1-1!

Posted: Aprilie 21, 2011 in Uncategorized

UN NOU EGAL ACASA

 

PARANGUL SADU     –     VIITORUL NEGOMIR

                        1 (0)                 –                     1 (1)

           Staicu

 

      Criza financiara este o nimica toata pe langa criza de identitate si mai ales cea de imagine pe care o traverseaza echipa nostra.

      Declinul echipei noastre este aproape total in aceasta editie de campionat.

       In jocul cu echipa din Negomir, scorul a fost unul nemultumitor noua cat si spectatorilor din tribune, dar ce a deranjat cel mai mult a fost calitatea jocului mai ales in prima repriza, care si in aceasta partida a lasat de dorit.Probabil faptul ca nu reusim sa castigam de aprox. o luna si-a pus amprenta pe evolutia echipei cat si numeroasele absente care cu siguranta sunt adevaratul motiv pentru care echipa nu poate sa se exprime.

      A fost o prima repriza cu greseli tehnice inexplicabile, cu un eurogol marcat de oaspeti chiar in debutul partidei cat si cu o evolutie a brigazii de arbitrii cel putin bizara.

      Am intalnit o echipa cu multe schimbari in componenta fata de turul campionatului insa nici pe departe o echipa redutabila care nu ar fi putut fi infranta.

      Rapida deschidere de scor aduce oarecare descumpanire in echipa noastra care nu se regaseste decat dupa pauza in urma unor schimbari facute in echipa noastra,incepand goana dupa egalare care este obtinuta relativ repede, autor Staicu, care trecut varf reuseste sa restabileasca egalitatea.

    Tot el are posibilitatea aducerii victoriei echipei noastre care in zece minute devine din ,,inger-demon’’reusind performanta sa rateze singur singurel cu portarul din aprox 10 m.

    Cu toate ca asediul la poarta echipei oaspete este total echipa noastra nu mai reuseste sa marcheze, jocul terminandu-se nedecis.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7 – VILCEANU 6 (GUTA), STAICU 7,5, PINISOARA 7, STOICHITESCU 7(SUTA)- ZGOVANCU 7,5, ANINISI 7(IORDACHE 5,5), MORMA 6,5, TEODORESCU 6,5 – UDRESCU 6(TOROPU 6), VINATORU 6

REZERVE:

BALTATOIU – portar

La juniori:

VICTORIE …CU SABIA DEASUPRA CAPULUI

 

PARANGUL SADU     –     VIITORUL NEGOMIR

                       2 (0)                  –                    1 (1)

           Spinu

           Chiretoiu

 

       Niciodata  opt fara noua ,adica a noua victorie este deviza cu care abordeaza echipa noastra etapa urmatoare de la Pestisani.

      Un proverb spune ca cine nu risca nu castiga, dar tot la fel de adevarat, una din legile lui Murphy zice ca cine risca pierde , in jocul cu echipa din Negomir echipa noastra s-a vazut condusa inca din min. 20 iar riscul nostru din repriza secunda s-a soldat cu victoria echipei noastre care a reusit pentru a cata oara sa intoarca rezultatul.

     Prin aceasta victorie am facut un pas destul de important pentru ocuparea locului I la finalul campionatului.

    Nu a fost usor ,dar bine ca am castigat,vom fi pregatiti pentru dificila partida de sambata de la Pestisani care ne-ar aduce castigarea in proportie de 90% campionatului.

     Speram sa nu avem emotii sa jucam cu aceeasi ardoare ca si pana acum,pentru ca de acest rezultat ,vom intra sau nu vom intra in istoria echipei noastre ca fiind prima echipa de juniori care castiga un campionat, si ar fi si timpul….

    La pestisani vom vedea ce va fi speram sa jucam bine si sa multumim pe toata lumea.

    E un meci important pentru noi si speram din tot sufletul sa scoatem cele patru puncte ce ne sunt necesare.

    Chiar daca in acest joc au intrat in nota echipei, parcurgand o perioada mai proasta din punctul de vedere al implicarii in acest joc, Spinu si Ionescu sunt oamenii cu golul la  Sadu si asta se vede pe hartie in acest retur ei reusind majoritatea golurilor echipei noastre, Spinu aducand si in acest meci egalarea echipei noastre dupa o sarabanda de ratari in prima repriza.

    Golul victoriei a fost adus de catre  Chiretoiu un alt salvator al echipei noastre, insa toata faza a plecat de la pasa lui Zugravescu catre  Groza care a pasat lui Chiretoiu chiar cu riscul accidentarii, acesta marcand in poarta goala.

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7 – COJEI 6,5, MAGHERU A.7, IDITA 7,5, TRAILESCU 7 – SPINU 7,5 (GIURCA), ZUGRAVESCU 8 (MAGHERU N.), FICEA 7,5 (MARTINOIU 7), LAZARESCU 6 (GROZA 7,5) – IONESCU 6, GRECU 6,5 (CHIRETOIU 7,5)

 REZERVE:

  RADUTOIU – portar         

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s