6-3 !

Posted: Mai 1, 2011 in Uncategorized

 

ECHIPA IN DERIVA

STIINTA PESTISANI     –     PARANGUL SADU

                          6 (4)                  –                    3 (2)

                                                    Udrescu

                                                    Zgovancu

                                                    Magheru N.

 

      Echipa noastra in ajunul sarbatorilor de paste a reusit in deplasarea de la Pestisani un nou joc  dezastruos care s-a soldat cu o infangere rusinoasa la scor.Am tot dat vina pe arbitrii ,pe teren ,insa peste toate ne infruntam cu o lipsa acuta de efectiv si cu o neputinta greu de imaginat la inceputul campionatului.

LA JUNIORI:

STIINTA PESTISANI     –     PARANGUL SADU

                          1 (0)                  –                 1 (0)

                                                      Groza

FIESTA AMANATA

 

      Mari orgolii naste echipa noastra in randul adversarelor cu care se confrunta, daca echipa din Pestisani ocupa doar locul 6 inaintea acestui joc, iar echipa noastra venea din postura de leader,aceasta este in mare parte opera fiecarei echipe, la final despre unul vom spune ca i se datoreaza iar celuilalt ca din vina lui, va fi probabil momentul in care se vor intalni ,se vor privi si unul ii va zice celuilalt .Ai fost mai bun….

      Jucatorii nostri veneau dupa o serie de victorii categorice in acest retur de campionat, fiind singura echipa din campionat care isi adjudecase toate punctele puse in joc pana la disputa de la Pestisani.

      Increzatori ca inaintea fiecarui joc echipa noastra venea la Pestisani pentru a castiga toate cele 4 puncte  pentru a fi siguri de castigarea acestui campionat.

     Pe o suprafata de joc care semana mai mult cu o plaja nicidecum cu  un teren de fotbal, jocul dur al gazdelor care erau mai preocupate de lovirea adversarului decat a mingii,a pus si el o piedica in calea echipei noastre, in drumul ei catre victorie,echipa noastra dominand inceputul jocului ratand si cateva situatii extrem de favorablie de a marca la una din ele mingea intalnind transversala dupa un sut foarte bun al lui Ionescu.

    Prima repriza se incheie nedecis 0-0.

    A doua repriza a inceput la fel cu  dominarea echipei noastre dornice sa-si adjudece victoria,dar vine min. 65 cand dupa un fault de joc la mijlocul terenului un jucator oaspete riposteaza lovind cu pumnul pe jucatorul nostru Martinoiu. Jucatorul gazdelor este pe drept eliminat si credeam ca misiunea echipei noastre de a castiga in acest joc este mai usoara insa ce sa vezi stupoare jucatorul nostru Grecu riposteaza si el la un jucator gazda si este si el eliminat.

   Dupa 5 minute de la reluarea jocului echipa noastra deschide scorul prin Groza care il surprinde pe portarul advers cu un sut inselator dintr-un unghi inchis.Mai erau aproximativ 15 minute din joc si echipa noastra se pregatea de sarbatoare insa…..o grava greseala in apararea noastra a facut ca scorul final sa fie 1-1.Un egal nemeritat de echipa gazda care nu a facut altceva decat sa practice un joc plin cu multe duritati.

    Dupa acest meci echipa noastra ramane lider insa echipa de pe locul doi s-a apropiat in urma victoriei obtinute.

     Nu ne ramane decat sa strangem randurile si sa uitam acest meci deoarece urmeaza alte etape si echipa noastra trebuie sa castige campionatul pentru ca il merita cu prisosinta.

 

ECHIPA NOASTRA:

STOLOJAN 7,5 – COJEI 7, MAGHERU A.6,5, IDITA 6,5, TRAILESCU 7 – SPINU 6,5, MARTINOIU 7,5(CHIRETOIU 6), ZUGRAVESCU 6,5, GROZA 6,5 (TASCAU 5) – IONESCU 6,5, GRECU 4

 

REZERVE:

RADUTOIU –portar

MAGHERU N.

LAZARESCU

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s