Palmares

1947

Acesta este anul infintarii A.S.METALURGISTUL SADU care mai târziu se va transforma in ARSENAL SADU dupa care se tranforma in PARANGUL SADU.

A activat pe rand in campionatul regional,campionatul judetean,divizia C,si chiar divizia B obtinand rezultate meritorii.

De-a lungul timpului, pe la Metalurgistul Sadu au trecut multi tehnicieni de valoare printer ei numarandu-se nume ca:STELIAN ROUA,ION COICULESCU,POPA AUREL STELESCU MIHAI,GUGU DORIAN HORIA POPESCU,FLOREA VAETUS,VIRGIL STOICA de numele carora se leaga cele mai bune rezultate din istoria clubului.

Foarte multi jucatori de talent au evoluat la Parangul Sadu(Metalurgistul Sadu), unii dintre ei ajungand in prima divizie ca:Tilvescu, Ozon, Berneanu,Vasilescu,Marksz Ghe.,Horia Popescu,Aurel Ticleanu, Arcanu Dorin, Mihut Doru, Papa,Tirnoveanu,Hanganu unii dintre ei chiar la echipa nationala ca: TICLEANU AUREL,HANGANU OVIDIU,ARCANU DORIN.

Metalurgistul Sadu- campioana regionala

EDITIA 1959

Printre cei care au castigat campionatul regional si au pierdut barajul cu C.I.L. Tg- Jiu se numara:Vasile Mandita,Ion Toma,Marksz Gheorghe, Stradeli Victor Olteanu Relu poreclit(vulpoiul), Gheorghe Scaesteanu,Panoiu Laurentiu,Zaharia Petre etc.

EDITIA 1973

Metalurgistul Sadu-campioana judeteana si promoveaza in divizia C

Printre cei care au castigat campionatul si au promovat in divizia C se numara:

EDITIA 1992

Metalurgistul Sadu- campioana judeteana ,promoveaza pentru prima data in divizia B in urma barajului disputat in compania echipelor din Orastie si din Severin sub comanda antrenorilor STELESCU MIHAI si TOMESCU CORNEL.

Printre cei care au contribuit la aceasta promovare se numara:

EDITIA 2000

Parangul Sadu – campioana judeteana

Sub comanda antrenorilor GUGU DORIAN si IOVAN AURICA si a urmatorilor jucatori s-a reusit promovarea in divizia C echipa care ulterior a fost vanduta la carbunesti irosindu-se o noua oportunitate de a evolua echipa in divizia C.

EDITIA 2007

Parangul SADU-CAMPIONI JUDETENI

Sub comanda antrenorilor GUGU DORIAN si IOVAN AURICA si a urmatorilor jucatori s-a reusit din castigarea campionatului care se pierduse cu un an inainte la barajul disputat la TG-JIU in compania echipei

Petrolul Ticleni scor 1-2 dupa prelungiri.

Insa nici de aceasta data visul de a juca in divizia C nu s-a implinit pierzand barajul disputat la CISNADIE in compania echipei MARMOSIM SIMERIA scor 2-3 dupa un joc de pomina cu rasturnari spectaculoase de scor dup ace am condus de doua ori cu1-0 si 2-1 am reusit performanta?// sa pierdem cu 3-2 intr-un “tarziu”

Comentarii
  1. CATALIN DRAGHICIOIU spune:

    PACAT CA NU SUNTETI OBIECTIVI. REZULTATELE BUNE INREGISTRATE DE ECHIPELE DE JUNIORI NU SE MAI STIU.INTREBATII PE IOVAN AUREL SI GORE FOTESCU .REFERITOR LA ACEASTA ECHIPA PUTETI SA SUBLINIATI CA ODATA CU MOARTEA UZINEI A MURIT SI ECHIPA ASTA CARE A INVATAT MULTI COPII TAINELE SPORTUILUI NU MA REFER NUMAI LA FOOTBAL
    AM VAZUT CA DE JUCATORI CA DORIN HARSU SAU VICTOR ARDEOIU, BALA ALIN,N-ATI AUZIT CA AR FI JUCAT IN DIVIZIA APACAT MAI INFORMATIVA SI VA GARANTEZ CA MAI SUNT SI ALTI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s