Victorie !

Posted: Martie 28, 2011 in Uncategorized

ACASA LEI.. IN DEPLASARE MIELUSEI

PARANGUL SADU    –    FLACARA ROSIA DE AMARADIA

4 (3)                –                          1 (0)

Zgovancu  11m

Toropu (2)

Diaconu

Echipa noastra a mai dat o lupta la sfarsitul acestei saptamani.Inainte de un succes in meciul cu Rosia de Amaradia, mai presus de punctele necesare ridicarii in clasament, echipa noastra era datoare in primul rand ei insesi dupa rezultatele negative din ultimile doua etape.

E nevoie de o serie de rezultate care sa reinvie ceva ca spirit si identitate,fiindca realitatea este care este.

Nu mai credem in ideea de echipa a noastra, a tuturor locuitorilor orasului nostru si asta pentru ca nu avem un scop jucam doar sa nu nu se zica ca nu ne prezentam cel putin asa se intampla in jocurile din deplasare.

Trebuie sa inceteze cumva aceasta resemnare paguboasa, caderea asta libera si sa reanceapa totul de undeva.Jocul cu Rosia de Amaradia a fost un astfel de loc echipa noastra a facut un joc foarte bun cel putin in prima repriza cand a spulberat pur si simplu echipa din Amaradia,tabela aratand un sec 3-0.

A fost jocul in care cei nominalizati in primul 11 au constientizat importanta jocului,au crezut in victoria echipei noastre dar ce a fost cel mai important este ca au si vrut cu adevarat sa spele rusinea ultimelor doua jocuri.

Partida cu echipa  Flacara Rosia de Amaradia era un un joc al razbunarii daca se poate numi asa dupa ce in tur am pierdut cu 6-1 dupa ce in min. 55 echipa noastra conducea cu 1-0, vremea potrivnica fotbalului (a batut vantul neincetat) nu creea premise pentru o razbunare totala insa echipa noastra a facut o prima repriza de-a dreptul fantastica reusind deschiderea scorului inca din min. 10 prin Zgovancu care a transformat un penalty acordat in urma unui hent in careu.

Echipa noastra a profitat de momentul bun si pana la pauza a reusit majorarea scorului la 3-0 prin doua goluri marcate de catre Toropu care ca un adevarat varf autentic a reusit sa speculeze doua greseli de portar, in urma a doua centrari venite una de la Vinatoru cealalta de la Vilceanu.

Repriza a doua anunta un adevarat galop de sanatate pentru echipa noastra,insa nu a fost sa fie asa, echipa noastra a dominat insa nu a reusit sa mai marcheze decat o singura data prin Diaconu care a fructificat in gol printr-o executie de exceptie, o foarte buna centrare venita de la Zgovancu de departe cel mai bun jucator al intalnirii.

Pana la final reusim ca la singura ocazie avuta de oaspeti sa primim gol in urma unei greseli in lant a apararii noastre.

Nu ne ramane decat sa confirmam jocul bun din partida cu Amaradia in jocul de duminica de la Balesti sa nu se mai zica despre noi ca acasa suntem lei si afara mielusei.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7 – VILCEANU 7,5 (UNGUREANU 6), STAICU 7,5, DIACONU 7,5, TEODORESCU 7,5 – ZGOVANCU 8, TUDORACHE 7, BALA 7,5, VINATORU 7 (STOICHITESCU 6,5) – TOROPU 8 (PIINISOARA 6), ANINISI 7 (IORDACHE 6,5).

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU    –    FLACARA ROSIA DE AMARADIA

5 (3)                 –                          0

Lazarescu

Spinu (2)

Tascau

Ionescu

JOC BUN…. REZULTAT PE MASURA

Jocul cu mai modesta echipa din Amaradia a fost un bun prilej sa urmarim la lucru si jucatorii care au jucat  mai putin sau chiar deloc pana acum. In aceste conditii si-a facut loc in primul 11 portarul Radutoiu, Martinoiu iar pe parcurs a intrat si Baltatoiu care nu evoluase deloc pana acum si cu toate acestea cel care a impresionat si in acest joc a fost Spinu autor a doua goluri fiind intr-o forma foarte buna.

Nu trebuie sa credem in metamorfoze spectaculoase singura noastra sansa sa terminam pe primul loc este munca, personalitatea  si talentul jucatorilor dar cel mai important cred ca ar fi constanta in rezultate si evolutii cat si consecventa.

Succesul adevarat se cladeste caramida cu caramida, adica joc cu joc nu cu laude si ingamfari de sine.

Jucatorii nostrii trebuie sa invete ca succesul final vine dupa foarte multa munca, dupa o organizare perfecta,si dupa folosirea ,,abuziva,, a creierului si plamanilor in timpul jocurilor.

Jucatorii nostrii trebuie sa constientizeze ca oricine are o sansa, ca acum mai mult ca niciodata depinde numai de noi sa trecem de la statutul de echipa mica fara rezultate la cel de ,,furnica vedeta,, ne trebuie doar putin creier si noroc. Sper sa le avem pana la finalul campionatului.

Despre jocul cu Rosia de Amaradia se poate spune ca a fost un joc la discretia echipei noastre care a inceput fulminant jocul deschizand scorul inca din min. 1 prin Lazarescu care a fructificat o centrare venita de pe partea dreapta.Au urmat atacuri peste atacuri la poarta oaspetilor si cum era si firesc apar si golurile unul marcat de Tascau care a reluat in plasa o centrare de pe partea dreapta si prin Spinu care fiind coautor la celelate goluri de data aceasta a reusit el sa marcheze.

Repriza a doua schimba terenurile dar nu si aspectul jocului care se desfasoara dupa acelasi tipic cu atacuri ale echipei noastre concretizate prin doua goluri marca Ionescu care patrunde singur in careu si il executa pe portar si cu golul lui Spinu din corner.

Ce pacat ca acest joc care a stat la discretia echipei noastre nu a fost incununat cu un succes mult mai concludent ratarile imense fiind déjà specialitatea casei .

ECHIPA NOASTRA:

RADUTOIU 7 (BALTATOIU) – COJEI 7,5, IDITA 7 (TRAILESCU 7), MAGHERU A. 7,5, MAGHERU N.7,5 – SPINU 8,5, ZUGRAVESCU 7,5, MARTINOIU 7 (FICEA 6,5), LAZARESCU 7 (GRECU 6,5) – IONESCU 7, TASCAU 7 (CHIRETOIU 6,5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s