1-0 !

Posted: aprilie 18, 2011 in Uncategorized

,,FLORIII”….CU GHINION.!!!

 

ENERGETICA TISMANA     –     PARANGUL SADU

                        1 (0)                        –                  0(0)

 

      Actuala editie de campionat se pare ca este una dintre cele mai rele editii prin care a trecut echipa noastra in ultimii ani,reusind ca proverbul ,,la omul sarac nici boii nu trag,,sa devina realitate,fiind infranta de echipa din Tismana in munutele de prelungire.

       Echipa noastra a uitat sa se mai si bucure. De pe 27 martie echipa noastra nu a mai inregistrat un success in campionat.

     Dupa ce in etapa precedenta am reusit un egal acasa sperantele in echipa noastra s-au reaprins,dar echipa gazda a avut grija in meciul de ieri sa naruiasca visul echipei noastre de a pleca neanfranta de la Tismana .

      Nu am fi fost tristi daca ar fi fost un succes concludent al echipei din Tismana care in prima repriza a dominat jocul ratand chiar cateva ocazii mari,insa tristetea mare este ca s-a pierdut la ultima faza a jocului cand o gafa monumentala a lui Teodorescu face ca echipa noastra sa plece infranta .

     Daca in prima repriza gazdele au dominat jocul in actul secund echipa gazda a luat piciorul de pe acceleratie iar ocaziile de gol in dreptul gazdelor au disparut in totalitate, ba chiar echipa noastra putea sa plece chiar cu toate cele 3 puncte puse in joc daca Udrescu singur, singurel cu portarul din 10m nu ar fi ratat o ocazie imensa ,urmat la cateva minute de Iordache care si el a ratat o buna ocazie de a marca .

      Ghinionul a venit peste noi in minutele de prelungire cand Guta trimite in corner o minge care era la 40m de poarta noastra iar in urma acestui corner gazdele reusesc sa castige in urma greselii monumentale a lui Teodorescu.

      Astfel obiectivul nostru de a termina in prima jumatate a clasamentului pare acum mai mult de domeniul fantasticului.

 

ECHIPA NOASTRA:

 

ARDELEANU 7 – VILCEANU 6,5, MORMA 7, PIINISOARA 7, STOICHITESCU 7 (GUTA 4,5)- ZGOVANCU 6,5, PASCA T. 7, ANINISI 7, TEODORESCU 6 – TOROPU (IORDACHE 6,5), UDRESCU 6,5(SUTA).

 

REZERVE :

RADUTOIU – portar

 

La juniori:

 

ENERGETICA TISMANA     –     PARANGUL SADU

                           0                           –                 9(5)

                                                        Spinu

                                                        Zugravescu

                                                        Ionescu (3)

                                                        Chiretoiu(2)

                                                        Groza

                                                        Lazarescu

 

 

TISAMANA  IN CORZI

 

     Dupa meciurile trecute cand echipa noastra a primit multe mesaje de felicitare pentru rezultatele obtinute,acum in jocul de la Tismana felicitarile se indreapta si spre jocul echipei dupa victoria de forfait in dauna echipei din Tismana.

      In acest joc  nu se putea intampla altceva decat sa castigam pentru ca am fost net superiori la toate capitolele echipei din Tismana.

    Inca nu putem vorbi de titlu, pentru ca nu este timpul,insa echipa noastra se va bate la campionat pana in ultima etapa fiindca prezinta un grup puternic si are potential.

     Desi ne asteptam la un meci greu impotriva echipei din Tismana,jucatorii nostri nu au facut altceva decat sa le ofere oamenilor veniti la stadion pentru a vedea liderul campionatului un spectacol ce nu-l vor uita prea curand.

       Adversarii nostri se prezentau inainte de meci ca fiind o echipa redutabila care ne puteau pune probleme mai ales ca meciul s-a jucat in deplasare.Toate sperantele lor au fost insa spulberate de echipa noastra care si-a respectat statutul de lider intrand pe teren foarte motivata si dornica sa termine aceasta saptamana plina de fotbal cu capul sus.Primul pas l-au facut….

      Soarta meciului a fost decisa inca din minutul 5 cand echipa noastra a reusit sa deschida scorul dupa o faza  foarte bine lucrata de Grecu si finalizata de Spinu.Toate au decurs pana la pauza conform dorintei echipei la pauza tabela aratand un scor de 5-0 pentru echipa noastra dupa golurile marcate de Zugravescu care a catapultat mingea de la 35 m in vinclul portii adverse, realizand golul campionatului si Ionescu ,fostul jucator al echipei din Tismanacare  care a marcat de trei ori.      

     In repriza a doua spectatorii veniti la meci au vazut un adevarat spectacol din partea echipei noastre.Dupa  schimbarile facute la pauza,echipa noastra nu a facut altceva decat sa isi faca jocul,sa forteze atat cat e nevoie

    Rezultatul..?.9-0 pentru echipa noastra care a facut o a doua repriza de vis echipa gazda practic nu a fost pe teren,reusind sa mai treaca pe lista marcatorilor pe Chiretoiu autor a doua goluri ,pe Groza revenit de la selectionata under 16, si Lazarescu.

       Aceasta partida a fost doar un episod din trilogia care ne asteapta in aceasta saptamana,echipa noastra jucand miercuri acasa cu Negomir si sambata jucandu-si practic viitorul la Pestisani intr-un meci pe viata si pe moarte.

       O saptamana in care toata suflarea orasului nostru trebuie sa fie alaturi de aceasta minunata echipa care s-a construit si careia i se prevede un viitor frumos.

 

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 8(RADUTOIU 7,5)- COJEI 8(MAGHERU N. 8), IDITA 8, MAGHERU A.8, TRAILESCU 8 – SPINU 8, ZUGRAVESCU 8,5, FICEA 8(GROZA8), LAZARESCU 8- IONESCU 8,5(CHIRETOIU8), GRECU 8

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s