Spinu (2)

Chiretoiu


REZULTAT BUN, JOC……….

Singura echipa din localitate cu sanse de calificare la un turneu final,echipa noastra de juniori este ignorata de toata lumea  ceea ce nu era o noutate ,dar ce este cel mai suparator in ultima vreme este ca este ignorata chiar de catre proprii ei jucatori care se comporta de parca am fi ,,Barcelona,,in comparatie cu restul lumii.

Echipa noastra a facut un joc prost in compania mai modestei echipe din Stanesti, doar inspiratia lui Spinu si a lui Chiretoiu au facut ca echipa noastra sa nu se impotmoleasca la Stanesti.

Nu ne ramane decat sa strangem randurile si sa jucam nu pentru bani ci banii sa vina ca si o consecinta a jocului nostru bun si a locului in clasament singurul aducator de mandrie si prestigiu atat pentru jucatori antrenori cat si pentru localitate.

Jocul de la Stanesti a debutat cu o dominare a gazdelor care cu vantul in avantaj au reusit sa impinga jocul spre poarta noastra insa cei care au deschis scorul a fost echipa noastra prin Spinu care a reusit sa transforme impecabil o lovitura de la 20 m.,insa cand credeam ca ne-am descatusat am primit o lovitura mortala tocmai din randurile echipei noastre prin doua gafe demne de cascadorii rasului ale lui Magheru A. si a lui Stolojan,gazdele reusind egalarea.

Repriza a doua a fost o cursa spre inclinarea balantei in favoarea noastra care se concretizeaza prin doua goluri marcate de Spinu si Chiretoiu dar ce este cel mai trist este ca s-a marcat nu datorita unui joc bun al echipei noastre ci a inspiratiei celor doi jucatori cat si a echipei gazda care a gafat in aparare, si ca totul sa fie complet mai reusim performanta de a primi un gol catre final facand ca echipa noastra dintr-o echipa redutabila in aparare sa primeasca 5 goluri in trei etape cu echipe de-a dreptul mediocre ,ma intreb ce s-ar fi intamplat daca jucam cu fruntasele clasamentului.

Echipa noastra:

STOLOJAN 5 – COJEI 6,5, MAGHERU A. 6, IDITA 7, MAGHERU N. 7 – SPINU 8, FICEA 5,5 (MARTINOIU 7), ZUGRAVESCU 7,5, LAZARESCU 6,5(TRAILESCU 6,5) – IONESCU 5,5 (CHIRETOIU 7), TASCAU 6 (GRECU 6)

REZERVE:

BALTATOIU P.- PORTAR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s