KO !

Posted: Aprilie 4, 2011 in Uncategorized

GALA DE ,,LOCAL KOMBAT,, LA …BALESTI

INTERNATIONAL BALESTI     –     PARANGUL SADU

5 (2)                         –                 0

Gala de ,,LOCAL KOMBAT,, la Balesti cu echipa noastra in postura de sparing partener facut k.o. de un adversar mult mai slab cotat de cat echipa noastra.

Faptul ca echipa noastra nu a marcat in jocul de la Balesti este un lucru obisnuit dar ceea ce a devenit o obisnuinta sacaitoare este faptul ca am si primit 5 goluri de departe cea mai slaba aparare din liga a IV-a.

E de neinteles faptul ca la meciurile echipei noastre in deplasare se marcheaza multe goluri ,din pacate toate sunt impotriva echipei noastre, in curand vor fi mai multe goluri decat spectatori in tribune…..!!

Trebuie sa constientizeze mai intai jucatorii ca simpla prezenta pe teren nu asigura un succes,am putea da vina pe un individualism exagerat , pe orice altceva dar daca nu vedem ansamblul nu putem indrepta nimic.

Chiar daca,si asta este inca  o constatare, numele echipei noastre nu mai conteaza de mult in fata autoritatilor locale,dar am inceput sa nu mai contam nici in fata arbitrilor cu experienta,putin probabil sa contam in fata celor cu mai putina experienta.

In concluzie am fost un jalnic sparing partener facut k.o. in gala ,,LOCAL KOMBAT,, desfasurata in premiera unde nici nu va vine sa credeti la ,,,BALESTI,,,,!!!

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 5 –  TEODORESCU 5, STAICU 5, VILCEANU 5, STOICHITESCU 4,5(MAGHERU N. 4,5) – ANINISI 4,5, TUDORACHE 4,5, BALA 5 (SUTA 4,5), VINATORU 4,5 – TOROPU 4,5, IORDACHE 4,5( PIINISOARA 5).

REZERVE:

GUTA , UNGUREANU,RADUTOIU – portar

LA JUNIORI  :

INTERNATIONAL  BALESTI    – PARANGUL SADU

1 (1)                    –             2 (0)

Grecu

Idita

CU SABIA DEASUPRA CAPULUI

Echipa noastra merita multumirile si felicitarile tuturor pentru felul cum a evoluat in aceasta partida care s-a dovedit extrem de grea dupa gafa din apararea noastra ce a dus la deschiderea scorului de catre gazde.

Despre echipa noastra nu poti spune niciodata ca este in criza,aproape mereu face crize in care intra singura si tot singura gaseste surprinzatoare cai de iesire.

Inraita de un gol primit de la cea mai slaba echipa de juniori, echipa noastra a revenit in stil propriu ca si in alte dati si sa speram ca s-a depasit momentul momentu nefast o data cu victoria echipei din Matasari asupra echipei din Turceni ceea ce face sa ne apropie si mai mult de visul nostru de a castiga campionatul.

Meciul a inceput cu o dominare a echipei noastre, insa golul amar al gazdelor venit in urma unor greseli in aparare face ca prima repriza sa devina una bezmetica pentru echipa noastra cu greseli copilaresti si ratari imense.

Echipa noastra uneori impulsiva este si ,,frumos de nebuna,,reusind la inceputul reprizei secunde sa se ridice din genunchi si sa loveasca de doua ori prin Grecu,care reia cu capul in poarta o centrare venita din partea dreapta si Idita care marcheaza un euro gol printr-un sut la vinclu din marginea careului de 16 m.schimband cursul unui joc ce parea pierdut.

Echipa noastra:

RADUTOIU 7,5 – COJEI 7,5, IDITA 8, MAGHERU A. 7,5, TRAILESCU 7,5 – SPINU 6,5, ZUGRAVESCU 8,5, FICEA 8, LAZARESCU 7- TASCAU 6( GRECU 7), CHIRETOIU 6.

REZERVE:

BALTATOIU -portar

Comentarii
  1. pascone spune:

    k1 :-j

  2. pascone spune:

    voi si cu real madrid =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s