Ghinion !

Posted: iunie 20, 2011 in Uncategorized

Parangul Sadu               –               CS Strehaia

4 (4)                     –              1 (0)

   Cu un stadion plin, meciul a inceput cum nu se putea mai bine pentru echipa noastra, care reusea inca din minutul 2 sa deschida scorul prin Spinu,acesta transformand cu lejeritate un penlaty.Sperantele la calificare au inceput sa creasca 10 minute mai tarziu cand Tascau reuseste o actiune pe cont propriu, centrarea acestuia fiind reluata in plasa de acelasi Spinu.

    Dominarea categorica a echipei noastre ii obliga pe oaspeti sa ne faca cadou inca un gol cateva minute mai tarziu,acestia inscriind in prorpie poarta.Era 3-0,un scor la care nimeni nu se mai astepta,dar inevitabilul s-a produs cu 5 minute inainte de pauza cand Spinu face 4-0 , dupa o balbaiala in careu a echipei din Strehaia.A fost scorul pauzei dar in acelasi timp si cel care ne ar fi putut califica.

    Dupa o prima repriza,in care nu a existat in teren decat echipa noastra, a inceput ce-a dea 2-a cu aceleasi atacuri furibunde catre poarta adversa.Doar ghinionul si imprecizia jucatorilor nostri au facut ca tabela sa nu arate 5 sau 6 la 0.Dar, cum se intampla in fotbal, ocaziile se razbuna, oaspetii reusesc sa inscrie dintr-un penalty usor acordat de arbitrul intalnirii.

    Au urmat 30 de minute de joc interzise cardiacilor.Atacantul nostru Ionescu a reusit sa obtina un penalty, si in acelasi timp eliminarea portarului advers.Din pacate nu am reusit sa transformam lovitura de pedeapsa, acesta fiind si motivul demoralizarii echipei noastre.Pana la finalul meciului am mai ratat cat pentru un intreg campionat, fluierul de final aducand bucuria echipei oaspete.

    FELICITARI echipei pentru daruirea si jocul prestat, dar si antrenorilor Viorel Epure si Aurica Iovan care au reusit sa-si motiveze jucatorii pentru un meci in care miza consta intr-o vicotrie la 4 goluri diferenta.

Comentarii
  1. il fenomeno spune:

    plus portar eliminat…rosu neacordat la ultimul jucator…nenumarate offside’uri ce v’a scapat de primirea altor 2-3 goluri…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s