1-1 !

Posted: Aprilie 11, 2011 in Uncategorized

ARDELEANU  –      STIINTA CEPLEA  1-1

PARANGUL SADU        –         STIINTA CEPLEA

1 (0)                     –                    1 (0)

Morma – 11m

Echipa noastra a infruntat cosmarul Stiinta Ceplea pe care nu a reusit sa o invinga in ultimile doua sezoane.

In jocul cu Stiinta Ceplea echipa noastra a pierdut doua puncte fiindca a jucat mai slab decat adversarul sau si putea pierde chiar trei daca atacantii echipei oaspete erau mai precisi in executii,sau daca portarul nostru Ardeleanu nu ar fi fost intr-o forma extraordinara, el reusind practic sa aduca acest punct prin paradele sale de exceptie .

Cert este ca am intalnit o echipa bine organizata,iar dezamagirea ramane de felul cum am obtinut acest egal,cu mult noroc si cu Ardeleanu.

O sa vedem ce se va face in continuare pentru ca urmeaza trei jocuri intr-o saptamana,insa daca voiam sa castigam in jocul cu Ceplea trebuia sa avem o alta atitudine.

Am jucat asa dupa ureche ca si in meciurile anterioare in care am primit multe goluri, insa asa prost cum am jucat am trecut si pe langa  victorie daca la scorul de 0-0 Udrescu nu ar fi ratat cu seninatate o ocazie rarisima de singur cu portarul.

Echipa noastra:

ARDELEANU 8,5 – VILCEANU 6, STAICU 6, MORMA 6, TEODORESCU 6 – ANINISI 6, BALA 6 (PIINISOARA 6), TUDORACHE 6, VINATORU 6,5 – UDRESCU 6, TOROPU 6(IORDACHE 5,5)

REZERVE:

STOLOJAN –portar

STOICHITESCU

GUTA

LA JUNIORI:

PARANGUL SADU       –        STIINTA CEPLEA

10                        –                    0

Lazarescu

Spinu (3)

Grecu (2)

Ionescu (2)

Cojei

Magheru A. 11m

DIN VICTORIE IN VICTORIE

Echipa noastra a reusit inca o victorie in jocul cu mult prea modesta echipa din Ceplea care venita in numai 9 jucatori de camp a reusit ,,performanta,,de a incasa numai putin de 10 goluri in 40min. dupa care a parasit terenul de joc abandonand,insa nu-i mai putin adevarat ca scorul mare a venit si in urma jocului de exceptie facut de echipa noastra care a reusit sa exploateze pasul gresit facut de una dintre contracandidatele noastre care a pierdut in aceasta etapa.

In urma acestei victorii echipa noastra isi consolideaza pozitia de lider in clasament dar urmeaza o saptamana de foc cu doua jocuri in deplasare la Tismana si Pestisani si un joc acasa cu Negomir care trebuie tratate cu toata seriozitatea si ambitia ce ne caracterizeaza.

Felicitari echipei noastre pentru aceasta victorie .

ECHIPA NOASTRA:

RADUTOIU 8 – COJEI 8,5, MAGHERU A.8,5, IDITA 8,5( MARTINOIU 8,5), TRAILESCU 8,5 – SPINU 8,5, FICEA 8,5, ZUGRAVESCU 8,5, LAZARESCU 8,5 – IONESCU 8,5, GRECU 8,5

REZERVE:

STOLOJAN – portar

CHIRETOIU

MAGHERU N.

MANESCU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s