Stadion

Stadion

STADIONUL ”METALURGISTUL”

Constructie impunatoare in ,,colonia”Sadu ce s-a construit la initiativa si sub semnatura proprie a domnului Marin Dumitru membru in comitetul sindical, avand functia de presedinte al gruparii polisportive ,,Metalul” Sadu.

Stadionul care pana atunci era un maidan neamprejmuit a fost conceput sa aiba porti la intrare,tribuna,grup social,pista de atletism si multe alte facilitati ce aveau sa dezvolte atletismul in Sadu.

Proiectul mai cuprindea iluminatul pentru jocurile in nocturna,instalatii sanitare,dusuri,cabine sub tribuna stadionului si nu in ultimul rand proiectul cuprindea ca stadionul sa fie gazonat cu iarba ce a fost adusa din Lunca Jiului.

De la proiect la realizare nu a stat decat aprobarea proiectului in Comitetul sindical si astfel o lucrare ce avea sa coste 250.000 lei  a inceput sa prinda viata in iulie 1953, darea in folosinta fiind prevazuta peste un an.

Comentarii
  1. adfg spune:

    mda.. de c.l 😀 🙂

  2. stadioane romania spune:

    Mai puneti va rog poze cu stadionul din Sadu sau sa trimiteti pe adresa de mail StadioaneRomania@gmail.com. pozele vor fi publicate pe site-ul http://www.stadiumromania.blogspot.com (Vizitati!!!!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s