1-0!

Posted: Mai 12, 2011 in Uncategorized


CUPA ROMANIEI

OPTIMILE DE FINALA

 

UN NOU INCEPUT….?

 

PARANGUL SADU       –       STIINTA HUREZANI

                    1 (0)                 –                     0

 

      De vreo cativa ani incoace conducatorii isi retrag echipele de pe teren in competitiile din judetul nostru.Etapa de etapa,meci de meci,jucatorii sunt chemati afara de catre conducatori,iar jucatorii se supun fara sa cracneasca,dupa care conducatorii incep rafuiala.

    Asa s-a intamplat si in jocul nostru cu echipa din Hurezani cand echipa noastra formata in cea mai mare masura din juniori a reusit sa se impuna in fata echipei din Hurezani cu scorul de 1-0 calificandu-se in sferturile de finala ale ,,CUPEI ROMANIEI’’,insa victoria a fost umbrita de gestul incalificabil al lui Morma care a lovit un jucator fara minge ,iar decizia conducatorilor oaspeti a fost sa scoata echipa de pe teren.

     Daca la echipa de juniori marcheaza jucatorul cu nr. 7 la acest meci  dupa o combinatie in trei Grecu , Ionescu, Spinu a fost nevoie sa se apese tasta 1 de doua ori pt. a se forma 11, precum la ,,mesageria vocala’’ insa la celalat capat ar firului a fost acelasi nr.7 de la juniori Spinu.

     Stai si te intrebi daca astea sunt meciuri care conteaza,pentru ca la un moment data raportul de forte se schimba si pana la urma nimeni nu ramane dator, numai ca incasatorii vor fi altii.

     Imperecherea frateasca a injuriilor in competitiile din judetul nostru a devenit o moda,inca nu am vazut retrageri definitive ale acestor echipe pentru o curatire si insanatosire a fotbalului gorjean.

     Aceasta victorie si calificare poate fi momentul unei renasteri dupa un sezon cu un bilant dezastruos.

ECHIPA NOASTRA:

ARDELEANU 7,5 – COJEI 7(TRAILESCU), MAGHERU A.7,5, MORMA 4,STOICHITESCU 7(MAGHERU N.6,5) – SPINU 7, ZGOVANCU 7,5, ZUGRAVESCU 7(MARTINOIU), VINATORU 7- IONESCU 7, GRECU 7

REZERVE:

STOLOJAN- portar

LAZARESCU

 


 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s