2-0 !

Posted: Mai 9, 2011 in Uncategorized

PARANGUL SADU     –    PETROLUL STOINA

2            –           0

    Dupa o serie de rezultate neconvingatoare si un joc modest,echipa noastra a reusit sa sparga gheata cu echipa din Stoina,reusind astfel sa mai spele din rusinea pozitiei din clasament.Pentru noi,meciul parea dificil,datorita absentelor din lot,dar putem spune ca jocul a fost asemanator celui din tur,cu multe ocazii la poarta oaspete,diferenta facand-o tabela de marcaj si ambitia jucatorilor nostri.

     S-a terminat 2-0,scor ce a multumit spectatorii din tribuna si in acelasi timp realizand ‘urcusul’ echipei in clasament.

ECHIPA NOASTRA:

 

ARDELEANU 7,5 – VILCEANU 6, PANISOARA 7,5, MORMA 7, STOICHITESCU (MAGHERU N.) 7,5 – GROZA 7(IORDACHE 6,5), ZUGRAVESCU 7, ZGOVANCU 8, TEODORESCU (GRECU 7)- IONESCU 8, VINATORU 7.


LA JUNIORI:

PARANGUL SADU       –        PETROLUL STOINA

3                   –                    0

   Neprezentarea echipei din Stoina,ne aduce 4 puncte extrem de importante pentru castigarea campionatului.Putem spune ca a fost un semn de multumire pentru antrenorul Viorel Epure,care in acest fel,si-a putut menaja jucatorii pentru meciul urmator de la Turceni,un meci decisiv pentru noi in care se poate stabili campioana.

    3-0,un scor ce ne mentine pe prima pozitie si care poate fii decisiv la indeplinirea singurului obiectiv realizabil al echipei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s